X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 21 marca 2021, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Już mogę rodzic 😉, ta końcówka jest ciężka pod względem samopoczucia, sama nie wiem czego chce 🙈
    Za tydzień wizyta prwdopodobnie już u doktora 😀

To powodzenia na wizycie✊, mi dopiero po świętach wypada kolejna wizyta u dr

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2021, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Już mogę rodzic 😉, ta końcówka jest ciężka pod względem samopoczucia, sama nie wiem czego chce 🙈
    Za tydzień wizyta prwdopodobnie już u doktora 😀
    Doskonale Cię rozumiem, ja ma termin za dwa dni i to czekanie wykańcza, na szczęście forma póki co dobra, ale poród już się powoli rozkręca 💪

Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2021, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Doskonale Cię rozumiem, ja ma termin za dwa dni i to czekanie wykańcza, na szczęście forma póki co dobra, ale poród już się powoli rozkręca 💪

Oooo no to powodzenia 👊, ja mam w środę ktg, torbę spakowana, zobaczyny kiedy nadejdzie ten czas😊

Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Nowa szansa 93 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoni masz już może wynik pappa? ,trochę wcześniej miałaś prenatalne a ja w poprzednim tygodniu miałam zastępstwo u profesora i jeszcze nie było wyniku.

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczyny do rozwiązania mocne kciukasy i czekamy na wieści 😁

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    No to dziewczyny do rozwiązania mocne kciukasy i czekamy na wieści 😁

Dam znać 🙂 a u Ciebie jak? Dni lecą w zastaszajacym tempie co?

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa szansa 93 wrote:
    Dzoni masz już może wynik pappa? ,trochę wcześniej miałaś prenatalne a ja w poprzednim tygodniu miałam zastępstwo u profesora i jeszcze nie było wyniku.

Nie dzwoniłam, 25.03 mam wizytę u dr lorenc to mam nadzieję że już będą i ze je omówimy 🙏 dam znać jak coś :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻

Wysłany: 22 marca 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Nie dzwoniłam, 25.03 mam wizytę u dr lorenc to mam nadzieję że już będą i ze je omówimy 🙏 dam znać jak coś :)

Dzięki🙂, ja mam teraz po świętach kolejna wizytę i liczę, że to już będzie dr Maciej.

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Dam znać 🙂 a u Ciebie jak? Dni lecą w zastaszajacym tempie co?

Nic mi nie mów, pamiętam jak dziś stymulacje, punkcję, transfer a tu już zaraz 30 tc 🙈, ogolnie wszystko jest dobrze i oby tak zostało jak najdłużej ☺️

Zaba90 lubi tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

U mnie jednak wyszła infekcja, dobrze, że dr kazał podjechać i sprawdzić a prenatalne mam u dr Lorenc.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko90 wrote:
    U mnie jednak wyszła infekcja, dobrze, że dr kazał podjechać i sprawdzić a prenatalne mam u dr Lorenc.

No to tak jak mówiłam, lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie no i na pewno lepiej leki można wtedy dobrać. Daj znać jak prenatalne u dr lorenc bo na kolejne połówkowe chyba wolę się do niej umówić niż do dr ićka.

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    No to tak jak mówiłam, lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie no i na pewno lepiej leki można wtedy dobrać. Daj znać jak prenatalne u dr lorenc bo na kolejne połówkowe chyba wolę się do niej umówić niż do dr ićka.

Ja chodzę na prenatalne do dr Lorenc i jest bardzo fajna, badanie dokładne i spokojnie jak u dr Macieja, na 3 też się do Niej wybieram 🙂

Dżoni lubi tę wiadomość

2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
    2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

My mieliśmy wszystkie 3 prenatalne u niej i omawiala dosłownie każde przesunięcie głowicy nóżki rączki dosłownie wszystko. Nawet sama zaproponowała, że jeśli chcemy to możemy zdjęcia porobić telefonem czy nagrać filmik żeby babci pokazać 😂

Dżoni lubi tę wiadomość

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w przyszłym tygodniu u dr Ic..., ale od dzisiaj chyba zczne pić melisę 🙆‍♀️

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnośnie wizyt :) 1 lutego miałam pierwszą wizytę, druga wizyta miała byc pod koniec kolejnego cyklu czyli pod koniec marca (dla mnie to już 2 niepełne miesiące nicnierobienia, nie działania..) Wizyta marcowa została odwołana z powodu nieobecności doktora. Teraz dowiaduje się, ze wolne terminy są dopiero w czerwcu... szczerze? Trochę mnie to już zniechęciło.. umówiłam się na „wizytę online”. Szkoda, ze doktor nic nie moeil aby umówić sobie tez wizytę w kwietniu lub maju. Ja wiem, ze to musi byc w danych dniach cyklu i trudno stwierdzić kiedy dokładnie ale perspektywa tego, ze w listopadzie umawialiśmy się na luty a teraz w marcu na czerwiec jest trochę zniechęcająca :( chyba ze kolejne wizyty odbywają się na Polnej a tak już doktor ma „wolne miejsca”. Podpowiedzcie proszę jak to jest. Gdzie odbywa się punkcja, próbna rysa itp i jak z terminami na Polnej :(

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Mam pytanie odnośnie wizyt :) 1 lutego miałam pierwszą wizytę, druga wizyta miała byc pod koniec kolejnego cyklu czyli pod koniec marca (dla mnie to już 2 niepełne miesiące nicnierobienia, nie działania..) Wizyta marcowa została odwołana z powodu nieobecności doktora. Teraz dowiaduje się, ze wolne terminy są dopiero w czerwcu... szczerze? Trochę mnie to już zniechęciło.. umówiłam się na „wizytę online”. Szkoda, ze doktor nic nie moeil aby umówić sobie tez wizytę w kwietniu lub maju. Ja wiem, ze to musi byc w danych dniach cyklu i trudno stwierdzić kiedy dokładnie ale perspektywa tego, ze w listopadzie umawialiśmy się na luty a teraz w marcu na czerwiec jest trochę zniechęcająca :( chyba ze kolejne wizyty odbywają się na Polnej a tak już doktor ma „wolne miejsca”. Podpowiedzcie proszę jak to jest. Gdzie odbywa się punkcja, próbna rysa itp i jak z terminami na Polnej :(

Punkacja, transfery to wszystko odbywa się już na Polnej, próbna rysę dr robi w gabinecie, ale to mówi na bierzaca na kiedy się umawiać, wysłałam zaproszenie bo nie wiem dokładnie na jakim etapie jesteś , będzie łatwiej 🙂

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • aka Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2021, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czy macie jakieś informacje czy doktor wraca w przyszłym tygodniu ? Dzwoniłam na Ułańska ale nie mogę się dodzwonić .

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    Punkacja, transfery to wszystko odbywa się już na Polnej, próbna rysę dr robi w gabinecie, ale to mówi na bierzaca na kiedy się umawiać, wysłałam zaproszenie bo nie wiem dokładnie na jakim etapie jesteś , będzie łatwiej 🙂

Zaakceptowałam i napisałam priv :)

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png

Wysłany: 22 marca 2021, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aka wrote:
    Hej dziewczyny. Czy macie jakieś informacje czy doktor wraca w przyszłym tygodniu ? Dzwoniłam na Ułańska ale nie mogę się dodzwonić .

Dziś dzwoniłam o wynik posiewu i Panie mi przekazały, że doktor zaczął już rehabilitację ale nie mają jeszcze info czy wróci w przyszłym tygodniu czy od razu po świętach , wszystko na bierzaca ustalają i przekazują więc trzeba czekać.

• aśka Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Hej, wysłałam zaproszenie.

‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ