Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja88 wrote:Dr też mówił, że relanium brać doraźnie teraz musimy aby wyciszyć skurcze, ale wlaśnie aby doraźnie
Moja znajoma prowadzi ciążę u kolegi doktora też okresowo brała ale na poczatku, też mówił aby doraźnie bo potem może wystąpić efekt odstawienia i organizm chce go jeszcze wiecej,ale jak mus to mus, tez chwilowo brałam 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 13:55
Nadzieja88 lubi tę wiadomość
-
Agata93 wrote:Nadzieja88 kciuki za Was, jeszcze troche😘😘, ja juz rozpakowana, druga ciążą ze szwem była sla mnke o wiele gorsza psychicznie, jeszcze szew był sciągany w 37 a urodziłam w 39 dopiero.
💞 zdrówka dla Was 🙂 jak coś sie odezwę na priv aby innym dziewczyną niepotrzebnego leku nie siać jak ciąża przebiega prawidłowo 🙂 -
Sfustrowana_29 wrote:Witam. Chciałabym zapytać o in vitro u Pana brazerta? Polecacie??
A co byś chciała wiedzieć? , ja osobiście jestem zadowolona i polecam06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Sfustrowana_29 wrote:Witam. Chciałabym zapytać o in vitro u Pana brazerta? Polecacie??
-
Tak polecam, u mnie droga do udanego trasferu nie była latwa, dr jest szczery nie owija w bawełnę, jak jest źle to mówi to wprost, pozostajac przy tym człowiekiem i z dobrym słowem, w sytuacjach awaryjnych jak coś sie działo nigdy doktor nie zostawił bez pomocy osobistej czy pokierował co robić dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2022, 18:52
-
Ania0692 wrote:Tak polecam, u mnie droga do udanego trasferu nie była latwa, dr jest szczery nie owija w bawełnę, jak jest źle to mówi to wprost, pozostajac przy tym człowiekiem i z dobrym słowem, w sytuacjach awaryjnych jak coś sie działo nigdy doktor nie zostawił bez pomocy osobistej czy pokierował co robić dalej.
Dokładnie! Ze świecą takiego lekarza i po prostu człowieka szukać. U mnie ciąża naturalna ale z perturbacjami przed. I tak jak Ania napisała jeśli była potrzebna jakaś konsultacja czy cokolwiek to pokierował do odpowiednich osób z którymi był w kontakcie. -
Ja123 wrote:Dokładnie! Ze świecą takiego lekarza i po prostu człowieka szukać. U mnie ciąża naturalna ale z perturbacjami przed. I tak jak Ania napisała jeśli była potrzebna jakaś konsultacja czy cokolwiek to pokierował do odpowiednich osób z którymi był w kontakcie.
Dla mnie plusem było to, że nie narzucał mi niczego w sensie w ciąży potrzebowałam konsultacji z innym specjalistą to pytał czy mam jakiegoś swojego, od siebie też polecał, ale nie miał problemu aby współpracować z moim. -
Gosia9305 wrote:Pszczolaaa jak sie czujesz?
Dziękuję, że pytasz, samopoczucie zdecydowanoe lepsze🙂, tylko jeszcze męczę ten prolutex, zrobiły sie duże krwiaki i jeszcze nie odstawiliśmy, wypoczywami nadrabiam zaległości książkowe a u Was jak? ☺️