Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie, okazało się, że pęcherzyk nie pękł mi do końca stad to plamienie 🤦♂️ Teraz cykl przerwy, za miesiąc kontrola i doktora wspomniał coś, że cykl po cyklu przerwy będziemy się starać na zastrzykach.
Karina89, ***Sikorka***, Paula1706, Ania0692 lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Paula1706 to już 20 tydzień 😱😱, jak się czujecie? ja właśnie jestem po tym usg 3D/4D u naszego doktora, synek pięknie rośnie, ale chyba rośnie mały urwis 🙈, wzruszyłam się drugi raz 🙂
Właśnie to już 20tc 😱 czas pędzi jak szalony. Czujemy się w miarę dobrze. Mała daje o sobie znać ☺ W przyszłym tygodniu mam dopiero połówkowe.
Mam pytanie odnośnie tego usg 3D/4D. Zastanawiam się czy robic. Czy dr robi to w ramach normalnej wizyty czy jakiś inny termin, jaka jest cena i czy dostanę coś z usg zdjęcie/film.
Pozdrawiam😘06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Właśnie to już 20tc 😱 czas pędzi jak szalony. Czujemy się w miarę dobrze. Mała daje o sobie znać ☺ W przyszłym tygodniu mam dopiero połówkowe.
Mam pytanie odnośnie tego usg 3D/4D. Zastanawiam się czy robic. Czy dr robi to w ramach normalnej wizyty czy jakiś inny termin, jaka jest cena i czy dostanę coś z usg zdjęcie/film.
Pozdrawiam😘
Za pewrszyn razem z córką byliśmy z dr umówieni, że najpierw ogólne wizyta, potem przechodzimy na 3D/4D to się odbywa w tym gabinecie gdzie badania prenatalne, teraz byłam umówiona osobno dlatego, że to badanie dr mówi trwa w czasie z najpierw trzeba ustawić dobry obraz, dostałam zdjęcia i normalnie dr nagrywa film, dla mnie to jest magia, robiłam dwa razy 🙂Paula1706, PaulinaP lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Za pewrszyn razem z córką byliśmy z dr umówieni, że najpierw ogólne wizyta, potem przechodzimy na 3D/4D to się odbywa w tym gabinecie gdzie badania prenatalne, teraz byłam umówiona osobno dlatego, że to badanie dr mówi trwa w czasie z najpierw trzeba ustawić dobry obraz, dostałam zdjęcia i normalnie dr nagrywa film, dla mnie to jest magia, robiłam dwa razy 🙂
Jaka cena wizyty z usg 3D/4D?28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny zmagała się któraś z zespołem luf?
Tak, ja mam do tego endometrioze, przy endometrioze zespół LUF częściej występuje, ale na "lufach" też są ciąże, leczenie zależy od przyczyny, najczęściej jest to zastrzyk na pęknięcie. -
***Sikorka*** wrote:🤮🤮 i jeszcze raz 🤮… imbifem nie pomaga. A Ty jak się czujesz?
Jeszcze Ciebie męczą 😑, u mnie samopoczucie ogólnie dobre, teraz mam zawalone zatoki, gardło więc leżę w łóżku i nie mam siły na nic.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Jeszcze Ciebie męczą 😑, u mnie samopoczucie ogólnie dobre, teraz mam zawalone zatoki, gardło więc leżę w łóżku i nie mam siły na nic.
No niestety 😫 moja mama miała tak do samego porodu, mam nadzieje, ze mi minie 😔 Tez byłam przeziębiona na początku ciąży wiec wiem co to znaczy, życzę dużo zdrówka! Ta seria prenalen jest całkiem dobra, plus domowe sposoby oczywiście ☺️28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
***Sikorka*** wrote:No niestety 😫 moja mama miała tak do samego porodu, mam nadzieje, ze mi minie 😔 Tez byłam przeziębiona na początku ciąży wiec wiem co to znaczy, życzę dużo zdrówka! Ta seria prenalen jest całkiem dobra, plus domowe sposoby oczywiście ☺️
Właśnie też stosuje 🙂
A tak jeszcze, też macie czasem takie "odpały" ciążowe 🙈 kilka dni temu jak byłam w aptece i chciałam przejść na drugą stronę, akurat tam nie ma sygnalizacji świetlnej, i tak sobie stoję czekam na to zielone światło, stoję stoję 🙈 w ogóle minie przeszkadzało, że tak długo stoję patrzyłam przed siebie inie widziałam tej sygnalizacji świetnej, dopiero po jakimś czasie się roześmiałam i mówię OMG 😂😂😂06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️