Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Teraz weszłam na znanego lekarza na profil doktora i widzę że jest włączona konsultacja online? Czy jak wam przekładali wizytę to coś wspomniało o tym? Bo skoro doktora ma nie być do tego 22 to myślę o ten online wizycie
Tak, ja się umawiam, zrobiłam te wyniki o, które doktor prosił i chce pokazać, mieliśmy zacząć procedurę co i jak dalej -
anka wrote:Teraz weszłam na znanego lekarza na profil doktora i widzę że jest włączona konsultacja online? Czy jak wam przekładali wizytę to coś wspomniało o tym? Bo skoro doktora ma nie być do tego 22 to myślę o ten online wizycie
-
MuminkAa wrote:Tak, ja się umawiam, zrobiłam te wyniki o, które doktor prosił i chce pokazać, mieliśmy zacząć procedurę co i jak dalej
To jesteśmy na tym samym etapieFajnie przechodzić to "z kimś"
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
nick nieaktualnyMuminkAa wrote:Tak, ja się umawiam, zrobiłam te wyniki o, które doktor prosił i chce pokazać, mieliśmy zacząć procedurę co i jak dalej
-
Nana84 wrote:Te konsultacje online ma tylko 5.03 i 8.03, później kalendarz jest niedostępny, więc może jest jakaś nadzieja że będzie na ułańskiej
Tez dziś mam informacje, że do 22 doktora nie będzie, 15 tak miał być nieobecny to już od dawna było wiadome -
nick nieaktualnyNana84 wrote:Te konsultacje online ma tylko 5.03 i 8.03, później kalendarz jest niedostępny, więc może jest jakaś nadzieja że będzie na ułańskiej
-
anka wrote:Zobaczę kiedy do mnie zadzwonią i poinformują 🤔 byle nie był to pon ... Bo w sumie wizytę miałam mieć późno bo o 20:30
Dzwonią w ptnie wiedziałam o opcji konsultacji online
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Dzwonią w pt
nie wiedziałam o opcji konsultacji online
-
***Sikorka*** wrote:Dziewczyny, doktor sam podawał wam swój nr telefonu czy wy go o to poprosiłyście? Piszecie czy dzwonicie?
Z tym numerem to najlepiej doktora poprosić bo potem może umknąć, której pacjentce podawał, której nie, ja dzwonie i pisze sms.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
***Sikorka*** wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa
mam kilka pytań. Jakiś czas temu odbyła się moja pierwsza wizyta u dr Macieja. Dostałam skierowanie na różne wyniki, oraz usg piersi. Na kolejnej wizycie mam doktorowi przedstawić wyniki i mamy rozpisać stymulacje do in vitro. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądają następne kroki leczenia u doktora? czy stymulacje rozpoczyna się od 1 dnia cyklu czy od owulacji i ile ona mniej wiecej trwa, oraz po jakim czasie oczywiscie orientacyjnie jest wykonywana punkcja oraz sam transfer? Chciałabym sobie to mniej więcej poukładać w głowie i wiedzieć na kiedy mam się nastawiać na transfer
Nie pytałam o to doktora z tych wszystkich emocji
Dokładnie tak jak napisała Nana84 wszystko zależy jakim będziesz szła protokołem, ja miałam długi wuec najpierw zastrzyki na wyciszenie, potem dwa rodzaje zastrzyków do stymulacji ,transfer też miała mieć później , ale to że względu na to, że najpierw jeszcze histeroskopia, myślę, że ja krótki protokół to tak z max 17/18 dni będzie trwała stymulacja, raczej do tego 18 dnia cyklu punkcja, ale to też zależy jak rosną pęcherzyki, a wcześniej antykoncepcja ale to też zależy, co przypadek to pewnie inaczej.
Powodzenia 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 18:12
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Dżoni wrote:Dobrze wiedzieć
jakby co może kolejnym razem się do prof umowie, choć u dr lorenc też dzisiaj było spoko
To mówisz, że dr Lorenc też ok 🙂, ja właśnie do Niej ide, dziś dzwoniłam do doktora bo wróciły krwawienia i na Ułańska przyspieszyć wizytę. -
Ania0692 wrote:To mówisz, że dr Lorenc też ok 🙂, ja właśnie do Niej ide, dziś dzwoniłam do doktora bo wróciły krwawienia i na Ułańska przyspieszyć wizytę.
Taaak:) ja miałam iść do dr zawiejskiej ale zwolniło się u dr lorenc i wolałam do niej iść, bo kiedyś już byłam na wymazie i było ok. Ona jest bardzo miła, co prawda w wywiadzie ma tempo sprinterskie ale usg i badanie spoko.
A bierzesz acard? Jeśli tak to odstaw może krwawienia ustaną. U mnie krwiak podobno się zmniejszył, jeszcze nie zniknął ale jak będę dalej LEŻEĆ to może do kolejnej wizyty zniknieStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Taaak:) ja miałam iść do dr zawiejskiej ale zwolniło się u dr lorenc i wolałam do niej iść, bo kiedyś już byłam na wymazie i było ok. Ona jest bardzo miła, co prawda w wywiadzie ma tempo sprinterskie ale usg i badanie spoko.
A bierzesz acard? Jeśli tak to odstaw może krwawienia ustaną. U mnie krwiak podobno się zmniejszył, jeszcze nie zniknął ale jak będę dalej LEŻEĆ to może do kolejnej wizyty zniknie
To szykuje notes, zaczynam zapisywać pytania i jak doktor M wróci to się o wszystko zapytam , odstawilam właśnie 😔, pozostaje czekać do wizyty, dr mówił, że krwiaki mogą się ponownie napełniać, ale bez badania ciężko stwierdzić. -
A gdzie można znaleźć cennik doktora? Szczerze mówiąc w poprzedniej klinice wszystko było bardziej przejrzyste co do finansów, cennik był na stronie i zawsze byłam informowana co do orientacyjnych kosztów kolejnej wizyty w zależności co będzie robione. Rozumiem, ze koszt punkcji czy transferu sprawdzamy na stronie szpitala na Polnej? I jeszcze pytanie odnośnie kosztów stymulacji- orientacyjnie jakie koszta? (Zdaje sobie sprawę, ze każda ma inny przypadek i bierze co innego, chce mniej więcej wiedzieć na ile się nastawić bo naprawdę ceny są dla mnie nie oczywiste, szukam ich na ogólnych forach ivf bo tam dziewczyny piszą co i ile w ich klinikach w całej Polsce)28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:A gdzie można znaleźć cennik doktora? Szczerze mówiąc w poprzedniej klinice wszystko było bardziej przejrzyste co do finansów, cennik był na stronie i zawsze byłam informowana co do orientacyjnych kosztów kolejnej wizyty w zależności co będzie robione. Rozumiem, ze koszt punkcji czy transferu sprawdzamy na stronie szpitala na Polnej? I jeszcze pytanie odnośnie kosztów stymulacji- orientacyjnie jakie koszta? (Zdaje sobie sprawę, ze każda ma inny przypadek i bierze co innego, chce mniej więcej wiedzieć na ile się nastawić bo naprawdę ceny są dla mnie nie oczywiste, szukam ich na ogólnych forach ivf bo tam dziewczyny piszą co i ile w ich klinikach w całej Polsce)
Co do cennika wszystko jest na stronie internetowej centrum na znanym lekarzu 🙂, jeżeli chodzi o ivf to się nie wypowiem bo nie miałam.10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
ZosiaM wrote:Co do cennika wszystko jest na stronie internetowej centrum na znanym lekarzu 🙂, jeżeli chodzi o ivf to się nie wypowiem bo nie miałam.
Ale nie ceny u tego lekarza, chyba ze coś zle patrzę28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Ale nie ceny u tego lekarza, chyba ze coś zle patrzę
Ogolnie pierwsza wizyta 250 - 300, ostatnio jak miałam wizytę plus posiew plus cytologię to płaciłam 350, monitoring od 100do 120 zł, ciozowa 250 zł, ktg 50 zł.10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
***Sikorka*** wrote:A gdzie można znaleźć cennik doktora? Szczerze mówiąc w poprzedniej klinice wszystko było bardziej przejrzyste co do finansów, cennik był na stronie i zawsze byłam informowana co do orientacyjnych kosztów kolejnej wizyty w zależności co będzie robione. Rozumiem, ze koszt punkcji czy transferu sprawdzamy na stronie szpitala na Polnej? I jeszcze pytanie odnośnie kosztów stymulacji- orientacyjnie jakie koszta? (Zdaje sobie sprawę, ze każda ma inny przypadek i bierze co innego, chce mniej więcej wiedzieć na ile się nastawić bo naprawdę ceny są dla mnie nie oczywiste, szukam ich na ogólnych forach ivf bo tam dziewczyny piszą co i ile w ich klinikach w całej Polsce)
***Sikorka*** lubi tę wiadomość