Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicjaaa91 wrote:Ja123 👍, ja też dość sporo przytyłam, teraz jestem praktycznie cały czas na nogach i w ruchu, długie spacery, oczywiście jak pogoda dopisuje i praktycznie już wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, także głową do góry i będzie dobrze 😉
U mnie były bardzo duże obrzęki do tego stopnia, że jak rano i popołudniu wchodzilam na wagę to różnica była nawet do 4 czasami 5kg 🙈 takie uroki ciąży w lato 🤷♀️ -
Dzięki za słowa otuchy, głupio mi w ogóle o tym pisać wiedząc co przeżywają i czują staraczki. Muszę sobie to poprostu poukładać w głowie i przyjąć do wiadomości, że na tym polega ciąża 😅
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
MuminkAa wysyłam ciepłe myśli🙂, przypomniało mi się moje oczekiwanie..
Nadzieja88 jak dobrze pamiętam też miałaś problemy z szyjka 🤔, jak zaglądasz i w wolnej chwili to wysłałam zaproszenie na priv, może masz jakieś patenty przy leżeniu jeszcze 3 tygodnie i 37 tc, albo jakieś inne leżące dziewczyny. Z chęcią przygarnę jakieś sprawdzone porady 😊 -
MilenaMi wrote:MuminkAa wysyłam ciepłe myśli🙂, przypomniało mi się moje oczekiwanie..
Nadzieja88 jak dobrze pamiętam też miałaś problemy z szyjka 🤔, jak zaglądasz i w wolnej chwili to wysłałam zaproszenie na priv, może masz jakieś patenty przy leżeniu jeszcze 3 tygodnie i 37 tc, albo jakieś inne leżące dziewczyny. Z chęcią przygarnę jakieś sprawdzone porady 😊
Dobrze pamiętasz, pewnie w wolnej chwili napisze 🙂, przyjęłam zaproszenie. -
ZosiaM wrote:Dziewczyny Was też bolały miejsca wkłucia po zastrzyku Mensinorm? Czy to tylko na początku?
Hej u mnie właśnie z wszystkich leków jakie przyjmowałam do stymulacji to też Mensinorm był najbardziej dokuczliwy. Po zastrzyku zawsze mnie bolało tam gdzie sie kułam, może przez to że miał igłę grubszą od pozostałych. Ale może też zależeć od miejsca wkłucia, ja np. nie mogłam za bardzo w okolicy blizny po wyrostu którą mam bo wtedy każdy zastrzyk bolał.06.03.2022 Basia❤ -
ZosiaM wrote:Dziewczyny Was też bolały miejsca wkłucia po zastrzyku Mensinorm? Czy to tylko na początku?
Może to właśnie kwestia igły tak jak Paula napisała, u mnie Mensinorm też średnio, Gonal czy inne już lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 09:55
-
Nowa15 wrote:Dziewczyny może wiece zrobiłam hormony i wyszedł mi podwyższony 17 OH progesteron mam podejrzenie PCO/PCOS, miała może któraś z Was? Czekam na wizytę i omówienie wyników.
Tak ja mam przy zdjagnozowanym PCOS, nie wiem jak to się ma do PCO, zależy też jaki masz wynik dr mówił, że chyba powyżej 2 jest patologiczny i może wskazywać na problemy z nadnerczami, jak jest PCOS to ten hormon może być podwyższony, ale to nie wyrok 🙂PCOS -
***Sikorka*** wrote:Kto tak jak ja czeka na miesiączkę by zacząć stymulację? 🙊 moze ktoś jest na tym etapie? 😊
Powodzenia ✊, ja czekam na jutrzejszą wizytę, potem miesiączka i zaczynamy przygotowania, mozlowe , że będziemy miały transfer mniej wiecej w podobnym czasie, mam krótkie cykle.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Powodzenia ✊, ja czekam na jutrzejszą wizytę, potem miesiączka i zaczynamy przygotowania, mozlowe , że będziemy miały transfer mniej wiecej w podobnym czasie, mam krótkie cykle.
Super, razem raźniej 😊Karina89 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍