Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
No, póki co nowy rok z przytupem dziewczyny 🎉
Kciuki za transfery i testowanie i za przyrosty i wszelkie inne kontrole 🙏🙌✊anka, PaulinaP, Dominikaaa, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.
Akurat nie mam siniaków, ale akos pod koniec pierwszego trymestru i trochę później zaczęłam mieć od czasu do czasu krwotok z nosa, głównie po kąpieli, brałam sam acard,później zaczęły mi wychodzić łyżki, myślę, że jak nie ma dużo tych siniaków to może być to od leków i do tego ciąża, ale może inne dziewczy coś jeszcze w tym temacie napiszą.
Alicja - też jestem ciekawa, która pierwsza i faktycznie chyba Kwiatek 🙂Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.
Ja mam ogromne problemy odkąd biorę acard, czyli już od kilku miesięcy. Lekkie uderzenie, puknięcie o coś i odrazu robi mi się siniak/krwiak który jest zazwyczaj ogromnu7i przechodzi przez wszystkie kolory tęczy raz pytalam dr czy to normalne, to mówił ze po acardzie kazdy tak ma ale kilka moich znajomych bierze i nie mają, więc nie wiem od czego to zależy 🤷♂️Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Alicjaaa91 wrote:Dzoni ✊✊, za przyrosty, bardzo się cieszę 🙂
. Za resztę dziewczyn również ✊ powodzenia ☺️
Ps :która z nas ciezaroweczek szykuje się do rozpakowania, któraś coś ☺️ Kwiatek chyba Ty jako pierwsza 🤔
Tak chyba Ja 🙈 nie wiem kiedy to zleciało, ja jeszcze mam tyle rzeczy do ogarnięcia, ale teraz tryb kanapowy mam zalecony więc ograniczenia, a Ty jak się czujesz gotowa 🙈 Starajaca28 jak u Ciebie? 🙂
Dziewczyny gratulacje pozytywnych wieści i cały czas trzymam za Was ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 08:55
UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Ja mam ogromne problemy odkąd biorę acard, czyli już od kilku miesięcy. Lekkie uderzenie, puknięcie o coś i odrazu robi mi się siniak/krwiak który jest zazwyczaj ogromnu7i przechodzi przez wszystkie kolory tęczy raz pytalam dr czy to normalne, to mówił ze po acardzie kazdy tak ma ale kilka moich znajomych bierze i nie mają, więc nie wiem od czego to zależy 🤷♂️
No niestety jest to bardzo częsty efekt uboczny leków jak nie wychodzą samoczynnie w dużej ilości nie ma jakiś krwotokow z nosa to tak może być a też zależy od układu naczyniowego, nie mniej a niestety też mam sporo siniaków jak przyjmuje leki przeciwzakrzepowe🙈, jest to bardziej defekt kosmetyczny niż jakąś patologia.
-
Dziewczyny kciuki ✊
. Ciezaroweczka dużo spokoju i zdrówka 🙂
Ja już też oficjalnie w lutym ruszam do ostatniego transferu 😁i zabieram ostatni zarodek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 21:58
Dżoni, Gabrysia89 lubią tę wiadomość
-
Agata93 wrote:O to widzę w tym tygodniu naszego święta trochę nas wizytuje 🙂, ja też mam wizytę, ale w środę 😜, skończyłam KP i miałam się pojawić🙂
😅 my juz też oficjalnie odstawione 😊 jakieś 4 tygodnie moje dziecko żyje bez kropli maminego mleka 😂 -
nick nieaktualnyJa123 wrote:😅 my juz też oficjalnie odstawione 😊 jakieś 4 tygodnie moje dziecko żyje bez kropli maminego mleka 😂
Właśnie miałam odpisać dopiero 🤦♀️, dziękuje bardzo za namiary 🙂, u mnie była szybką akcja z wygaszaniem laktacji raz wusxlyamy z córeczkami na dłuższy spacer i straciłam poczucie czasu, jak wróciłyśmy to były tak głodne, jedna przez druga chyba z 10 minut się zastanawiałam o mam robić 🙈 która pierwsza, czy najpierw rozebrać czy co, i szybka akcja z mlekiem i butelka jednoczenie była 😁 -
kinga25 wrote:Właśnie miałam odpisać dopiero 🤦♀️, dziękuje bardzo za namiary 🙂, u mnie była szybką akcja z wygaszaniem laktacji raz wusxlyamy z córeczkami na dłuższy spacer i straciłam poczucie czasu, jak wróciłyśmy to były tak głodne, jedna przez druga chyba z 10 minut się zastanawiałam o mam robić 🙈 która pierwsza, czy najpierw rozebrać czy co, i szybka akcja z mlekiem i butelka jednoczenie była 😁
A to my stosowałyśmy metodę małych ale znaczących kroków 😂 -
Jest pęcherzyk ciążowy i jest w macicy 🙏 tyle z dobrych wieści, na resztę jest za wcześnie. Umrę przez kolejne 2tyg czekając na wizytę. Mam taki poziom stresu, że nie ogarniam życia...
Moli27, AgnieszkaB, Zaba90, Karina89, Nadzieja88, Ania0692, Ja123, anka, Nowa szansa 93 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Jest pęcherzyk ciążowy i jest w macicy 🙏 tyle z dobrych wieści, na resztę jest za wcześnie. Umrę przez kolejne 2tyg czekając na wizytę. Mam taki poziom stresu, że nie ogarniam życia...
Super, 🙂trzymam kciuki za wizytę ❤️Dżoni lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Dżoni wrote:Jest pęcherzyk ciążowy i jest w macicy 🙏 tyle z dobrych wieści, na resztę jest za wcześnie. Umrę przez kolejne 2tyg czekając na wizytę. Mam taki poziom stresu, że nie ogarniam życia...
Dzoni ✊☺️
To teraz ✊ za Nowa Szanse🙂, jak Twoje przyrosty?