Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolajn wrote:Chyba warto ❤️ Cykl nie jest stracony ale endo małe Profesor mówił ale tez mówi każda kobieta jest inna próbujemy
My też próbowaliśmy przed operacja ot tak, operacja że względu na jajowody a wykombinowaliśmy bliźniaki, nawet doktor Maciej był w lekkim szoku 😅, pod koniec marca mam planowe CC i mam nadzieję, że już doktor będzie na chodzie i będzie robił cięcie ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 12:58
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualny
-
Tatosya wrote:Jak jest z tymi lekami na stymulacje do ivf? Dr może ich przepisać na Ulanskiej czy tylko na wizycie kwalifikacyjnej na Polnej?
Może na Ułańskiej tylko potem musi uzupełnić dokumenty na Polnej (czasem trzeba go ścigać o to 🙈). Nie wiem tylko jak z refundacja leków, ja akurat te do stymulacji miałam rozpisywane na polnej i lapalam się na refundację (amh i fsh), a jak kiedyś dr wypisywał mi leki na Ułańskiej, tez związane z ivf ale nie z stymulacja to miałam je na 100%Tatosya lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Tatosya wrote:Jak jest z tymi lekami na stymulacje do ivf? Dr może ich przepisać na Ulanskiej czy tylko na wizycie kwalifikacyjnej na Polnej?
Mi też dr rozpisał leki do stymulacji na Polnej, miałam na refundację.1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Nowa szansa 93 wrote:Dzoni - dr Lorenc mówiła Ci coś aby się umówić na pierwsze badania prenatalne? Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i się właśnie zastanawiam do kogo bo mam też u Niej a dr też robi badania prenatalne z dr Ickiem.
Mi dr Maciej mówił żebym się umówiła do niego na kilka wizyt do przodu i od razu na prenatalne. Więc już w sumie w 7tyg byłam umówiona na prenatalne do dr icka, także idę 12.03 😬 dr lorenc też mi mówiła w pon o tych prenatalnych, ale mówiłam jej ze jestem już zapisana.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Mi dr Maciej mówił żebym się umówiła do niego na kilka wizyt do przodu i od razu na prenatalne. Więc już w sumie w 7tyg byłam umówiona na prenatalne do dr icka, także idę 12.03 😬 dr lorenc też mi mówiła w pon o tych prenatalnych, ale mówiłam jej ze jestem już zapisana.
Do dr Macieja też mam rozpisane 3albo 4 wizyty do przodu, też mi tak kazał, jeszcze muszę prenatalne załatwić, dzięki 🙂
To zadzwonię dziś bo też bym chciała do dr Icka jak będą miejsca 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 15:00
-
Tatosya lubi tę wiadomość
-
Nowa szansa 93 wrote:Dzoni - dr Lorenc mówiła Ci coś aby się umówić na pierwsze badania prenatalne? Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i się właśnie zastanawiam do kogo bo mam też u Niej a dr też robi badania prenatalne z dr Ickiem.
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nana84 wrote:Refundacja leków zależy od poziomu AMH i ilości przebytych stymulacji, dlatego do inseminacji często nie pisze się refundowanych recept żeby nie tracić szansy na refundację w momencie gdy tych leków będzie potrzeba naprawdę sporo. Jeżeli AMH jest chyba poniżej 0,7 (mogę się mylić) wówczas refundacja nie obowiązuje. W przypadku innych leków warto czasem dziewczyny na ułańskiej przypilnować bo nie zawsze pamiętają że należy się refundacja.
-
Nana84 wrote:Ja polecam doktora Icka, cudowny człowiek, bardzo dba o pacjentki i dużo wyjaśnia. Prenatalne z dr Rafałem to najlepsze badania w ciąży 😁
Wiem od koleżanki 😊, aczkolwiek jak Go koleżanka prosiła o jakąś ładna fotkę 3D to stwierdził, że ma poprosić dr Macieja bo robi ładniejsze 😅 -
Tatosya wrote:Dziękuje, akurat zlapuje się na refundacja, ale skoda mi czasu, nie wiadomo kiedy dr wróci na Polnej. Jutro zapytam się.
Według moich info dr ma wrócić jakoś z końcem marca, chyba niedługo po tym urlopie który ma.Tatosya lubi tę wiadomość
-
Nana84 wrote:Ja polecam doktora Icka, cudowny człowiek, bardzo dba o pacjentki i dużo wyjaśnia. Prenatalne z dr Rafałem to najlepsze badania w ciąży 😁
Ja chyba zapytam o możliwość nagrywania live co by ojciec poczuł się ojcem 🤣Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Alicjaaa wrote:Ja pytałam i na płytkę film nagrywa tylko dr Maciej jak robi to 3D/4D
No no, ale ja nie chcę na płytkę tylko ja będę nagrywać telefonem 🤣 powiem wam, że ciężko jest w tym czasie pandemii dla partnerów... Tego się nie da opowiedzieć, to trzeba kurczę zobaczyć ❤️Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Nowa szansa 93 wrote:Wiem od koleżanki 😊, aczkolwiek jak Go koleżanka prosiła o jakąś ładna fotkę 3D to stwierdził, że ma poprosić dr Macieja bo robi ładniejsze 😅
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ja też nagrywam telefonem 🙂, co do fotek to akurat dostaje od dr M, ale się pytam czy jest szansa na jakieś ładne ujęcie
MuminkAa, Olivia27 lubią tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛