Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolajn wrote:A raczej na Tak czy raczej na Nie ?
Szczerze? Ja na nie. Brałam gdzieś z pół roku lekko bo sobie lekarz coś wymyślił na chybił trafił i wielkie D. Doktor jak usłyszał jak długo to biorę to sam stwierdził, że jest mało skuteczny. Może jeżeli komuś faktycznie coś jest na co działa ovarin to jest skuteczny. Nie mówię nie, jeżeli Doktor go zalecił to widzi w tym sens -
Carolajn wrote:No właśnie przypadkiem zamówiłam to jak robiłam zamówienie z apteki i się tak zastanawiam czy zabrać to opakowanie czy nie chciałabym ten miesiąc dać z siebie 100%
Ja mam z ovarinem takie a nie inne doświadczenia. Ale to ja, Tobie może pomoże 🙂 mi bardzo dużo pomogło wyrównanie poziomu żelaza pomimo tego, że wyniki krwi były względnie ok czy nawet dobre dla niektórych -
nick nieaktualnyJa123 wrote:Ja mam z ovarinem takie a nie inne doświadczenia. Ale to ja, Tobie może pomoże 🙂 mi bardzo dużo pomogło wyrównanie poziomu żelaza pomimo tego, że wyniki krwi były względnie ok czy nawet dobre dla niektórych
-
nick nieaktualnyJa123 wrote:Doktor stwierdził, że tamten lekarz sam sobie mógł to brać 🙈🙈🙈
-
nick nieaktualnyCarolajn - Ovarin jest średnim suplementem, generalnie suple zbiorowe maja gorszą wchłanialność, więc jak są zalecane w foliany to lepiej jako osobna witaminę np z Swansona gdzue cenowa mają ok,ale femibion czy prenatal Uno są ok.
Dzoni - doktor w tym tygodniu od 25 jest bo ja mam wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 09:07
Dżoni lubi tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:Dzoni - takie newsy, kciuki za przyrosty ✊✊
Ania - oby to był ten ostatni szczęśliwy transfer ✊
Dzięki 🙏
@Kinga dzięki za info, napisałam do dr smsa i czekam na info
Mam wynik... Beta 823❤️ progesteron 54, więc nieznacznie spadł, mam nadzieję że to tylko lekkie odchylenie laboratoryjne. Ta beta jakaś taka wysoka, mam nadzieję że to nie czworaczki 😅
Ile razy badalyscie betę? 🙈 Sorry za te wszystkie pytania, ale nie umiem jeszcze w ciążę 😅Muminka88, Zaba90, Karina89, Dominikaaa, Starajaca28, Agata93 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dzięki 🙏
Mam wynik... Beta 823❤️ progesteron 54, więc nieznacznie spadł, mam nadzieję że to tylko lekkie odchylenie laboratoryjne. Ta beta jakaś taka wysoka, mam nadzieję że to nie czworaczki 😅
Ile razy badalyscie betę? 🙈 Sorry za te wszystkie pytania, ale nie umiem jeszcze w ciążę 😅
Ja badałam z 3/4 no ja się nie obrażę jak dołączysz do grona duo ciężarówek 🤩, albo poprostu będzie chłopak coś czytałam, że z wysokich bet są często chłopaki ale to takie internetowe info. Beta rośnie super18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Dzięki 🙏
Ile razy badalyscie betę? 🙈 Sorry za te wszystkie pytania, ale nie umiem jeszcze w ciążę 😅Carolajn lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Carolajn - Ovarin jest średnim suplementem, generalnie suple zbiorowe maja gorszą wchłanialność, więc jak są zalecane w foliany to lepiej jako osobna witaminę np z Swansona gdzue cenowa mają ok,ale femibion czy prenatal Uno są ok.
Dzoni - doktor w tym tygodniu od 25 jest bo ja mam wizytę
Dzis kupiłam zapas Femibionu 👍🏻
Także ovarin na bok 👌🏻 -
nick nieaktualny
-
Dzoni ✊✊, za przyrosty, bardzo się cieszę 🙂
. Za resztę dziewczyn również ✊ powodzenia ☺️
Ps :która z nas ciezaroweczek szykuje się do rozpakowania, któraś coś ☺️ Kwiatek chyba Ty jako pierwsza 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 19:48
anka, PaulinaP, Dominikaaa, Agata93 lubią tę wiadomość