Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa szansa 93 wrote:Dzoni ✊ daj znać czy już są wyniki 🙂, też muszę przedzwonić bo następna wizyta u dr dopiero po świętach.
Dzięki za kciuki dziewczyny ❤️
Muszę przyznać że niezły burdel jest na Ułańskiej jak nie ma doktora i na dodatek dzisisj też nie było Agaty! Dzwonili żebym przyjechała 30min później a i tak czekałam jeszcze 45min na wizytę, no i laski z recepcji mi uwagi robiły na temat l4, serio?! No ale już ochłonęłam i teraz to co najważniejsze... Z dzidziuchem wszystko ok, wg dr lorenc może być dziewczynka 🤩ale nic pewnego jeszcze bo nie współpracuje podczas usg i prawie zawsze pokazuje dupke 🙈
Wyniki testu pappa już były - dużo ich miały w teczce więc oczekujące możecie dzwonić 😊 u nas wszystko ok.
Maja87 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Calineczka2106 wrote:Cześć, podczytuję Was od dawna... dzięki Wam zdecydowałam się na dr Macieja, po totalnym braku możliwości ustalenia czegokolwiek z poprzednim lekarzem

Jestem już po kilku wizytach u doktora Macieja, docelowo plan IVF mamy mieć na uwadze, choć przyznam szczerze, że jak widzę jak to wszystko się odkłada w czasie to przeraża mnie to....
Miałam wizytę na 15.02 - jak dobrze wszystko pójdzie to z 15.02 zrobią się ostatnie dni kwietnia.
Dużo myślałam, nie będziemy już raczej próbować naturalnie i IUI - ponieważ wiem jak to wyglądało u nas 6 lat temu... chcę jeszcze zawalczyć, ale nie ukrywam obecna sytuacja z covid nie podnosi mnie na duchu..
Mam już swoje lata i swoją historię, każda z nas ma inną i pewnie każda przeżywa wszystko indywidualnie.
W każdym razie, ja trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, bardzo mocno.
To takie niesprawiedliwe, że Ci co nie powinni mają dzieci bez problemu.
A Ci, którym naprawdę bardzo zależy i są w stanie dać dziecku szczęśliwy, ciepły dom - nie mogą ich mieć
Jak ja dobrze Ciebie rozumiem, też sobie często mówię jakie to wszystko jest niesprawiedliwe, ja 4 lata temu zaszłam w ciążę naturalnie nawet nie wiedziała kiedy, ale niestety przestała się rozwijać😔, ja stwierdziliśmy z mężem, że jesteśmy gotowi i zaczynamy starania to się nie udaje i już tak ponad dwa lata, też będziemy podchodzić do ivf, tylko u mnie jeszcze histeroskopia.
Powodzenia 🙂 ja wierzę, że prędzej czy później spełnia się nasze marzenia ☺️, trzeba wierzyć.2021🐼
2024🐼 -
Calineczka2106 wrote:Cześć, podczytuję Was od dawna... dzięki Wam zdecydowałam się na dr Macieja, po totalnym braku możliwości ustalenia czegokolwiek z poprzednim lekarzem

Jestem już po kilku wizytach u doktora Macieja, docelowo plan IVF mamy mieć na uwadze, choć przyznam szczerze, że jak widzę jak to wszystko się odkłada w czasie to przeraża mnie to....
Miałam wizytę na 15.02 - jak dobrze wszystko pójdzie to z 15.02 zrobią się ostatnie dni kwietnia.
Dużo myślałam, nie będziemy już raczej próbować naturalnie i IUI - ponieważ wiem jak to wyglądało u nas 6 lat temu... chcę jeszcze zawalczyć, ale nie ukrywam obecna sytuacja z covid nie podnosi mnie na duchu..
Mam już swoje lata i swoją historię, każda z nas ma inną i pewnie każda przeżywa wszystko indywidualnie.
W każdym razie, ja trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, bardzo mocno.
To takie niesprawiedliwe, że Ci co nie powinni mają dzieci bez problemu.
A Ci, którym naprawdę bardzo zależy i są w stanie dać dziecku szczęśliwy, ciepły dom - nie mogą ich mieć
Znam ten stan wiecznego czekania, no niestety niepłodność uczy cierpliwości jak nic innego. Dopóki dr nie wróci ciężko żeby coś się rozkręciło, szczególnie jeśli myślisz o ivf. Nikt na Ułańskiej raczej tak nie ogarnia tych kwestii jak dr maciej, chyba że bardzo Ci zależy na czasie to możesz spróbować z innym lekarzem z Polnej - prof spaczynski, Dr derwich, prof Pawelczyk?Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dzięki za kciuki dziewczyny ❤️
Muszę przyznać że niezły burdel jest na Ułańskiej jak nie ma doktora i na dodatek dzisisj też nie było Agaty! Dzwonili żebym przyjechała 30min później a i tak czekałam jeszcze 45min na wizytę, no i laski z recepcji mi uwagi robiły na temat l4, serio?! No ale już ochłonęłam i teraz to co najważniejsze... Z dzidziuchem wszystko ok, wg dr lorenc może być dziewczynka 🤩ale nic pewnego jeszcze bo nie współpracuje podczas usg i prawie zawsze pokazuje dupke 🙈
Wyniki testu pappa już były - dużo ich miały w teczce więc oczekujące możecie dzwonić 😊 u nas wszystko ok.
Ale super, bardzo się cieszę, że dałaś znać 😘, bo już chciałam depesze wysyłać 😜 -
Ania0692 wrote:Ale super, bardzo się cieszę, że dałaś znać 😘, bo już chciałam depesze wysyłać 😜
Właśnie widziałam na prv że już mnie ścigasz :p
Nadal nie wiadomo czy dr wróci po świętach dziewczyny 😳Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Właśnie widziałam na prv że już mnie ścigasz :p
Nadal nie wiadomo czy dr wróci po świętach dziewczyny 😳
😘
Ja się trzymam tego, że powrót doktora jest bliższy niż dalszy 🙂
A co dr Prof P.. To ja akurat nie polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2021, 22:21
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Dzięki za kciuki dziewczyny ❤️
Gratulacje 😍 u nas pani Doktor miała rację, chociaż Doktor Maciej kręcił nosem na dziewczynkę a później sam się śmiał, że miała rację i dziewucha jak nic 😂
Z własnego doświadczenia wolę mieć wizyty jak jest Agata bo wtedy jest chociaż bez spiny na wejściu. I pośmiać się można 😉
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Gratulacje 😍 u nas pani Doktor miała rację, chociaż Doktor Maciej kręcił nosem na dziewczynkę a później sam się śmiał, że miała rację i dziewucha jak nic 😂
Z własnego doświadczenia wolę mieć wizyty jak jest Agata bo wtedy jest chociaż bez spiny na wejściu. I pośmiać się można 😉
Dzięki 😊 no dzisiaj były jakieś dziewczyny które pierwszy raz na oczy widziałam, może jakieś nowe i stąd to zamieszanie. Agata sama mi mówiła że ze względu na zastępstwo za dr nie problemu z l4 do 3dni wstecz, a te dzisiaj laski z recepcji problem miały. No nic, najważniejsze że wszystko ok 😉Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dzięki 😊 no dzisiaj były jakieś dziewczyny które pierwszy raz na oczy widziałam, może jakieś nowe i stąd to zamieszanie. Agata sama mi mówiła że ze względu na zastępstwo za dr nie problemu z l4 do 3dni wstecz, a te dzisiaj laski z recepcji problem miały. No nic, najważniejsze że wszystko ok 😉
Tez miałam wizytę i popołudniem faktycznie były chyba nowe dziewczyny, wcześniej ich nie widziałam.
Gratulacje udanej wizyty 🙂
Dżoni lubi tę wiadomość
PCOS -
Dżoni wrote:Dzięki 😊 no dzisiaj były jakieś dziewczyny które pierwszy raz na oczy widziałam, może jakieś nowe i stąd to zamieszanie. Agata sama mi mówiła że ze względu na zastępstwo za dr nie problemu z l4 do 3dni wstecz, a te dzisiaj laski z recepcji problem miały. No nic, najważniejsze że wszystko ok 😉
Ja bralam zwolnienie dopiero od 34 tygodnia to pamiętam, że jedna krecila nosem bo miałam jakos do poniedziałku a wizyta w środę bo przełożona i no niech już będzie. Wszystko zależy na kogo trafisz.... niestety -
Calineczka również znam ten stan, zgadzam się, że czasy covidowe jeszcze bardziej wszystko utrudniają, ja już miałam taki stan, że chciałam te całe starania rzucić w ch... Bo ile można, u nas akurat czas zadziałał na korzyść, powodzenia i dużo sił ✊2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Nam dr Lorenc mówiła, że prawdopodobnie chłopak i tak zostało 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 09:13
Dżoni lubi tę wiadomość
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Dżoni wrote:Właśnie widziałam na prv że już mnie ścigasz :p
Nadal nie wiadomo czy dr wróci po świętach dziewczyny 😳
Ja się śmieje, że nie rodzę bez wizyty u dr M 😂😂, na zastępstwach jest w miarę spoko, ale nie ma to jak dr Maciej.
Trzymam kciuki za staraczki ✊
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Ja się śmieje, że nie rodzę bez wizyty u dr M 😂😂, na zastępstwach jest w miarę spoko, ale nie ma to jak dr Maciej.
Trzymam kciuki za staraczki ✊
To u mnie dziewczyny z sali na której byłam też się śmiały, że młoda czeka na swojego lekarza 😂 byle komu wychodzić nie będzie, więc Profesor Pawlaczyk musiał się za nią wziąć 😂