Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam na spacerze 4 godzinnym! Pokupowałam różne drobiazgi, pozałatwiałam kilka spraw i duuupa - brzuch mięciutki, dzieciuś sobie dokazuje. Pokonałam nawet wiele schodów i górek... No i tylko nogi mnie trochę bolą, bo buty jakieś ciasne się zrobiły!
I po chorobę tyle leżałam skoro moja szyjka choć krótka jest jednak ze stali?!
Jeśli na wieczór będę mieć jeszcze trochę siły to pokicam na piłce. -
nick nieaktualnyDziewczyny !!! ratunku!!! uspokujcie mnie....
pamietacie mialam miec transfer w grudniu i mialam w poniedzialek godzina 15:00
w piatek rano zrobilam bete wiem wiem za wczesnie ale nie moglam sie uspokoic...wychodzi tak jakby 3,5 dnia po transferze wyszla mi 2,19 mlu/ml czy mam miec nadzieje co sadzicie moje madre glowki ?? -
nick nieaktualny
-
Lucky1 wrote:Dziewczyny !!! ratunku!!! uspokujcie mnie....
pamietacie mialam miec transfer w grudniu i mialam w poniedzialek godzina 15:00
w piatek rano zrobilam bete wiem wiem za wczesnie ale nie moglam sie uspokoic...wychodzi tak jakby 3,5 dnia po transferze wyszla mi 2,19 mlu/ml czy mam miec nadzieje co sadzicie moje madre glowki ??
Jeśli nie, to odpowiedź jest jasna - zarodek się wgryza
A jeśli tak, to nic nke wiadomo - trzeba powtórzyć badanie przy najbliższej okazji i porównać bety.
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Lucky! Trzymam moooocne kciuki, Kochana !
Powtórz badanko w poniedziałek i czeeekamy na piękne przyrosty
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lucky kciuki za przyrost! Jedno jest pewne: wynik bety nie jest pozostałością po leku także bądź dobrej myśli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucky1 wrote:Marzenka Twoje betki to jakie jednostki?
-
Lucky1 wrote:Staraczka nic z tych rzecy nie dostalam przed transferem tylko i wylacznie estrofem 2 razy dziennie i encorton 20 mg
Kciuki żeby się dalej pięknie wgryzał!
-
nick nieaktualny
-
Lucky1 wrote:Halasinka a 6 dpt jaka byla??
Dziewczyny trzymsjcie kciuki ;*
3dpt - 1,3
6dpt- 51,71
10 dpt- 349,6
Takze gratulacje)))
Ja torbilam w Invicta transfer i tam jest taki schemat robienia betyKasia8805 lubi tę wiadomość
LAURA -
nick nieaktualny