Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia9305 wrote:ZuzaMaruda jak samopoczucie? Pozdrawiam 🙂
A jak u Ciebie? Przygotowania są? Gotowa?Kolorowanki lubi tę wiadomość
-
ZuzaMaruda wrote:Hmm.. głowa pełna myśli co to będzie. Doszukuje się objaw ciążowy i zastanawiam się kiedy one pojawiły się ostatnim razem. Myślałam że będzie łatwiej.
A jak u Ciebie? Przygotowania są? Gotowa?
Przygotowana, gotowa, wyniki super czekam na wizytę zielone światło od dr i ruszamy, myśli też nam różne, emocje od ekscytacki po lekki strach czy się nie powtórzy, damy rade💪, trzymam kciuki i wirtualnie przytulam 😘ZuzaMaruda, Kolorowanki lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Przygotowana, gotowa, wyniki super czekam na wizytę zielone światło od dr i ruszamy, myśli też nam różne, emocje od ekscytacki po lekki strach czy się nie powtórzy, damy rade💪, trzymam kciuki i wirtualnie przytulam 😘
-
Dziewczyny pomocy! Dzisiaj w czasie wizyty w toalecie pojawiła mi się krew na papierze 🙈 czy to może być już okres po tej lamettcie ? Jestem doperio w 19 dniu cyklu w niedziele najprawdopodobniej miałam owu 🤦♂️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:18
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Dziewczyny pomocy! Dzisiaj w czasie wizyty w toalecie pojawiła mi się krew na papierze 🙈 czy to może być już okres po tej lamettcie ? Jestem doperio w 19 dniu cyklu w niedziele najprawdopodobniej miałam owu 🤦♂️
-
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny pomocy! Dzisiaj w czasie wizyty w toalecie pojawiła mi się krew na papierze 🙈 czy to może być już okres po tej lamettcie ? Jestem doperio w 19 dniu cyklu w niedziele najprawdopodobniej miałam owu 🤦♂️
Ja bym sprawdziła progesteron czy jest wykładnik owulacji, jak masz możliwość, mogą być jakieś zawirowania hormonalne.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
nick nieaktualny
-
Ola_koniczynka wrote:ale ten progesteron to kiedy spr? Dzisiaj ?
Ja bym sprawdziła jutro rano, albo nawet dzisiaj, masz tylko sprawdzić czy była owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 12:37
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:A co może oznaczać takie jednorazowe plamienie ? Kurczę dałabym sobie głowę urwać, ze owu była w niedziele (śluz+ kucie jajnika) 🤦♂️ Niestety dzisiaj ani jutro nie dam rady zrobić progesteronu 🙈😔
-
Ola_koniczynka wrote:A co może oznaczać takie jednorazowe plamienie ? Kurczę dałabym sobie głowę urwać, ze owu była w niedziele (śluz+ kucie jajnika) 🤦♂️ Niestety dzisiaj ani jutro nie dam rady zrobić progesteronu 🙈😔
Stosujesz coś dopochwowo? Plamienia może być oznaką łuszczenia się endonetrium co może mieć przyczynę np w zaburzeniach hormonalnych tym bardziej jak cykl jest stymulowany i letrozolem gdzie działa poprzez obniżenie poziomu estrogenów, to poprostu obserwuj czy będę się powtarzać.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
nick nieaktualny