Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Baaardzo Wam dziękuję za dobre słowo 🙏 oby do soboty, a potem do poniedziałku i oby były wzrosty.
Kiedy powinno się iść na usg, żeby już coś sensownego dr mógł powiedzieć?
Cześć dziewczyny !
Tak dawno mnie tu nie było i tyle pozytywnych wiadomości widzę 🙂
Dżoni gratulacje ❤️❤️❤️ -
Ja123 wrote:O matko, kwiecień? Ja dzwoniłam teraz jakoś czwartek czy piątek, żeby się umówić na marzec i Agata mówiła, że spokojnie jeszcze prawie wszystko wolne. Tylko zaznaczyła, że 15ego Doktora nie ma
No to ja nie wiem, co im dzisiaj odwaliło... Spróbuję jeszcze raz, może trafię na kogoś innego a jak nie to będę dra molestować
Carlajn jeszcze nie dziękuję, jeszcze się wstrzymuje z turbo radością. Boję się...Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:No to ja nie wiem, co im dzisiaj odwaliło... Spróbuję jeszcze raz, może trafię na kogoś innego a jak nie to będę dra molestować
Carlajn jeszcze nie dziękuję, jeszcze się wstrzymuje z turbo radością. Boję się...
Spokojnie ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Ja dziś brałam na wizycie ogólnie dużo się działo w ostatnim czasie i ani nie miałam czasu zajrzeć tutaj 😞
14 grudnia miałam HSG w gabinecie , na wizycie kontrolnej okazało się ze jest duża torbiel dostałam leki i w końcu wczoraj pojawiła się miesiączka 👍🏻 Dziś szybko byłam na wizycie —> rozpisana stymulacja, monitoring i zobaczymy jak nie to myślimy o inseminacji a w najgorszy wypadku laparoskopia doktor mówił -
Dżoni wrote:No to ja nie wiem, co im dzisiaj odwaliło... Spróbuję jeszcze raz, może trafię na kogoś innego a jak nie to będę dra molestować
Carlajn jeszcze nie dziękuję, jeszcze się wstrzymuje z turbo radością. Boję się...
Spróbuj w poniedziałek, może trafisz na Agatę.... U niej nie ma takiego problemu z terminami 😆 chyba że Doktor po prostu ma urlop od tego 15ego i dlatego to wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolajn wrote:Tak od 15.01 doktor ma urlop bo ja miałam jechać w poniedziałek a udało mi się na dziś bo go nie będzie
Czyli nie ma go od 15. 01 do kiedy?
Anka - dobre info 🙌Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Dżoni wrote:Czyli nie ma go od 15. 01 do kiedy?
Anka - dobre info 🙌
W środę też nie będzie bo mam przełożona wizytę na przyszły tydzień, wydaje mi się, że tylko ten nadchodzący tydzień cały, albo do środyDżoni lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
anka wrote:Ja liczę że wtedy to pójdę na potwierdzenie 🤰 też masz tak późno? Bo ja na 20:30 🤦
Nie ma innej opcji niż potwierdzić 😉 femibion1 możesz sobie brać, nam Dr tak zalecił. On chyba wszystkim, A przynajmniej większości zaleca femibion. Agata się śmiała, że mogę wybierać 😂 to 17.30 wybralam. Tydzień później, czyli 15.03 Doktora też nie ma gdyby coś -
nick nieaktualnyJa123 wrote:Nie ma innej opcji niż potwierdzić 😉 femibion1 możesz sobie brać, nam Dr tak zalecił. On chyba wszystkim, A przynajmniej większości zaleca femibion. Agata się śmiała, że mogę wybierać 😂 to 17.30 wybralam. Tydzień później, czyli 15.03 Doktora też nie ma gdyby coś
-
nick nieaktualny