Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
MilenaMi wrote:Nadzieja88 - jak u Ciebie?
A dziękuję, że pytasz 🙂, ja się jeszcze trzymam bardzo dobrze 😅, chodzę na ktg na Ułańska i cisza zobaczymy co mi doktor powie w przyszłym tygodniu jak do tego czasu nie urodze, ale coś czuję, że nieAlicjaaa, Nowa szansa 93, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:A dziękuję, że pytasz 🙂, ja się jeszcze trzymam bardzo dobrze 😅, chodzę na ktg na Ułańska i cisza zobaczymy co mi doktor powie w przyszłym tygodniu jak do tego czasu nie urodze, ale coś czuję, że nie
To trzymam ✊✊, z jednej strony zazdroszczę, że to już zaraz☺️Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Dziewczyny, właśnie Agata mi powiedziała że dr nie będzie najprawdopodobniej do 22.03 😳Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj na wizycie u Profesora Jacka Brązerta, i szczerze ? Cudowny człowiek , cudowne podejście ❤️
Zastępstwo za dr.Macieja tak samo czuje się spokojna jak po jego wizycie .
22 dzień cyklu pęcherzyk 22mm prawdopodobnie owulacja się przesunęła dostałam zastrzyk i czekamy ✊🏻
We wtorek kontrola 🍀🌱 -
Dżoni wrote:Dziewczyny, właśnie Agata mi powiedziała że dr nie będzie najprawdopodobniej do 22.03 😳
-
Carolajn wrote:Ja byłam wczoraj na wizycie u Profesora Jacka Brązerta, i szczerze ? Cudowny człowiek , cudowne podejście ❤️
Zastępstwo za dr.Macieja tak samo czuje się spokojna jak po jego wizycie .
22 dzień cyklu pęcherzyk 22mm prawdopodobnie owulacja się przesunęła dostałam zastrzyk i czekamy ✊🏻
We wtorek kontrola 🍀🌱
Ja też byłam u Profesora na ciążowej i wyszłam mega spokojna ☺️
Kciuki ✊✊✊✊Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS -
Nana84 wrote:😵 Dziewczyny, mega słabo! Czy któraś z Was ma termin porodu w najbliższym czasie albo rodziła teraz gdy doktor jest na zwolnieniu? Mam termin porodu w marcu i chciałam jeszcze wszystko ustalić z doktorem. Moja ostatnia wizyta u dr Milewskiej w zastępstwie była średnia, to nie to samo co dr Maciej. Załamka...
Ja rodziłam 🙂, jak coś to pytaj 🙂anka lubi tę wiadomość
-
Olivia27 wrote:Ja też byłam u Profesora na ciążowej i wyszłam mega spokojna ☺️
Kciuki ✊✊✊✊
Dobrze wiedzieć jakby co może kolejnym razem się do prof umowie, choć u dr lorenc też dzisiaj było spokoStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Olivia27 wrote:Ja też byłam u Profesora na ciążowej i wyszłam mega spokojna ☺️
Kciuki ✊✊✊✊
Mnie i chłopaków też na zastępstwo przejął Profesor, również wychodzę spokojna 🙂
Carolajn - czyli jednak warto mieć nadzieję do końca ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 13:16
Carolajn, Dżoni lubią tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Gabrysia89 wrote:Mnie i chłopaków też na zastępstwo przejął Profesor, również wychodzę spokojna 🙂
Carolajn - czyli jednak warto mieć nadzieję do końca ✊✊✊
Chyba warto ❤️ Cykl nie jest stracony ale endo małe Profesor mówił ale tez mówi każda kobieta jest inna próbujemy -
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa mam kilka pytań. Jakiś czas temu odbyła się moja pierwsza wizyta u dr Macieja. Dostałam skierowanie na różne wyniki, oraz usg piersi. Na kolejnej wizycie mam doktorowi przedstawić wyniki i mamy rozpisać stymulacje do in vitro. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądają następne kroki leczenia u doktora? czy stymulacje rozpoczyna się od 1 dnia cyklu czy od owulacji i ile ona mniej wiecej trwa, oraz po jakim czasie oczywiscie orientacyjnie jest wykonywana punkcja oraz sam transfer? Chciałabym sobie to mniej więcej poukładać w głowie i wiedzieć na kiedy mam się nastawiać na transfer Nie pytałam o to doktora z tych wszystkich emocji28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
nick nieaktualny
-
***Sikorka*** wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa mam kilka pytań. Jakiś czas temu odbyła się moja pierwsza wizyta u dr Macieja. Dostałam skierowanie na różne wyniki, oraz usg piersi. Na kolejnej wizycie mam doktorowi przedstawić wyniki i mamy rozpisać stymulacje do in vitro. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądają następne kroki leczenia u doktora? czy stymulacje rozpoczyna się od 1 dnia cyklu czy od owulacji i ile ona mniej wiecej trwa, oraz po jakim czasie oczywiscie orientacyjnie jest wykonywana punkcja oraz sam transfer? Chciałabym sobie to mniej więcej poukładać w głowie i wiedzieć na kiedy mam się nastawiać na transfer Nie pytałam o to doktora z tych wszystkich emocji
-
Nana84 wrote:Trudno jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Wszystko zależy jakim protokołem pójdziesz podczas stymulacji, ale zazwyczaj stymulacja zaczyna się w pierwszych dniach cyklu, potem jest monitoring, obserwacja wzrastania pęcherzyków, następnie w połowie cyklu +/- (zależy też jaki masz cykl) następuje punkcja i jeżeli wszystko jest ok to po 5 dniach od punkcje jesr transfer, ale to chyba rzadka sytuacja żeby transfer był w tym samym cyklu co punkcja. Wszystko też zależy od tego jaka jest przyczyna niepłodności, jaki jest poziom hormonów, jakie jesr endometrium. Ja miałam transfer w kolejnym cyklu, bo lekarze na polnej źle zapisali leki które brałam podczas stymulacji i miałam przez to za wysoki estradiol.
Dziękuje za odpowiedź. U nas jest to czynnik męski i korzystamy z nasienia dawcy. Ja wyniki póki co wzorowe. Ouwulacja jak w zegarku itd. Więc łudzę się, że teoretycznie szybko powinno pójść. Jestem już po dwóch nieudanych inseminacjach, uważamy je za stratę czasu więc zdecydowaliśmy się na in vitro.28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍