Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
yjka dłuższa o całe 6 mm, zamknięta
Doktor stwierdził, że leżenie mi służy i mam dalej się bardzo oszczędzać, bo widać że na moją szyjkę ma to dobry wpływ. No ale teraz może ośmielę się czasem skoczyć do sklepu pod blokiem.
Dalej "raczej dziewczynka"Bardzo ruchliwa i duża
Aśka32, Justyna87, Lenonki, Lunitari, lena7, kinga27.30, Stokrotkaaaa, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Gdzie najlepiej to zrobic?
Ja jezdzilam do Tczewa...ale teraz nie wiem...
Mam na skierowaniu ze lapato z chromatubacja...
Do laparo intubuja?
Hej. Ja miałam laparoskopię w Wejherowie w październiku. Jestem zadowolona. Wszystko przebiegło sprawnie i bezboleśnie. Byłam intubowana potem trochę bolało gardło ,ale to nic. Czekałam na zabieg 6 miesięcy,ale było wartopotem miałam w styczniu usuwaną tarczycę też w Wejherowie i też jestem zadowolona. Naprawdę polecam!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:21
2012 - początek starań
2014-2016 beznadziejni lekarze
styczeń 2017-początek z Gametą
marzec 2017- usuwany polip
maj-sierpień 2017- 4 nieudane IUI
październik 2017- usuwane torbiele z jajnika ENDOMETRIOZA
styczeń 2018- usunięta TARCZYCA (podejrzenie nowotworu)
kwiecień 2018- IUI
08.01.2019 Zostałam mamą Kubusia
Styczeń 2023 puste jajo płodowe 😔 łyżeczkowanie 17 styczeń 💔
Październik 2024 start IVF
28. 10.23 stymulacja
08. 11.24 punkcja 5🥚
13. 11.24 transfer bl. 3.2.2 -
mokka wrote:Super Nika ! Pomysły co do imienia już się pojawiają ?
Ps ja jutro mam wizytę u dr S
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/439c014d5934.jpg
Tu akurat bije pokłony cudownie wydłużonej szyjce
Jeśli jakimś cudem Renia jest chłopakiem, to damy jej na imię Bartek (Bartosz nie Bartłomiej).
Oprócz tych 2 było tylko jedno, które kiedykolwiek braliśmy pod uwagę i nosi je nasz aniołek. Zostało jedno żeńskie, jedno męskie i prrzynajmniej sprawa jest jasna.
Będę jutro trzymać kciuki za dobre wieści z Twojej wizyty!
Mi dr S już drugi raz przypominał, żebym znalazła szpitalnego prowadzącego - wygania mnie poprostu. Spotkamy się jeszcze raz - za 2 tyg. A potem mam pierwszą wizytę u dr Boćkowskiego i połówkowe 2w1
Justyna87, Aśka32, Lunitari lubią tę wiadomość
-
Lucky1 wrote:Kinga ja jutra jadę na DEBINKI ciekawe ile na wynik się czeka....... Już 4tyg biorę encorton...dam znać czy spadły te nk
-
Mam przyjaciołkę Renatę- zajebista dziewczyna
Mnie zaczyna delikatnie pobolewać jak na okres. A dopiero 23 dc, zastrzyk był w 12Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Nika przesliczna Renia/Bartuś
i z gory przepraszam ale gdzie jest głowa?
mega kiepska jestem w tych zdj a chciałabym pokazać M i objaśnić wszystko
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
My też znamy same cudowne Renaty - każda całkiem inna, ale każda na swój sposób fantastyczna. Do tego mamy takie zafiksowanie, że imię musi być z Rrrr - wszystko co braliśmy pod uwagę w ostatnich latach ma rrr
Jak byłam mała, to miałam problem z tą głoską i bardzo mnie cieszyło jak się nauczyłam - do tego stopnia, że potem chodziłam i warczałam na ludzi - żeby zaprezentować moje r
Widać do tej pory mam słabość.
A bóle jak na miesiączkę towarzyszyły mi do 7 tc, także tym się nie martw. Dopóki @ nie ma jest nadzieja! -
Aśka32 wrote:Nika przesliczna Renia/Bartuś
i z gory przepraszam ale gdzie jest głowa?
mega kiepska jestem w tych zdj a chciałabym pokazać M i objaśnić wszystko
To co jest zaznaczone białymi punktami jako mierzone na tym zdjęciu to udkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:50
-
Renia ❤️❤️❤️ Piękne imię ! Bardzo mi się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 22:21
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Ja mam trzy typy Leonard, Konstanty, Julian.
Mam nadzieje, ze mnie doktorek nie będzie odsyalal do innego. Uwielbiam dr S !!!!!
Ps Ostatnio z dr G rozmawiałam o porodach- wiem za szybko - ale pomyślałam sobie o swissmedzie i chciałam poznać jego opinie. Jest bardzo za. Boziu tyle jeszcze przed nami.
A i czekam na wynik nifty wciążStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
mokka wrote:Ja mam trzy typy Leonard, Konstanty, Julian.
Mam nadzieje, ze mnie doktorek nie będzie odsyalal do innego. Uwielbiam dr S !!!!!
Ps Ostatnio z dr G rozmawiałam o porodach- wiem za szybko - ale pomyślałam sobie o swissmedzie i chciałam poznać jego opinie. Jest bardzo za. Boziu tyle jeszcze przed nami.
A i czekam na wynik nifty wciąż
Mam kolegę Julka - taki wow jestSzalenie efektowny facet. Przez to super mi się to imię kojarzy. O proszę, już się rozmarzyłam
A Leonard fajnie się skróci do Leo
Mi dr S zaleca poród na Klinicznej, ewentualnie na zaspie, bo przewiduje atrakcje i wcześniaczka
A w Swissmedzie, tam kawałek w górę za Dębinkami, rodziła jedna znajoma - była bardzo zadowolona, a miała porównynie, bo to trzeci poród był. Ponoć komfort i klient nasz pan