Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, czy dr tez zajmuje się niepłodnością i in vitro ? Jestem po kilku nieudanych transferach i szukam pomocy teraz już w innym miejscu. 😢
Jestem obecnie w Medart poznan. Jestem zadowolona z opieki ale brak tego upragnionego sukcesu skłania mnie do zmian….Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 09:24
-
Marysia089 wrote:Hej, czy dr tez zajmuje się niepłodnością i in vitro ? Jestem po kilku nieudanych transferach i szukam pomocy teraz już w innym miejscu. 😢
Jestem obecnie w Medart poznan. Jestem zadowolona z opieki ale brak tego upragnionego sukcesu skłania mnie do zmian….
Oczywiście.28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Dżoni wrote:A dzięki, w porządku ❤️ coraz lepiej się dogadujemy, pierwszy miesiąc był ciężki ale codziennie zauważam spory progres 😍
Ja już po wizycie u dr, wszystko ok, ale niestety nadal jest krwawienie-plamienie, a jutro 6tyg po porodzie 🤷♂️
A co u Was? 😉
Bardzo się cieszę ❤️ u nas różnie, niedługo będzie wchodzić z dietą i jestem ciekawa jak to będzie🙈Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Marysia089 wrote:Hej, czy dr tez zajmuje się niepłodnością i in vitro ? Jestem po kilku nieudanych transferach i szukam pomocy teraz już w innym miejscu. 😢
Jestem obecnie w Medart poznan. Jestem zadowolona z opieki ale brak tego upragnionego sukcesu skłania mnie do zmian….
Tak zajmuje się dr niepłodnością i procedura ivf.Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Hej. Jeśli to nie jest tajemnica to u kogo się leczyłaś w MedArt ? Ja tez jestem w tej klinice ale jak się coś nie uda to tez myśle o doktorze Macieju.. -
aka wrote:Hej. Jeśli to nie jest tajemnica to u kogo się leczyłaś w MedArt ? Ja tez jestem w tej klinice ale jak się coś nie uda to tez myśle o doktorze Macieju..
U dr K. Jestem
Bardzo zadowolona z dr, jest bardzo zaangażowana i tez przeżywa moje liczne niepowodzenia. Lecze się ponad 2 lata. Zrobiłam wiele badan, w moim przypadku była nawet otwarta na immunologie ale ja jestem jednym z trudniejszych przypadków. Wyniki wszystkie prawidłowe nawet ten test era / endomeTRIO wyszedł Ok a ostatni transfer ustalony do okna implantacyjnego się nie udał.
Nie mam żadnych kirów implantacyjnych - tych ds i mam kir aa a Maż hlca 1c2c. Cytokiny piękne ale nie znam się za bardzo na tym. Mi już chyba pozostaje tylko immunologia coś musi w tym być skoro nie dochodzi do zagnieżdżenia.
Co dr Brazert myśli o immuno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 19:51
-
Marysia089 wrote:U dr K. Jestem
Bardzo zadowolona z dr, jest bardzo zaangażowana i tez przeżywa moje liczne niepowodzenia. Lecze się ponad 2 lata. Zrobiłam wiele badan, w moim przypadku była nawet otwarta na immunologie ale ja jestem jednym z trudniejszych przypadków. Wyniki wszystkie prawidłowe nawet ten test era / endomeTRIO wyszedł Ok a ostatni transfer ustalony do okna implantacyjnego się nie udał.
Nie mam żadnych kirów implantacyjnych - tych ds i mam kir aa a Maż hlca 1c2c. Cytokiny piękne ale nie znam się za bardzo na tym. Mi już chyba pozostaje tylko immunologia coś musi w tym być skoro nie dochodzi do zagnieżdżenia.
Co dr Brazert myśli o immuno?
Co dr Brazert myśli o immuno?[/QUOTE]
Dr na temat immunologii ma swoje zdanie, mówił, że nie ma jeszcze aż tak dużo badań naukowych na ten temat, też rozmawialiśmy na temat testu Era, mówił po iluś niepowodzeniach można zrobić owszem, ale czy jest to badanie w pełni wiarygodne , to już można trochę polemizować, po pierwsze jest to wysyłane, materiał przechodzi daleka drogę, dwa endometrium w każdym cyklu jest inne, ale doktor jest taki, że nie podważa zalecen innych specjalistów, mając swoje czasem odmienne zdanie.
-
Malina1991 wrote:Karina89 nie dopytałam doktora, czy trzeba się jakoś przygotowywać do usg 3d/4d? 🙂
Nie, na luzie 🙂 zjadłam coś słodkiego przed badaniem, synek często śpi na usg aby był bardziej aktywny 🙂 powodzenia 🙂Malina1991, Paula1706, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Może dłużej się oczyszczasz, miałam jeszcze plamienia 8 tygodni po CC, dr kazał podjechać na USG, nic niepokojącego nie widział, dostałam antykoncepcję jednoskładnikową i zaczęło przechodzić.
Ja dostałam Cerazette, dr mówił że je się bierze bez przerwy między opakowaniami, więc po jutrzejszej wizycie u urofizjo chyba zacznę brać może zadziała jak i Ciebie bo szczerze nie wiem ile jeszcze to krwawienie ma trwać 🤷♂️
Ktoś brał te tabletki i ma jakieś spostrzeżenia (skutki uboczne, samopoczucie, itp?)Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Alicjaaa wrote:Bardzo się cieszę ❤️ u nas różnie, niedługo będzie wchodzić z dietą i jestem ciekawa jak to będzie🙈
O jaa, juz dietę rozszerzacie 🙈 tak szybko czas leci teraz, a przy leczeniu zawsze tak się wszystko dłużyło. To trzymam kciuki, żeby dieta gładko się zaadaptowala 😁Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja dostałam Cerazette, dr mówił że je się bierze bez przerwy między opakowaniami, więc po jutrzejszej wizycie u urofizjo chyba zacznę brać może zadziała jak i Ciebie bo szczerze nie wiem ile jeszcze to krwawienie ma trwać 🤷♂️
Ktoś brał te tabletki i ma jakieś spostrzeżenia (skutki uboczne, samopoczucie, itp?)
Też je miałam🙂, brak skutków ubocznych, natomiast u niektórych może hamować laktacje to dr mówił, że zmienimy na inne,trzwna obserwować.Dżoni lubi tę wiadomość
-
ZuzaMaruda wrote:Dziewczyny pomocy.
Czy to nie jest niepokojące że w ciągu 11 miesiącach moje AMH spadło 1.44 ng/ml. W styczniu 3.46 a dziś 2,02 ng/mL.
Zmartwiało mnie to a wizyta za 2 tygodnie.
Jak dla mnie są to normalne odchylanie w wyniku AMH, oba są prawidłowe jak nie miałaś dużo stymulacji, robiłaś w miejscu gdzie labolatorium mają na miejscu?ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
-
ZuzaMaruda wrote:Dziewczyny pomocy.
Czy to nie jest niepokojące że w ciągu 11 miesiącach moje AMH spadło 1.44 ng/ml. W styczniu 3.46 a dziś 2,02 ng/mL.
Zmartwiało mnie to a wizyta za 2 tygodnie.
2,02 to nadal dobry wynikczy miałaś wykonywane jakieś zabiegi pomiędzy badaniami?(laporo, histeroskopie, usuwane torbiele itp?, stymulacje do ivf lub antykoncepcję?) to wszystko może mieć wpływ, szczególnie zabiegi obniżają amh, no i u mnie miał znaczenie dzień cyklu, ale wahania nie były aż takie duże. Pytanie też czy robiłaś w tym samym laboratorium.
ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348