Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia87 wrote:Staraczka gratulacje!
Stokrotko proszę i Ty z takimi wiadomościami! Gratki
Czara, piękny widok takie maleństwo z kończynami a później jak widać jak się tam rusza (taki obcy którego jeszcze nie czujesz, a widzisz że się rusza) Moje teraz tak wywijają,że cały brzuch lata
Kotek troche dziwne podejście, wybacz. Jak masz zbadać żyły i jak będą zakrzepy to zastrzyki? u mnie na badaniu babeczka mówiła że całe szczęście,że nie ma zakrzepów i zastrzyki od razu by dała,ale mówie jej że biore i to pewnie dlatego nie zrobiły się zakrzepy. A Ty masz czekać aż Ci się zrobią i wtedy zastrzyki? Troche to nie poważne. Skoro masz skłonności i ciąża bliźniacza to od razu powinni interweniować. Idź do chirurga albo angiologa i lepiej zapobiegać niż później leczyć. Zakrzepy są niebezpieczne! -
Już po wizycie, nie było tak źle:)
Zaczynamy znów przygodę z Aromkiem. Oby znów udało się jak wtedy za pierwszym razemkotek87, Stokrotkaaaa, Asia87 lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Czara Zosia mi się też podoba , a Liwia to byla sugestia mojej mamy ale jak teraz jest chłopak to nie ma za bardzo pomysłu
27 lat
10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
11.09.17 pozytywny test ciążowy.
14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
19.09.17 pęcherzyk 5,9mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotkaaaa wrote:Dziękuję Czara,dr napisał mi ze nie ma potrzeby włączenia duphastonu i martwię się się czy progesteron nie spada a wizytą dopiero 8.11 i dzień przed mam powtórzyć betę i próg by na wizytę przyjść z wynikami.
A ile masz tego progesteronu, że już dupka nie trzeba? Ja miałam raz 25, potem 24 ng, a wizytę dopiero w środę i się zamartwiam! Raaaany, czym ja się teraz nie zamartwiam! -
nick nieaktualny
-
Czara wrote:25 to bardzo ładny wynik i wielu lekarzy nie daje duphastonu. Ja dostałam i teras nawet przy 40 dalej łykam, ale to ze względu na historie, lekarz dmucha na zimne.
-
Staraczko bardzo dziękuję uwierz mi ze ja też się w kółko zamartwiam jak nie ciąża pozamaciczna,to biochemiczna potem o puste jajo płodowe i serduszko ,ciągle coś wymyslam aż mnie mąż już ma dosyć i mówi że jeśli będę tak mówić to wreszcie wykracze. Dziewczyny mój badany pierwszy progesteron wynosił 117 nmol/l ale to się chyba jakoś przelicza prawda??
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Chyba zrobiłam wszystko już mozliwe badania i oprócz mutacji PAI i MTHFR wyszło ze mam podwyzszone przeciwciala anty tg (norma poniżej 115 a ja mam 432). Czy wiecie coś N ten temat co z tym zrobić? Umowilam się do endokrynologia ale terminy są długie... A tak wogle dziewczynom w ciazy gratuluję i po cichu trzymam za Was kciuki9tc* Aniołek 03.2017
5tc* Aniołek 10.2017 -
Hana27 wrote:Hej dziewczyny. Chyba zrobiłam wszystko już mozliwe badania i oprócz mutacji PAI i MTHFR wyszło ze mam podwyzszone przeciwciala anty tg (norma poniżej 115 a ja mam 432). Czy wiecie coś N ten temat co z tym zrobić? Umowilam się do endokrynologia ale terminy są długie... A tak wogle dziewczynom w ciazy gratuluję i po cichu trzymam za Was kciuki
-
nick nieaktualny