Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaba90 wrote:Już mogę rodzic 😉, ta końcówka jest ciężka pod względem samopoczucia, sama nie wiem czego chce 🙈
Za tydzień wizyta prwdopodobnie już u doktora 😀
To powodzenia na wizycie✊, mi dopiero po świętach wypada kolejna wizyta u dr2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Zaba90 wrote:Już mogę rodzic 😉, ta końcówka jest ciężka pod względem samopoczucia, sama nie wiem czego chce 🙈
Za tydzień wizyta prwdopodobnie już u doktora 😀Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość
-
Nana84 wrote:Doskonale Cię rozumiem, ja ma termin za dwa dni i to czekanie wykańcza, na szczęście forma póki co dobra, ale poród już się powoli rozkręca 💪
Oooo no to powodzenia 👊, ja mam w środę ktg, torbę spakowana, zobaczyny kiedy nadejdzie ten czas😊Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa wrote:No to dziewczyny do rozwiązania mocne kciukasy i czekamy na wieści 😁
Dam znać 🙂 a u Ciebie jak? Dni lecą w zastaszajacym tempie co?1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Nowa szansa 93 wrote:Dzoni masz już może wynik pappa? ,trochę wcześniej miałaś prenatalne a ja w poprzednim tygodniu miałam zastępstwo u profesora i jeszcze nie było wyniku.
Nie dzwoniłam, 25.03 mam wizytę u dr lorenc to mam nadzieję że już będą i ze je omówimy 🙏 dam znać jak cośStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Zaba90 wrote:Dam znać 🙂 a u Ciebie jak? Dni lecą w zastaszajacym tempie co?
Nic mi nie mów, pamiętam jak dziś stymulacje, punkcję, transfer a tu już zaraz 30 tc 🙈, ogolnie wszystko jest dobrze i oby tak zostało jak najdłużej ☺️Zaba90 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Drzewko90 wrote:U mnie jednak wyszła infekcja, dobrze, że dr kazał podjechać i sprawdzić a prenatalne mam u dr Lorenc.
No to tak jak mówiłam, lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie no i na pewno lepiej leki można wtedy dobrać. Daj znać jak prenatalne u dr lorenc bo na kolejne połówkowe chyba wolę się do niej umówić niż do dr ićka.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:No to tak jak mówiłam, lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie no i na pewno lepiej leki można wtedy dobrać. Daj znać jak prenatalne u dr lorenc bo na kolejne połówkowe chyba wolę się do niej umówić niż do dr ićka.
Ja chodzę na prenatalne do dr Lorenc i jest bardzo fajna, badanie dokładne i spokojnie jak u dr Macieja, na 3 też się do Niej wybieram 🙂Dżoni lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Dżoni wrote:No to tak jak mówiłam, lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie no i na pewno lepiej leki można wtedy dobrać. Daj znać jak prenatalne u dr lorenc bo na kolejne połówkowe chyba wolę się do niej umówić niż do dr ićka.
My mieliśmy wszystkie 3 prenatalne u niej i omawiala dosłownie każde przesunięcie głowicy nóżki rączki dosłownie wszystko. Nawet sama zaproponowała, że jeśli chcemy to możemy zdjęcia porobić telefonem czy nagrać filmik żeby babci pokazać 😂Dżoni lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie odnośnie wizyt 1 lutego miałam pierwszą wizytę, druga wizyta miała byc pod koniec kolejnego cyklu czyli pod koniec marca (dla mnie to już 2 niepełne miesiące nicnierobienia, nie działania..) Wizyta marcowa została odwołana z powodu nieobecności doktora. Teraz dowiaduje się, ze wolne terminy są dopiero w czerwcu... szczerze? Trochę mnie to już zniechęciło.. umówiłam się na „wizytę online”. Szkoda, ze doktor nic nie moeil aby umówić sobie tez wizytę w kwietniu lub maju. Ja wiem, ze to musi byc w danych dniach cyklu i trudno stwierdzić kiedy dokładnie ale perspektywa tego, ze w listopadzie umawialiśmy się na luty a teraz w marcu na czerwiec jest trochę zniechęcająca chyba ze kolejne wizyty odbywają się na Polnej a tak już doktor ma „wolne miejsca”. Podpowiedzcie proszę jak to jest. Gdzie odbywa się punkcja, próbna rysa itp i jak z terminami na Polnej28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Mam pytanie odnośnie wizyt 1 lutego miałam pierwszą wizytę, druga wizyta miała byc pod koniec kolejnego cyklu czyli pod koniec marca (dla mnie to już 2 niepełne miesiące nicnierobienia, nie działania..) Wizyta marcowa została odwołana z powodu nieobecności doktora. Teraz dowiaduje się, ze wolne terminy są dopiero w czerwcu... szczerze? Trochę mnie to już zniechęciło.. umówiłam się na „wizytę online”. Szkoda, ze doktor nic nie moeil aby umówić sobie tez wizytę w kwietniu lub maju. Ja wiem, ze to musi byc w danych dniach cyklu i trudno stwierdzić kiedy dokładnie ale perspektywa tego, ze w listopadzie umawialiśmy się na luty a teraz w marcu na czerwiec jest trochę zniechęcająca chyba ze kolejne wizyty odbywają się na Polnej a tak już doktor ma „wolne miejsca”. Podpowiedzcie proszę jak to jest. Gdzie odbywa się punkcja, próbna rysa itp i jak z terminami na Polnej
Punkacja, transfery to wszystko odbywa się już na Polnej, próbna rysę dr robi w gabinecie, ale to mówi na bierzaca na kiedy się umawiać, wysłałam zaproszenie bo nie wiem dokładnie na jakim etapie jesteś , będzie łatwiej 🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Punkacja, transfery to wszystko odbywa się już na Polnej, próbna rysę dr robi w gabinecie, ale to mówi na bierzaca na kiedy się umawiać, wysłałam zaproszenie bo nie wiem dokładnie na jakim etapie jesteś , będzie łatwiej 🙂
Zaakceptowałam i napisałam priv28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
aka wrote:Hej dziewczyny. Czy macie jakieś informacje czy doktor wraca w przyszłym tygodniu ? Dzwoniłam na Ułańska ale nie mogę się dodzwonić .
Dziś dzwoniłam o wynik posiewu i Panie mi przekazały, że doktor zaczął już rehabilitację ale nie mają jeszcze info czy wróci w przyszłym tygodniu czy od razu po świętach , wszystko na bierzaca ustalają i przekazują więc trzeba czekać. -
***Sikorka*** wrote:Mam pytanie odnośnie wizyt 1 lutego miałam pierwszą wizytę, druga wizyta miała byc pod koniec kolejnego cyklu czyli pod koniec marca (dla mnie to już 2 niepełne miesiące nicnierobienia, nie działania..) Wizyta marcowa została odwołana z powodu nieobecności doktora. Teraz dowiaduje się, ze wolne terminy są dopiero w czerwcu... szczerze? Trochę mnie to już zniechęciło.. umówiłam się na „wizytę online”. Szkoda, ze doktor nic nie moeil aby umówić sobie tez wizytę w kwietniu lub maju. Ja wiem, ze to musi byc w danych dniach cyklu i trudno stwierdzić kiedy dokładnie ale perspektywa tego, ze w listopadzie umawialiśmy się na luty a teraz w marcu na czerwiec jest trochę zniechęcająca chyba ze kolejne wizyty odbywają się na Polnej a tak już doktor ma „wolne miejsca”. Podpowiedzcie proszę jak to jest. Gdzie odbywa się punkcja, próbna rysa itp i jak z terminami na Polnej