X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • STARAczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina Malina wrote:
    Hejo i ja tam transferowe? Niezmiennie trzymam kciuki. Ja nie testuje nic. Ale objawów 0. Nic. Kompletnie. Wszytko po staremu.
    U mnie klapa. Zrobiony test, beta - nic nie drgnęło. Brak objawów był u mnie wymownym objawem. Mam nadzieję, że będziesz miała lepszy rezultat. Trzymam kciuki!

• Alina Malina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STARAczka wrote:
    U mnie klapa. Zrobiony test, beta - nic nie drgnęło. Brak objawów był u mnie wymownym objawem. Mam nadzieję, że będziesz miała lepszy rezultat. Trzymam kciuki!
    Przykro mi :((( 7 dpt robiłaś betę tak?

👸🏼 AMH: 4.5 👍🏻, drożność 👍🏻, Łagodne PCOS (własne owulacje, dobra odpowiedź na letrozol), IO, pod kontrolą. Tarczyca super 👍🏻, Cytologia, wymazy, wszystko super 👍🏻. Kariotyp, KIRy ⌛️ czas zrobić

🤴🏽Ilość 👎🏻, ruchliwość 👎🏻, morfologia 0% 👎🏻, HBA 35% 👎🏻, Fragmentacja 👍🏻 15%, kariotyp 👍🏻, AZF 👍🏻, CFTR 👍🏻, USG 👍🏻, tarczyca 👍🏻, wysoka prolaktyna prawdopodobnie psuje nam spermatogenezę 🫩 męskiego leczenia nie wdrożono, wymazy, wirusy, bakterie 👍🏻

Stymulowane cykle: 👎🏻 nie wyszło
    IUI: 👎🏻 nie wyszło

Dzieci: 0️⃣
    Ciążę na koncie: 0️⃣

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
  • STARAczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina Malina wrote:
    Przykro mi :((( 7 dpt robiłaś betę tak?
    Tak, wczoraj test - negatywny, dzisiaj rano beta dla siebie, czy cokolwiek wystartowało. Nic a nic. I dokładnie tak się czułam. Miałam zarodek tej samej klasy co Twój. Eh, szkoda gadać. Niby człowiek wiedział, ale się łudził. Nie robisz nic wcześniej?

• Alina Malina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STARAczka wrote:
    Tak, wczoraj test - negatywny, dzisiaj rano beta dla siebie, czy cokolwiek wystartowało. Nic a nic. I dokładnie tak się czułam. Miałam zarodek tej samej klasy co Twój. Eh, szkoda gadać. Niby człowiek wiedział, ale się łudził. Nie robisz nic wcześniej?
    Nie… i tak wiem że będzie negatywny, nie chcę sobie humoru psuć w pracy. Jestem sama, mąż niedostępny do wieczora, jak mam płakać to jutro z nim bo on dalej się łudzi ale to wiadomo, on zawsze się ludzi.

👸🏼 AMH: 4.5 👍🏻, drożność 👍🏻, Łagodne PCOS (własne owulacje, dobra odpowiedź na letrozol), IO, pod kontrolą. Tarczyca super 👍🏻, Cytologia, wymazy, wszystko super 👍🏻. Kariotyp, KIRy ⌛️ czas zrobić

🤴🏽Ilość 👎🏻, ruchliwość 👎🏻, morfologia 0% 👎🏻, HBA 35% 👎🏻, Fragmentacja 👍🏻 15%, kariotyp 👍🏻, AZF 👍🏻, CFTR 👍🏻, USG 👍🏻, tarczyca 👍🏻, wysoka prolaktyna prawdopodobnie psuje nam spermatogenezę 🫩 męskiego leczenia nie wdrożono, wymazy, wirusy, bakterie 👍🏻

Stymulowane cykle: 👎🏻 nie wyszło
    IUI: 👎🏻 nie wyszło

Dzieci: 0️⃣
    Ciążę na koncie: 0️⃣

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
‹‹ 3966 3967 3968 3969 3970
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ