Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lucky1 wrote:Szkoda ze w gamecie tak nie weryfikuja mozna chociaz zobsczyc czy cos zaiskrzylo? Czy Ś juz wrocil z urlopu? Transfer robil mi Czech
Jeszcze z 5 dniowym tak jak u Ciebie to może coś wyjść ale z 2/3 dniowym nie ma szans i tylko niepotrzebny stres się włącza..
Ś. od jutra jest, jadę do niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 08:44
-
O kurde, Justyna, przykro mi
Ale widząc szklankę do połowy pełna, to juz wiecie na czym najprawdopodobniej polegał problem. Czyli teraz inseminacja? Bo chyba w ten sposób ominiecie śluz? Podchodziliscie juz kiedyś do niej?
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lucky oby to był Twój lucky monday
trzymam kciuki!
Marzenka, jak się czujesz? Ciągle siedzisz w swojej bazie by się oszczędzać?
Marysia, przeprowadziliscie się już? U nas ostatnie etapy i jest spora szansa
Nika, Twój dzidziut faktycznie zadomowił się na dobre w brzuchu ale nie ma co się dziwić. Pogoda taka że aż nie chce się wychodzić z ciepelka. Jakieś nowe pomysły na przyspieszenie?
Od trzech dni czuje ruchy! Ależ to niesamowite:) Narazie czuje jak się wieczorem położę po całym dniu aktywnosci i przyłoże rękę do brzucha ale to już coś!Lenonki, Lunitari, Justyna87, taka_jedna lubią tę wiadomość
-
O cholera Justyna. No iui teraz chyba jak najbardziej wskazane.
Ale tak się poniekąd zastanawiam, czy tą wrogość można nabyć... macie jakąś wiedzę?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Justyna, brzmi poważnie, ale dobrze że znacie wroga. Inseminacja ominie ten problem.
Moje spacerowanie i kicanie na nic się zdały - 0 oznak porodu.
Czy jarmark świąteczny działa w niehandlowe niedziele? Może pójdę tam uskuteczniać wywoływanie porodu... jeśli przestanie padać.
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Ja osobiście uważam, że ta weryfikacja w Invicta to bzdura, po co beta w 3 dniu? To zdecydowanie za szybko, wynik nie jest jednoznaczny. Po to lekarze każą czekać aby było czarno na białym
Jeszcze z 5 dniowym tak jak u Ciebie to może coś wyjść ale z 2/3 dniowym nie ma szans i tylko niepotrzebny stres się włącza..
Ś. od jutra jest, jadę do niego
Tak tak mi chodzi o 5 dniowe zarodkiw moim przypadku badanie na poczatku bynajmniej wiem ze cos zaskoczylo a nie jsk ostatnio w 9 dpt i ponizej 0,1 zobaczymy co bedzie
mam nadzieje choc mala
a i dzisiaj zrobilam bete ponownie w Gdyni na obroncow wybrzeza zobacze czy cos podskoczy
wieczorem wybik
StaraczkaNika, Aśka32 lubią tę wiadomość
-
Lucky to czekamy na wynik
mocne kciuki & & & &
-
Pini, gratuluje! Aż spojrzałam do swojego pamiętnika ciąży i wyobraź sobie, że ja tez poczułam pierwsze ruchy 19+3
Faktycznie przez pierwszych kilka tygodni wiecej wyczuwałam pod ręka niż w środku.
Kinga, wyglada na to, że wrogość można nabyć, bo Justyna juz kiedyś była w ciąży... Wtf jak to możliwe?
Lucy, ten wynik, który podałaś jest z piątku? Trzymam kciuki! Daj znać jak będziesz miała dzisiejszy wynik
Wlasnie spojrzałam na kalendarz niedzieli handlowych i fajnie, bo tylko dzisiaj sa zamknięte sklepy, ale czy jarmark działa to nie wiem. Jakoś irytuje mnie wizja tego, że w następnym roku jeszcze wiecej będzie niehandlowych
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Pini wrote:Lucky oby to był Twój lucky monday
trzymam kciuki!
Marzenka, jak się czujesz? Ciągle siedzisz w swojej bazie by się oszczędzać?
Marysia, przeprowadziliscie się już? U nas ostatnie etapy i jest spora szansa
Nika, Twój dzidziut faktycznie zadomowił się na dobre w brzuchu ale nie ma co się dziwić. Pogoda taka że aż nie chce się wychodzić z ciepelka. Jakieś nowe pomysły na przyspieszenie?
Od trzech dni czuje ruchy! Ależ to niesamowite:) Narazie czuje jak się wieczorem położę po całym dniu aktywnosci i przyłoże rękę do brzucha ale to już coś!większość czasu leżę, wstaje tylko po coś do kuchni i do łazienki. Ogólnie mam dosyć tego leżenia, jestem osobą energiczna i dzisiaj już mnie nosi aby cos porobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 11:44
-
nick nieaktualnyLenonki wrote:Pini, gratuluje! Aż spojrzałam do swojego pamiętnika ciąży i wyobraź sobie, że ja tez poczułam pierwsze ruchy 19+3
Faktycznie przez pierwszych kilka tygodni wiecej wyczuwałam pod ręka niż w środku.
Kinga, wyglada na to, że wrogość można nabyć, bo Justyna juz kiedyś była w ciąży... Wtf jak to możliwe?
Lucy, ten wynik, który podałaś jest z piątku? Trzymam kciuki! Daj znać jak będziesz miała dzisiejszy wynik
Wlasnie spojrzałam na kalendarz niedzieli handlowych i fajnie, bo tylko dzisiaj sa zamknięte sklepy, ale czy jarmark działa to nie wiem. Jakoś irytuje mnie wizja tego, że w następnym roku jeszcze wiecej będzie niehandlowych -
Marzenka85 wrote:Ja osobiście uważam, że ta weryfikacja w Invicta to bzdura, po co beta w 3 dniu? To zdecydowanie za szybko, wynik nie jest jednoznaczny. Po to lekarze każą czekać aby było czarno na białym
Ś. od jutra jest, jadę do niego
Ale co by nie było liczy się efekt końcowy prawdagameta każe pozniej sprawdzać ale i tak sprawdzamy szybciej haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 12:15
LAURA -
Hałasianka wrote:Nie o to w tym chodzi, sprawdzają pozostałości po zastrzykach jeszcze. A tak naprawdę jak na 6dpt beta jest dodania to już coś znaczy. Oni robią te 3 weryfikacje i dzwonią co 3 dni, po 10dpt zlecają badania i wizyta. Dla mnie dziwne jest czekanie do 14 dpt w gamecie skoro i tak wczesnien to już wiadomo.
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że nie wiem skąd to? Może wtedy jeden ocalał i pognał do przodu. W zeszły piątek poszłam na pierwszą darmową wizyte do Invicty. Tak z ciekawości posłuchać jaki pomysł ma na nas inny lekarz. I zleciła to badanie. Jeśli jedynym wyjściem jest inseminacja to się wkurzę na Ś. że nigdy mi tego nie zlecił bo dawno moglabym już być w ciąży. Babka dała nam też trochę do myślenia z tymi żylakami. Jutro idziemy skonsultować te wyniki i zobaczymy co dslejHashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Lucky1 wrote:Halasinka a Ty bralas jakis zastrzyk ja nic przed transferem tylko ten estrofemm czy jakis tak doochwowo 2 razy dziennieLAURA