Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:a moge zapytać jakie macie problemy że iui ? bo nie pamietam czy pisalas
my chcemy też podejsc do 3 potem tylko ivf..
dziękujew sumie trzebga być dobrej myśli. a ty kiedy masz wizyte ?
Ja nam PCOS, mąż trochę obniżone parametry nasienia, wizyta pod koniec października 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:To w takim razie kciuki ✊🍀
Dzięki 🙂 a orientujesz się może, albo któraś z Was czy labolatorium na Polnej jest czynne w soboty? Na stronie piszą, że od pon do piątku🤔, czy tylko mi zostaje HCP.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
nick nieaktualnyGosia9305 wrote:Dzięki 🙂 a orientujesz się może, albo któraś z Was czy labolatorium na Polnej jest czynne w soboty? Na stronie piszą, że od pon do piątku🤔, czy tylko mi zostaje HCP.
Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, można dołączyć?
Chciałabym się wybrać w najbliższym czasie do doktora - o ile będzie coś wolnego - jakie są terminy, orientujecie się może?
Staramy się z partnerem w sumie od 2017r. - jedna ciąża pozamaciczna i jedna biochemiczna za mną. Oprócz tego nic więcej.
Prawy jajowód niedrożny po ciąży pozamacicznej - był nacinany. Mąż był w zeszłym roku na badaniu nasienia, morfologia 99% nieprawidłowych plemników.
Tak naprawdę każdy lekarz u którego byłam nic ciekawego nie wymyślił, wszyscy w stylu "jest pani młoda, zdarza się". Mam 30 lat.
Czytałam opinie o doktorze, wszystkie bardzo dobre, może w końcu trafię na kogoś, kto nam pomoże. Czy warto zrobić jakieś badania przed wizytą czy nie ma sensu?
-
punkgirl wrote:Hej, można dołączyć?
Chciałabym się wybrać w najbliższym czasie do doktora - o ile będzie coś wolnego - jakie są terminy, orientujecie się może?
Staramy się z partnerem w sumie od 2017r. - jedna ciąża pozamaciczna i jedna biochemiczna za mną. Oprócz tego nic więcej.
Prawy jajowód niedrożny po ciąży pozamacicznej - był nacinany. Mąż był w zeszłym roku na badaniu nasienia, morfologia 99% nieprawidłowych plemników.
Tak naprawdę każdy lekarz u którego byłam nic ciekawego nie wymyślił, wszyscy w stylu "jest pani młoda, zdarza się". Mam 30 lat.
Czytałam opinie o doktorze, wszystkie bardzo dobre, może w końcu trafię na kogoś, kto nam pomoże. Czy warto zrobić jakieś badania przed wizytą czy nie ma sensu?
Część 🙂 ja bym zabrała to co masz do tej pory, nie robiła dodatkowych, po wywiadzie są ukierunkowywane na dany problem,( ewentualnie pakiet z test DNA na trombofilie) terminy na drugą połowę grudnia........ 🙈punkgirl lubi tę wiadomość
-
Kolorowanki wrote:Dr Trzcin.. jest ok🙂, dr L według mnie jest bardzo miła, ale czasem trochę mało decyzyjna.
Tak dr Trz... jest spoko, swoją drogą klaruje się dobra kadra kolejnego pokolenia, rezydent P asystował dr Maciejowi przy CC, chyba nawet robią często razem znajoma też mówiła że był, i od innych słyszałam, też jest merytoryczny spokojny, ma luz w rozmowie, no ale jest OBŁĘDNIE przystojny.....
PaulinaP, Kolorowanki, Ania0692, Alicjaaa lubią tę wiadomość
-
punkgirl wrote:Hej, można dołączyć?
Też bym wzięła to co masz zrobionej na chwilę obecną, nie robiłabym dodatkowych badań.punkgirl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_koniczynka wrote:Anka - zaciekawił mnie Twój wpis , „owulacje słabej jakości” - jak można spr czy owulacja jest słabej jakości ?
"owylacja słabej jakości" to takie potoczne powiedzenie, np u dziewczyn z PCOS i im wyższe AMH, 9, 10, mówi się, że komórki mogą być słabszej jakości jest ich dużo ale właśnie słabe, niski progesteron nie zawsze oznacza słaba owulacje, niestety duży wpływ ma stres,od siebie warto brać mioinozytol powoduje znaczna poprawę odpowiedzi hormonalnej, zmniejszając ilość hormonu FSH, który jest niezbędny do optymalnego rozwoju pęcherzyków.ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Dziewczyny, dziś na wizycie doktor powiedział, ze odstawiamy Prolutex. Także gdyby któraś z Was chciała odkupić to mam 5 opakowań na sprzedaż.28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Gosia9305 wrote:ZuzaMaruda Wy już działacie? Pozdrawiam 🙂
Gosia9305, Ciri86, ***Sikorka***, Pszczolaaa, Dżoni, Olivia27 lubią tę wiadomość
-
ZuzaMaruda wrote:Hejka!Tak, jutro mam wizytę i jak wszystko ładnie urosło to pewnie w piątek IUI, strasznie sie cykam, ale mam dużo nadzieję ze sie uda co może nie być dobre. Zobaczymy co ma być to będzie 😉
Ooo 💪 nie będę za dużo pisać, poprostu dużo spokoju w tym czasie wiesz o co chodzi 🙂, ja miałam podobnie nie wyobrażałam sobie kolejnej porazki i świadomości, że może się nie udać, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu.ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡