Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolajn - no nie po zostało Ci nic innego jak "cierpliwie" czekać jak się rozwinie sytuacja ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 07:16
Carolajn lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Carolajn wrote:Może za szybko pobiegłam na ta betę 🤦🏼♀️ Bo jak liczyłam to był albo 9-10 dzień po owulacji
No ja 12 dni po UIU miałam dopiero bhcg 32, te kilka dni jeszcze sobie daj.
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze prenatalne bo czytałam, że są ✊✊
Carolajn - w sumie cisną mi się na usta te same słowa co napisała Ja123
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Carolajn - bierz luteinę i spokojnie czekaj
chyba że rozkręci ci się miesiaczka. Wynik 1,14 to nie 0,1 więc coś tam się dzieje, może to być po zastrzyku ale może trafiłaś na baaaardzo wczesny początek. 🙏
Dziewczyny kciuki za prenatalne 🍀
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Carolajn - bierz luteinę i spokojnie czekaj
chyba że rozkręci ci się miesiaczka. Wynik 1,14 to nie 0,1 więc coś tam się dzieje, może to być po zastrzyku ale może trafiłaś na baaaardzo wczesny początek. 🙏
Dziewczyny kciuki za prenatalne 🍀
Dziękuje za nadzieje ✊🏻🍀
Plamienie ustało ✊🏻
Od zastrzyku minęło 13 dni już
Cierpliwie czekam do czwartku
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nowa szansa 93 wrote:U nas po prenatalnych wszystko dobrze uff, jeszcze czekam na wyniki z krwi.
Dobrego popołudnia 🙂
To super 🙂
Ja zmniejszam Prolutex do 1 x dziennie , ale doktor powiedział, że możemy zejść z dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 16:13
Dżoni, Alicjaaa, Karina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Boże... Ten cykl nie był stymulowany i bez zastrzyku 8 marca pęcherzyk miał 18 mm i test owu pozytywny więc myślałam że 9 owu.. ale dzisiaj próg pokazał że żadnej owu nie było podejrzewam że nie pękł.. próg 0,300 😔
No u Ciebie to chyba cykle stymulowane bo miałaś ładnego proga jak pamiętam , wskazującego na przebytą owulacji, ja teraz startuje ze stymulacja cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 16:25
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
Nana84 wrote:Dziewczyny, macie jakieś informacje czy doktor będzie przyjmował osobiście od 22 marca w gabinecie? Widzę że jeszcze w piątek i właśnie 22.3 ma wizyty online ale tylko do 12:40, więc może jednak będzie od 13 w gabinecie.
Nie jeszcze nie będzie w gabinecie10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyno raczej takZosiaM wrote:No u Ciebie to chyba cykle stymulowane bo miałaś ładnego proga jak pamiętam , wskazującego na przebytą owulacji, ja teraz startuje ze stymulacja cyklu.
poprzednie mimo że pecherzyki wolno rosly i owu pozno to byla bo cialka zolte też byly i prog wtedy 12 wiuec okej.
doktor ostatnio na online mowil że jak teraz sie nie uda to mam brać od nastepnego clo 2x1 . -
Nana84 wrote:Dziewczyny, macie jakieś informacje czy doktor będzie przyjmował osobiście od 22 marca w gabinecie? Widzę że jeszcze w piątek i właśnie 22.3 ma wizyty online ale tylko do 12:40, więc może jednak będzie od 13 w gabinecie.
Doktor najprawdopodobniej zacznie przyjmować od 29 marca, cały przyszły tydzień jeszcze dr nie ma, dziś się pytałam bo 29 mam wizytę u doktoraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 16:38
PCOS -
Nowa szansa 93 wrote:U nas po prenatalnych wszystko dobrze uff, jeszcze czekam na wyniki z krwi.
Dobrego popołudnia 🙂
Super 😊 dobre wieści ❤️
@Anka u Ciebie to chyba faktycznie tylko z zastrzykiem pęka. A sprawdzałaś estradiol tak w okolicy połowy cyklu?
Kurcze ja właśnie miałam mieć 22.03 wizytę i kolejna mi przepadnie u dr
ehh i znowu kombinacje z zastępstwami.
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Super 😊 dobre wieści ❤️
@Anka u Ciebie to chyba faktycznie tylko z zastrzykiem pęka. A sprawdzałaś estradiol tak w okolicy połowy cyklu?
ehh i znowu kombinacje z zastępstwami.[/QUOTE
Ale najważniejsze, że jest duża nadzieja, że od 29 marca już doktor będzie, dziś tak Panie mówiły w rejestracji i wszystko zacznie wracać na właściwe tory 🙂PCOS -
nick nieaktualnyno chyba faktycznie tylko zastrzyki bo te poprzednie to ladne byly ..Dżoni wrote:Super 😊 dobre wieści ❤️
ehh i znowu kombinacje z zastępstwami.
nie sprawdzałam bo nwm w sumie dokladnie kiedy mialalbym iść
moje cykle na stymulacji są ladne bo trwają do 30 dni faza lutealna 11 dni wtedy wynosi a teraz bez tej owulacji podejrzewam że sobie na tą malpe poczekam
-
Dobrego popołudnia 🙂
Super wiadomość 😊
Anka - możesz zrobić jutro estradiol albo pojutrze to nie ma znaczenia w takim przypadku.
Olivka - to oby ten 29 marzec był dniem powrotu doktora 🙂🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
nick nieaktualnyTo aż żałuję że nie zrobiłam go dzisiaj.. skoro progesteron jest taki niski to miesiączką chyba na dniach powinna być...Alicjaaa wrote:Super wiadomość 😊
Anka - możesz zrobić jutro estradiol albo pojutrze to nie ma znaczenia w takim przypadku.
Olivka - to oby ten 29 marzec był dniem powrotu doktora 🙂🙂
Ja byłam pewna że będzie po owu bo piersi mnie bardzo bolały...