Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam za Was ✊ mi w piątek wyszła dodatnia bhcg 14 dpo 298 🙂 progesteron 22 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 13:32
nick nieaktualny, Dżoni, Karina89, Alicjaaa91, Dominikaaa, Carolajn, Ciri86, Agata93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzoni ✊✊, za przyrosty, bardzo się cieszę 🙂
. Za resztę dziewczyn również ✊ powodzenia ☺️
Ps :która z nas ciezaroweczek szykuje się do rozpakowania, któraś coś ☺️ Kwiatek chyba Ty jako pierwsza 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 19:48
nick nieaktualny, PaulinaP, Dominikaaa, Agata93 lubią tę wiadomość
-
No, póki co nowy rok z przytupem dziewczyny 🎉
Kciuki za transfery i testowanie i za przyrosty i wszelkie inne kontrole 🙏🙌✊
nick nieaktualny, PaulinaP, Dominikaaa, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.
Akurat nie mam siniaków, ale akos pod koniec pierwszego trymestru i trochę później zaczęłam mieć od czasu do czasu krwotok z nosa, głównie po kąpieli, brałam sam acard,później zaczęły mi wychodzić łyżki, myślę, że jak nie ma dużo tych siniaków to może być to od leków i do tego ciąża, ale może inne dziewczy coś jeszcze w tym temacie napiszą.
Alicja - też jestem ciekawa, która pierwsza i faktycznie chyba Kwiatek 🙂Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem z siniakami w ciąży 🤔, nie wiem czy to od acardu i Clexany, albo może mam jakieś kruche naczynka 🙈, wizytę u za dwa tygodnie mam skończony 12 tc.
Ja mam ogromne problemy odkąd biorę acard, czyli już od kilku miesięcy. Lekkie uderzenie, puknięcie o coś i odrazu robi mi się siniak/krwiak który jest zazwyczaj ogromnu7i przechodzi przez wszystkie kolory tęczy
raz pytalam dr czy to normalne, to mówił ze po acardzie kazdy tak ma
ale kilka moich znajomych bierze i nie mają, więc nie wiem od czego to zależy 🤷♂️
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Alicjaaa91 wrote:Dzoni ✊✊, za przyrosty, bardzo się cieszę 🙂
. Za resztę dziewczyn również ✊ powodzenia ☺️
Ps :która z nas ciezaroweczek szykuje się do rozpakowania, któraś coś ☺️ Kwiatek chyba Ty jako pierwsza 🤔
Tak chyba Ja 🙈 nie wiem kiedy to zleciało, ja jeszcze mam tyle rzeczy do ogarnięcia, ale teraz tryb kanapowy mam zalecony więc ograniczenia, a Ty jak się czujesz gotowa 🙈 Starajaca28 jak u Ciebie? 🙂
Dziewczyny gratulacje pozytywnych wieści i cały czas trzymam za Was ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 08:55
UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Ja mam ogromne problemy odkąd biorę acard, czyli już od kilku miesięcy. Lekkie uderzenie, puknięcie o coś i odrazu robi mi się siniak/krwiak który jest zazwyczaj ogromnu7i przechodzi przez wszystkie kolory tęczy
raz pytalam dr czy to normalne, to mówił ze po acardzie kazdy tak ma
ale kilka moich znajomych bierze i nie mają, więc nie wiem od czego to zależy 🤷♂️
No niestety jest to bardzo częsty efekt uboczny leków jak nie wychodzą samoczynnie w dużej ilości nie ma jakiś krwotokow z nosa to tak może być a też zależy od układu naczyniowego, nie mniej a niestety też mam sporo siniaków jak przyjmuje leki przeciwzakrzepowe🙈, jest to bardziej defekt kosmetyczny niż jakąś patologia.
-
Dziewczyny kciuki ✊
. Ciezaroweczka dużo spokoju i zdrówka 🙂
Ja już też oficjalnie w lutym ruszam do ostatniego transferu 😁i zabieram ostatni zarodek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 21:58
Dżoni, Gabrysia89 lubią tę wiadomość
-
Agata93 wrote:O to widzę w tym tygodniu naszego święta trochę nas wizytuje 🙂, ja też mam wizytę, ale w środę 😜, skończyłam KP i miałam się pojawić🙂
😅 my juz też oficjalnie odstawione 😊 jakieś 4 tygodnie moje dziecko żyje bez kropli maminego mleka 😂 -
nick nieaktualnyJa123 wrote:😅 my juz też oficjalnie odstawione 😊 jakieś 4 tygodnie moje dziecko żyje bez kropli maminego mleka 😂
Właśnie miałam odpisać dopiero 🤦♀️, dziękuje bardzo za namiary 🙂, u mnie była szybką akcja z wygaszaniem laktacji raz wusxlyamy z córeczkami na dłuższy spacer i straciłam poczucie czasu, jak wróciłyśmy to były tak głodne, jedna przez druga chyba z 10 minut się zastanawiałam o mam robić 🙈 która pierwsza, czy najpierw rozebrać czy co, i szybka akcja z mlekiem i butelka jednoczenie była 😁 -
kinga25 wrote:Właśnie miałam odpisać dopiero 🤦♀️, dziękuje bardzo za namiary 🙂, u mnie była szybką akcja z wygaszaniem laktacji raz wusxlyamy z córeczkami na dłuższy spacer i straciłam poczucie czasu, jak wróciłyśmy to były tak głodne, jedna przez druga chyba z 10 minut się zastanawiałam o mam robić 🙈 która pierwsza, czy najpierw rozebrać czy co, i szybka akcja z mlekiem i butelka jednoczenie była 😁
A to my stosowałyśmy metodę małych ale znaczących kroków 😂