Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:To teraz nie wiem czy umawiać się online w dowolnym dniu, czy czekać znowu miesiąc żeby pojawić się „na żywo” w 20-27 dc aby zbadał mnie i sprawdzić czy była owulacja itp o których mówicie 🤷🏻♀️
-
Dziewczyny ja mam pytanie czy jak Wasi mężowie /partnetowie robili badanie nasienia na Polnej to ile niej więcej czekaliście na wynik,? chodzi o to rozszerzone, doktor zalecił powtórzyć jeszcze w innym miejscu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 12:19
-
Lalka92 wrote:Dziewczyny ja mam pytanie czy jak Wasi mężowie /partnetowie robili badanie nasienia na Polnej to ile niej więcej czekaliście na wynik,? chodzi o to rozszerzone, doktor zalecił powtórzyć jeszcze w innym miejscu.
Jeżeli chodzi o takie rozszerzone DNA plemnika itd to mój czekał 3 dniLalka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalka92 wrote:Dziewczyny ja mam pytanie czy jak Wasi mężowie /partnetowie robili badanie nasienia na Polnej to ile niej więcej czekaliście na wynik,? chodzi o to rozszerzone, doktor zalecił powtórzyć jeszcze w innym miejscu.
Lalka92 lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Cześć dziewczyny
W sobotę test wyszedł z bladą kreską, od wczoraj pojawiło się plamienie dziś zrobiłam betę i niestety 1,14 😢😭
Trzymaj się 😢😢Carolajn lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Ja123 wrote:Czasami tak jest....myślami jestem z Tobą. Zobaczysz, jeszcze będzie dobrze
Chodź zrobiłam tą betę 4 dni przed spodziewaną miesiączka i jakieś 9-10 dni po owulacji czy jest szansa na to ze beta urośnie jeszcze do dnia spodziewanej miesiączki? -
Carolajn wrote:Chodź zrobiłam tą betę 4 dni przed spodziewaną miesiączka i jakieś 9-10 dni po owulacji czy jest szansa na to ze beta urośnie jeszcze do dnia spodziewanej miesiączki?
No ja bym osobiście jeszcze poczekała, tym bardziej, że czytałam, że w tym cyklu przesunęła Ci się owulacja, a to plamienie było jednorazowe?Carolajn lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Chodź zrobiłam tą betę 4 dni przed spodziewaną miesiączka i jakieś 9-10 dni po owulacji czy jest szansa na to ze beta urośnie jeszcze do dnia spodziewanej miesiączki?
Trzeba mieć nadzieję.... Trzeba wierzyć do samego końca ✊✊✊kinga25, Carolajn lubią tę wiadomość
-
Alicjaaa91 wrote:No ja bym osobiście jeszcze poczekała, tym bardziej, że czytałam, że w tym cyklu przesunęła Ci się owulacja, a to plamienie było jednorazowe?
Moze implantacyjne? Kiedy był transfer?28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Cykl wyglądał tak
Od 5-9 dnia cyklu Clo 2x1
W 12dc pęcherzyk dominujący był 12mm
W 22 dc pęcherzyk dominujący miał 22mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie w 23 i 24 dc testy owulacyjny wychodziły pozytywne wiec staraliśmy się 22,24,25 dzień cyklu , starania naturalne
Od 28 do 31 dc dziwnie bolało mnie pod brzuchem tzn takie uczucie rozpierania itp.
Plamienie największe pojawiło się wczoraj, wcześniej to raz dziennie niteczki w śluzie.
Wczoraj był 35 dc i beta wyniosła 1,14
Biorąc pod uwagę ze owulacja mogła wystąpić w 25 dniu cyklu to do spodziewanej miesiączki zostały 4 dni conajmniej ponieważ cykle mam bardzo nieregularne
Zwiększyłam dawkę luteiny od wczoraj w razie co i w czwartek pójdę zbadać betę jeszcze raz -
Carolajn - no nie po zostało Ci nic innego jak "cierpliwie" czekać jak się rozwinie sytuacja ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 07:16
Carolajn lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Carolajn wrote:Może za szybko pobiegłam na ta betę 🤦🏼♀️ Bo jak liczyłam to był albo 9-10 dzień po owulacji
No ja 12 dni po UIU miałam dopiero bhcg 32, te kilka dni jeszcze sobie daj.Carolajn lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze prenatalne bo czytałam, że są ✊✊
Carolajn - w sumie cisną mi się na usta te same słowa co napisała Ja123Carolajn lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Carolajn - bierz luteinę i spokojnie czekaj chyba że rozkręci ci się miesiaczka. Wynik 1,14 to nie 0,1 więc coś tam się dzieje, może to być po zastrzyku ale może trafiłaś na baaaardzo wczesny początek. 🙏
Dziewczyny kciuki za prenatalne 🍀Carolajn lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Carolajn - bierz luteinę i spokojnie czekaj chyba że rozkręci ci się miesiaczka. Wynik 1,14 to nie 0,1 więc coś tam się dzieje, może to być po zastrzyku ale może trafiłaś na baaaardzo wczesny początek. 🙏
Dziewczyny kciuki za prenatalne 🍀
Dziękuje za nadzieje ✊🏻🍀
Plamienie ustało ✊🏻
Od zastrzyku minęło 13 dni już
Cierpliwie czekam do czwartkuDżoni lubi tę wiadomość