Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Tatosya wrote:Tez jestem ciekawa
Jeny "zabijcie" mnie ale już dokładnie nie pamiętam🙈, dr to robi w gabinecie i chyba płaciłam tak jak za wizytę albo ciut więcej 🤔Tatosya lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
***Sikorka*** wrote:Ile kosztuje transfer próbny?
Chyba coś koło 270-300zl, tak kojarzę.Tatosya lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Zaba90 wrote:Dzoni - kciuki za prenatalne ✊, ale ten czas leci 🙈, jak się czujesz? ja się wyłączyłam trochę z forum ostatni trymestr ciężki i jakoś nie mam weny na pisanie
A dzięki, ogólnie w porządku od tego oszczędzania się nie mam kondycji i ciągle bym spała. Denerwuje się trochę tymi badaniami prenatalnymi 😶 a ty jak się czujesz? Czasem dobrze się na chwilę wyłączyć i zresetowaćStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Ja wiedziałam że dziewczyny z Ułańskiej są zakręcone ale że aż tak to bym nie przypuszczałam 🙈 otóż wczoraj rozmawiałam z Agatą odnośnie przełożenia wizyty z 8 marca itd same wiecie i ok wszystko ustalone co i jak. Zgadnijcie kto do mnie dzwonił przed 20? Agata bo Dr kontuzjowany... I yyyyy....To my rozmawiałyśmy??? ojej....Ale ja zakręcona to coś mi się pomieszalo a na kiedy się umawiałyśmy...
Dobrze że dzisiaj zadzwoniła a nie w poniedziałek -
Ja123 wrote:Ja wiedziałam że dziewczyny z Ułańskiej są zakręcone ale że aż tak to bym nie przypuszczałam 🙈 otóż wczoraj rozmawiałam z Agatą odnośnie przełożenia wizyty z 8 marca itd same wiecie i ok wszystko ustalone co i jak. Zgadnijcie kto do mnie dzwonił przed 20? Agata bo Dr kontuzjowany... I yyyyy....To my rozmawiałyśmy??? ojej....Ale ja zakręcona to coś mi się pomieszalo a na kiedy się umawiałyśmy...
Dobrze że dzisiaj zadzwoniła a nie w poniedziałek
To ja je teraz troszkę pobronie bo naprawdę teraz mają turbo młyn 😉
Dziesiątki telefonów dziennie kiedy doktor wróci itd..., bywam ostatnio często na ktg i wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 22:03
-
Dżoni wrote:A dzięki, ogólnie w porządku od tego oszczędzania się nie mam kondycji i ciągle bym spała. Denerwuje się trochę tymi badaniami prenatalnymi 😶 a ty jak się czujesz? Czasem dobrze się na chwilę wyłączyć i zresetować
Tez byłam na trzech badaniach prenatalnych u dr Icka 🙂
Znam ten ból braku kondycji 🙈, ale podobno po porodzie szybko się nadrabia 😅, ja się ogólnie czuje dobrze już 35 tc 😱, ostatnie dwa miesiące walczyliśmy że skurczami, także trochę sobie poleżałam w szpitalu a wiadomo czas pandemi brak odwiedzin, ale już jestem w domku i wypoczywam w swoim łóżku 😁, już wszystko ma gotowe także pozostaje czekać.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Nadzieja88 wrote:To ja je teraz troszkę pobronie bo naprawdę teraz mają turbo młyn 😉
Dziesiątki telefonów dziennie kiedy doktor wróci itd..., bywam ostatnio często na ktg i wizytach
Wiem wiem jaki młyn tam teraz mają. Aż strach pomyśleć co będzie jak Dr wróci 🙈 -
Zaba90 wrote:Tez byłam na trzech badaniach prenatalnych u dr Icka 🙂
Znam ten ból braku kondycji 🙈, ale podobno po porodzie szybko się nadrabia 😅, ja się ogólnie czuje dobrze już 35 tc 😱, ostatnie dwa miesiące walczyliśmy że skurczami, także trochę sobie poleżałam w szpitalu a wiadomo czas pandemi brak odwiedzin, ale już jestem w domku i wypoczywam w swoim łóżku 😁, już wszystko ma gotowe także pozostaje czekać.
To też widzę przygody na końcówce, dobrze że się unormowało i jesteś już w domu, bo faktycznie ciężko być w szpitalu w czasie covida. To trzymam kciuki za spokojną końcówkę i czekam na wieści po porodzie ❤️
Nadzieja88 - ty też już koncoweczka!! Nie mogę w to uwierzyć jak to zleciało 😀Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:To też widzę przygody na końcówce, dobrze że się unormowało i jesteś już w domu, bo faktycznie ciężko być w szpitalu w czasie covida. To trzymam kciuki za spokojną końcówkę i czekam na wieści po porodzie ❤️
Nadzieja88 - ty też już koncoweczka!! Nie mogę w to uwierzyć jak to zleciało 😀
A tak sama nie wiem kiedy to zleciało 😄😄Zaba90 lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:To też widzę przygody na końcówce, dobrze że się unormowało i jesteś już w domu, bo faktycznie ciężko być w szpitalu w czasie covida. To trzymam kciuki za spokojną końcówkę i czekam na wieści po porodzie ❤️
Nadzieja88 - ty też już koncoweczka!! Nie mogę w to uwierzyć jak to zleciało 😀
Dam znać 🙂 też w zastępstwie chodzę do dr Lorenc.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
MuminkAa wrote:Ja już też po wizycie on line, wiem co mam robić, jeszcze muszę jedno badanie powtórzyć.
Mogę mniej więcej wiedzieć co teraz Cię czeka? bo ja jestem chyba na tym etapie co Ty, tyle że Ty mialas konsultacje online a mnie ten krok dopiero czeka na żywo i chciałabym wiedzieć co dalej lekarz zleca28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
MuminkAa wrote:Ja już też po wizycie on line, wiem co mam robić, jeszcze muszę jedno badanie powtórzyć.
Ja jak zawsze zapomniałam zapytać o tych lekach do wyciszenia hormonów, niektóre dostajom tabletki antykoncepcyjne, a niektóre zastrzyki, od czego to zależy?
Sorry dziewczyny ze pisze z blendami( jest to obcy język dla mnie) -
Tatosya wrote:Macie juz jakiś plan działania?
Ja jak zawsze zapomniałam zapytać o tych lekach do wyciszenia hormonów, niektóre dostajom tabletki antykoncepcyjne, a niektóre zastrzyki, od czego to zależy?
Sorry dziewczyny ze pisze z blendami( jest to obcy język dla mnie)
Pewnie zależy od protokołu jakim się idzie ja miałam długi i też najpierw byłam na zastrzykach na wyciszenie i w pewnym momencie weszły leki do stymulacji, znajoma miała krótki to najpierw miala antykoncepcję i później już te właściwe leki to stymulacji, i może od jakiś chorób endokrynnych jak występują.Tatosya lubi tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
***Sikorka*** wrote:Mogę mniej więcej wiedzieć co teraz Cię czeka? bo ja jestem chyba na tym etapie co Ty, tyle że Ty mialas konsultacje online a mnie ten krok dopiero czeka na żywo i chciałabym wiedzieć co dalej lekarz zleca
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek 🙂***Sikorka*** lubi tę wiadomość