X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kosztuje transfer próbny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 16:10

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2021, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Super, czyli pomału mozemy myśleć o powrocie 🙂

Tez się dziśaj ucieszyłam 🙂

To możliwe, że jeszcze ja dołączę na maj do transferu 🙂

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • Tatosya Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Tez jestem ciekawa

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya wrote:
    Tez jestem ciekawa

Jeny "zabijcie" mnie ale już dokładnie nie pamiętam🙈, dr to robi w gabinecie i chyba płaciłam tak jak za wizytę albo ciut więcej 🤔

Tatosya lubi tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:

Chyba coś koło 270-300zl, tak kojarzę.

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Dzoni - kciuki za prenatalne ✊, ale ten czas leci 🙈, jak się czujesz? ja się wyłączyłam trochę z forum ostatni trymestr ciężki i jakoś nie mam weny na pisanie

A dzięki, ogólnie w porządku :) od tego oszczędzania się nie mam kondycji i ciągle bym spała. Denerwuje się trochę tymi badaniami prenatalnymi 😶 a ty jak się czujesz? Czasem dobrze się na chwilę wyłączyć i zresetować :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedziałam że dziewczyny z Ułańskiej są zakręcone ale że aż tak to bym nie przypuszczałam 🙈 otóż wczoraj rozmawiałam z Agatą odnośnie przełożenia wizyty z 8 marca itd same wiecie i ok wszystko ustalone co i jak. Zgadnijcie kto do mnie dzwonił przed 20? Agata bo Dr kontuzjowany... I yyyyy....To my rozmawiałyśmy??? ojej....Ale ja zakręcona to coś mi się pomieszalo a na kiedy się umawiałyśmy...
    Dobrze że dzisiaj zadzwoniła a nie w poniedziałek

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Ja wiedziałam że dziewczyny z Ułańskiej są zakręcone ale że aż tak to bym nie przypuszczałam 🙈 otóż wczoraj rozmawiałam z Agatą odnośnie przełożenia wizyty z 8 marca itd same wiecie i ok wszystko ustalone co i jak. Zgadnijcie kto do mnie dzwonił przed 20? Agata bo Dr kontuzjowany... I yyyyy....To my rozmawiałyśmy??? ojej....Ale ja zakręcona to coś mi się pomieszalo a na kiedy się umawiałyśmy...
    Dobrze że dzisiaj zadzwoniła a nie w poniedziałek

To ja je teraz troszkę pobronie bo naprawdę teraz mają turbo młyn 😉

Dziesiątki telefonów dziennie kiedy doktor wróci itd..., bywam ostatnio często na ktg i wizytach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 22:03

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    A dzięki, ogólnie w porządku :) od tego oszczędzania się nie mam kondycji i ciągle bym spała. Denerwuje się trochę tymi badaniami prenatalnymi 😶 a ty jak się czujesz? Czasem dobrze się na chwilę wyłączyć i zresetować :)

Tez byłam na trzech badaniach prenatalnych u dr Icka 🙂

Znam ten ból braku kondycji 🙈, ale podobno po porodzie szybko się nadrabia 😅, ja się ogólnie czuje dobrze już 35 tc 😱, ostatnie dwa miesiące walczyliśmy że skurczami, także trochę sobie poleżałam w szpitalu a wiadomo czas pandemi brak odwiedzin, ale już jestem w domku i wypoczywam w swoim łóżku 😁, już wszystko ma gotowe także pozostaje czekać.

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    To ja je teraz troszkę pobronie bo naprawdę teraz mają turbo młyn 😉

Dziesiątki telefonów dziennie kiedy doktor wróci itd..., bywam ostatnio często na ktg i wizytach

Wiem wiem jaki młyn tam teraz mają. Aż strach pomyśleć co będzie jak Dr wróci 🙈

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Wiem wiem jaki młyn tam teraz mają. Aż strach pomyśleć co będzie jak Dr wróci 🙈

Myślę, że nie będzie aż tak zle😉, wizyty ciążowe dbywaja się na bierzaca, kontrolę też, ja zapewne urodze do tego czasu.

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Tez byłam na trzech badaniach prenatalnych u dr Icka 🙂

Znam ten ból braku kondycji 🙈, ale podobno po porodzie szybko się nadrabia 😅, ja się ogólnie czuje dobrze już 35 tc 😱, ostatnie dwa miesiące walczyliśmy że skurczami, także trochę sobie poleżałam w szpitalu a wiadomo czas pandemi brak odwiedzin, ale już jestem w domku i wypoczywam w swoim łóżku 😁, już wszystko ma gotowe także pozostaje czekać.

To też widzę przygody na końcówce, dobrze że się unormowało i jesteś już w domu, bo faktycznie ciężko być w szpitalu w czasie covida. To trzymam kciuki za spokojną końcówkę i czekam na wieści po porodzie ❤️

Nadzieja88 - ty też już koncoweczka!! Nie mogę w to uwierzyć jak to zleciało 😀

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też dziewczyny wczoraj dzwoniły i mam przełożoną wizytę z 10 marca na 8 do dr Milewskiej. Pytałam co z 22 marca i podobno doktor już ma być, chociaż na 100% to nie jest jeszcze pewne.

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    To też widzę przygody na końcówce, dobrze że się unormowało i jesteś już w domu, bo faktycznie ciężko być w szpitalu w czasie covida. To trzymam kciuki za spokojną końcówkę i czekam na wieści po porodzie ❤️

A tak sama nie wiem kiedy to zleciało 😄😄

Zaba90 lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Dam znać 🙂 też w zastępstwie chodzę do dr Lorenc.

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya wrote:
    No to razem będziemy trzymać kciuki.

Ja już też po wizycie on line, wiem co mam robić, jeszcze muszę jedno badanie powtórzyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 11:31

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Ja już też po wizycie on line, wiem co mam robić, jeszcze muszę jedno badanie powtórzyć.

Mogę mniej więcej wiedzieć co teraz Cię czeka? bo ja jestem chyba na tym etapie co Ty, tyle że Ty mialas konsultacje online a mnie ten krok dopiero czeka na żywo i chciałabym wiedzieć co dalej lekarz zleca ;)

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Tatosya Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2021, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Macie juz jakiś plan działania?
    Ja jak zawsze zapomniałam zapytać o tych lekach do wyciszenia hormonów, niektóre dostajom tabletki antykoncepcyjne, a niektóre zastrzyki, od czego to zależy?

Sorry dziewczyny ze pisze z blendami( jest to obcy język dla mnie)

• Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya wrote:
    Macie juz jakiś plan działania?
    Ja jak zawsze zapomniałam zapytać o tych lekach do wyciszenia hormonów, niektóre dostajom tabletki antykoncepcyjne, a niektóre zastrzyki, od czego to zależy?

Sorry dziewczyny ze pisze z blendami( jest to obcy język dla mnie)

Pewnie zależy od protokołu jakim się idzie ja miałam długi i też najpierw byłam na zastrzykach na wyciszenie i w pewnym momencie weszły leki do stymulacji, znajoma miała krótki to najpierw miala antykoncepcję i później już te właściwe leki to stymulacji, i może od jakiś chorób endokrynnych jak występują.

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Mogę mniej więcej wiedzieć co teraz Cię czeka? bo ja jestem chyba na tym etapie co Ty, tyle że Ty mialas konsultacje online a mnie ten krok dopiero czeka na żywo i chciałabym wiedzieć co dalej lekarz zleca ;)

Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek 🙂

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

‹‹ 160 161 162 163 164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ