Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZuzaMaruda wrote:Cześć Dziewczyny.
Mam pytanko czy macie do polecenia fizjoterapeure uroginekologicznego w Poznaniu który zajmuję się tematem w kontekście niepłodności.
I jeszcze jeżeli chodzi o samą fizjo l to moja znajoma chodziła do KORE fizjoterapia specjalistyczna, ale to Swarzedz.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Tu jeszcze wklejam post miedzianny zapamiętam Ja, nie wiem czy ma to jakaś większą skuteczność, ślę sama chodziłam i myślę, że jak coś to warto🙂
Miedzianna ✊❤️
:** Kurcze nie chce się nastawiać u mnie zawsze są jakieś kwiatki😕.A wlasnie się naczytałam o pustych jajach płodowych 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Powinnam zamknąć internet na kłódkę sobie 🤪 W każdym razie niezależnie od tego co będzie coś chyba ruszyło . I niezależnie co się stanie spróbuje walczyc dalej może naturalnie.Nie wiem zobaczymy co doktor powie.Ale powiem Wam ciekawa rzecz.Od około 3 lat próbowaliśmy naturalnie.I nic. A od tak gdzieś kilku miesięcy z przerwa na koronę , chodziłam do mojego osteopaty na tzw terapię wisceralną. To coś w stylu masowania brzucha potocznie mówiąc ale tak naprawdę są to wyspecjalizowane techniki poprawiające ukrwienie i dotlenienie narządów miednicy. I tak się zastanawiam czy nie to miało również wpływ chociaż mały ale jednak. Poczytajcie o tym.Modlilam się tez w tym okresie do Jana Pawła II o dzieciątko ..w setna rocznice jego urodzin..Teraz się modlę żeby wszystko było dobrze ..ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Tu jeszcze wklejam post miedzianny zapamiętam Ja, nie wiem czy ma to jakaś większą skuteczność, ślę sama chodziłam i myślę, że jak coś to warto🙂
Miedzianna ✊❤️
:** Kurcze nie chce się nastawiać u mnie zawsze są jakieś kwiatki😕.A wlasnie się naczytałam o pustych jajach płodowych 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Powinnam zamknąć internet na kłódkę sobie 🤪 W każdym razie niezależnie od tego co będzie coś chyba ruszyło . I niezależnie co się stanie spróbuje walczyc dalej może naturalnie.Nie wiem zobaczymy co doktor powie.Ale powiem Wam ciekawa rzecz.Od około 3 lat próbowaliśmy naturalnie.I nic. A od tak gdzieś kilku miesięcy z przerwa na koronę , chodziłam do mojego osteopaty na tzw terapię wisceralną. To coś w stylu masowania brzucha potocznie mówiąc ale tak naprawdę są to wyspecjalizowane techniki poprawiające ukrwienie i dotlenienie narządów miednicy. I tak się zastanawiam czy nie to miało również wpływ chociaż mały ale jednak. Poczytajcie o tym.Modlilam się tez w tym okresie do Jana Pawła II o dzieciątko ..w setna rocznice jego urodzin..Teraz się modlę żeby wszystko było dobrze .. -
PaulinaP wrote:Przed procedura i ciąża chodziłam do WCTN w Poznaniu i bardzo polecam 🙂
Też polecam chociaż wybrać się na konsultacje, ja w sumie poszłam ze względu na AMH 0,4, też nie wiem czy miało to jakiś udział i pewnie nigdy się nie dowiem, ale nie zaszkodzi 🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Maraga32 wrote:Dziewczyny! Mam pytanie, czy można zapłacić za kriotransfer przy kasie w dniu transferu? I ile teraz to kosztuje?
Nie wiem czy przy kasie można, my płaciliśmy przelewem po wykonanym kriotransferzeMaraga32 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Maraga32 wrote:Dziewczyny! Mam pytanie, czy można zapłacić za kriotransfer przy kasie w dniu transferu? I ile teraz to kosztuje?
Z tego co czytałam to około 1700 zł, powodzenia ✊ ja mam prawdopodobnie za około 10 dni transfer ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 18:17
***Sikorka***, Paula1706, PaulinaP, Ciri86 lubią tę wiadomość
-
Maraga32 wrote:Również powodzenia! I trzymam kciuki w takim razie za nas 😘😉
To trochę nas teraz będzie, bo ja też trzymam kciuki za nas wszystkie ✊❤️Pszczolaaa, Maraga32, ZuzaMaruda lubią tę wiadomość
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10 -
missi_m wrote:To trochę nas teraz będzie, bo ja też trzymam kciuki za nas wszystkie ✊❤️
Hehe nam chyba jest pisane mieć razem tranafer od jakiegoś czasu przygotowujemy się razem, alę ciągle coś 🙈 oby teraz to był ten czas dla nas ❤️☘️✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 20:29
Ciri86 lubi tę wiadomość
-
Pszczolaaa wrote:Hehe nam chyba jest pisane mieć razem tranafer od jakiegoś czasu przygotowujemy się razem, alę ciągle coś 🙈 oby teraz to był ten czas dla nas ❤️☘️✊
Również powodzenia dla was wszystkich ✊✊😊Pszczolaaa, Ciri86, MuminkAa lubią tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
***Sikorka*** wrote:Hej, ktg jest wykonywane przed czy po wizycie czy całkiem niezależnie od wizyty np. w innym terminie? Jaki jest koszt ktg?
Jak ciąża ma przebieg fizjologiczny to przed wizytą , czasem po, jak coś się dzieje czy wymaga czestrzej kontroli to różnie ja czasem miałam po wizycie, były okresy, że dwa razy w tygodniu czy co dwa dni, ale jak ktoś jest dojezdny to dr pozwala robić u siebie jak są częściej ,tak miała moja znajoma. 50 zł.***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
***Sikorka*** wrote:Hej, ktg jest wykonywane przed czy po wizycie czy całkiem niezależnie od wizyty np. w innym terminie? Jaki jest koszt ktg?
Najczęściej przed wizytą, czasem miałam po, ciąża bez większych problemów.2021. synek💛
2023 córeczka 💙