Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
lena7 wrote:Ja pierdziele..czyli dalej nic nie wiadomo czarna dupa..a jutro jak się okaże że beta rośnie, to kieruje Cię do szpitala? Przykro mi Halasianko że takie problemy masz
A za jutrzejszą wizytę masz płacić?
wynika z tegoj ak czytam ze komórka została zle zapłodniona przez 2 plemniki i sie porobiło...
nie płacę jutro za wizytę , mam przyjsc do kontroli i powie mi co dalejLAURA -
Joannanml wrote:no do takich wnioskow co lekarz my tu wspolnymi silami tez doszlysmy
No nic trzeba czekac.
USG Ci robil tak? Krwawienia nie dostalas? Kurcze dziwna sprawa, wydaje mi sie ze jakby to byla pozamaciczna to bys czula gdzies bol, albo by sie lapaly skurcze. No chyba ze bierzesz nospe regularnie i nie czujesz bolu
i tak w sumie nie wiem czemu czeka bo i tak i tak czeka mnie szpitalLAURA -
nick nieaktualnyHalasianka nie czytaj internetow, nie martw sie kochana. Nie wyslal Cie od razu do szpitala, bo pewnie woli sam potwierdzic diagnoze i od razu wypisac na skierowaniu aby podjeli wlasciwe dzialania.
Zaufaj mu. W szpitalu wiesz jak traktuja czlowieka, nie przejmuja sie ze nie mozesz miec dzieci...
-
nick nieaktualny
-
Joannanml wrote:Halasianka nie czytaj internetow, nie martw sie kochana. Nie wyslal Cie od razu do szpitala, bo pewnie woli sam potwierdzic diagnoze i od razu wypisac na skierowaniu aby podjeli wlasciwe dzialania.
Zaufaj mu. W szpitalu wiesz jak traktuja czlowieka, nie przejmuja sie ze nie mozesz miec dzieci...LAURA -
Tak jak dziewczyny piszą. Nie czytaj internetu bo tam jest pełno głupot. Co do ciąży pozamacicznej to jej nie czuć. Poczuć można dopiero jak rozerwie jajowod i wtedy jest wielki ból ( tak mi mowil lekarz ). Dobrze ze poszłaś na ta wizytę i jesteś pod kontrola
-
nick nieaktualnyJa czułam ogromny ból w krzyżu, głowę mi rozsadzało. Dla mnie to był znak, że to koniec mojej ciąży, potem się okazało, że to CP. Gdzieś czytałam, że przy CP jest wysokie ciśnienie i głowę rozsadza - ale to wyczytane w internetach wiec wiecie...
-
Czara wrote:Ja czułam ogromny ból w krzyżu, głowę mi rozsadzało. Dla mnie to był znak, że to koniec mojej ciąży, potem się okazało, że to CP. Gdzieś czytałam, że przy CP jest wysokie ciśnienie i głowę rozsadza - ale to wyczytane w internetach wiec wiecie...LAURA
-
nick nieaktualnyLezalam w szpitalu z dziewczyna, ktora miala CP. Miala momenty ze zwijala sie z bolu w klebek i mdlala, bo krecilo jej sie w glowie. Lekarze trzymali ja 3-4dni w szpitalu zanim podjeli decyzje co zrobic. Codziennie miala bete i usg i jakies tam jeszcze wyniki. Az w koncu byli pewni, ze to CP i zrobili jej operacje.
-
Joannanml wrote:Lezalam w szpitalu z dziewczyna, ktora miala CP. Miala momenty ze zwijala sie z bolu w klebek i mdlala, bo krecilo jej sie w glowie. Lekarze trzymali ja 3-4dni w szpitalu zanim podjeli decyzje co zrobic. Codziennie miala bete i usg i jakies tam jeszcze wyniki. Az w koncu byli pewni, ze to CP i zrobili jej operacje.
Chociaz w sumie po coś czeka zeby sprawdzić co to było bo to ma wpływ na przyszłość i ew badania poźniejLAURA -
Hałasianka podczytuje i bardzo ci współczuję
A powiedz jak się czujesz? Nie pytam o kondycję psychiczną tylko bardziej fizyczną?czujesz się jakoś inaczej? Ciazowo ?
Bo skoro ta beta rośnie może ..Może jakas kruszynka jest tam i rośnie
Już mi takie myśli przeszły przez głowę
Mało mnie tu bo okres nadchodzi i już się okropnie czuję dlatego podczytuje a mało się udzielamWarto walczyć o marzenia -
meg86 wrote:Hałasianka podczytuje i bardzo ci współczuję
A powiedz jak się czujesz? Nie pytam o kondycję psychiczną tylko bardziej fizyczną?czujesz się jakoś inaczej? Ciazowo ?
Bo skoro ta beta rośnie może ..Może jakas kruszynka jest tam i rośnie
Już mi takie myśli przeszły przez głowę
Mało mnie tu bo okres nadchodzi i już się okropnie czuję dlatego podczytuje a mało się udzielam
Nie czuję nic tylko stres i strach więc..psychicznie totalny dół a fizycznie bez zmian całkowicie....;(LAURA -
Elinka gratuluje pozytywnego wyniku badania:)
Koraa co u Ciebie, przyszła @???
Hałasianka trzymaj się kochana, zobaczysz wszystko będzie dobrze i posłuchaj dziewczyn i nic już nie czytaj w necie bo tylko bedziesz wpadać w większego doła.Hałasianka lubi tę wiadomość
-
Witam kochane przygotowuje sie powoli do kolejnej 4 stymulacji tym razem bez refundacji lekow. Potrzebuje menopur moze ktoras z was ma juz niepotrzebny niewykorzystany w lodowce chetnie odkupie. Prosze o info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 19:47
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hałasianka wrote:Niestety ta opcja nie wchodzi w grę bo jeżeli juz to jest to biochemiczna;( nadal za mała beta jak na ten czas
Nie czuję nic tylko stres i strach więc..psychicznie totalny dół a fizycznie bez zmian całkowicie....;(
PrzytulamHałasianka lubi tę wiadomość
Warto walczyć o marzenia -
Stokrotka, wczoraj miałam małe plamienie dziś cisza ..
Hałasinka ..będzie dobrze !!
27 lat
10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
11.09.17 pozytywny test ciążowy.
14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
19.09.17 pęcherzyk 5,9mm