X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2023, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    W środę miałam wizytę i wszystko dobrze jak na chwilę obecną, przeczucia drugi syn, zobaczymy

To ja mam do gabinetu z jakieś 30 minut wieczorową porą jakieś 15 minut samochodem i najczęściej właśnie mam koło 22 😅 jak już synka położę ogarnę się
    Zazdroszczę.. 😅 bo dla mnie podróż do Poznania to wyprawa tym bardziej teraz jak ciagle chce mi się spać.. i czasami jak muszę bez męża to ciężko jest. 🤣 dlatego cieszę się, że akurat jutro udało się przełożyć. 🤍
    Stres jest ogromny… ale musi być dobrze. Będzie 10+4 to pewnie lekarz włączy serduszko 🥹🤍
    Ciekawe czy będę mogła nagrać bo akurat męża nie będzie.

Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2023, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    Zazdroszczę.. 😅 bo dla mnie podróż do Poznania to wyprawa tym bardziej teraz jak ciagle chce mi się spać.. i czasami jak muszę bez męża to ciężko jest. 🤣 dlatego cieszę się, że akurat jutro udało się przełożyć. 🤍
    Stres jest ogromny… ale musi być dobrze. Będzie 10+4 to pewnie lekarz włączy serduszko 🥹🤍
    Ciekawe czy będę mogła nagrać bo akurat męża nie będzie.

Jeszcze raz ✊ to już względnie daleki tydzień, w pierwszej ciąży doktor mi mówił, że pełne hura! powiemy po pierwszych prenatalnych więc już coraz bliżej 🙂

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2023, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Jeszcze raz ✊ to już względnie daleki tydzień, w pierwszej ciąży doktor mi mówił, że pełne hura! powiemy po pierwszych prenatalnych więc już coraz bliżej 🙂
    Dam znać co po wizycie lekarz powie 🤍 nie mogę się doczekać ale stresik jest..

• GosiaK Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2023, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko super 🤍 Lekarz na 5 sekund puścił mi serduszko.

Zaba90, 12345K, PaulinaP, Ja123 lubią tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2023, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    Wszystko super 🤍 Lekarz na 5 sekund puścił mi serduszko.

Jupii to super ☺️

GosiaK lubi tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • 12345K Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2023, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Jupii to super ☺️

💞

GosiaK lubi tę wiadomość

• GosiaK Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2023, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rączkami machał dzidziuś, nóżek nie mógł lekarz złapać bo takie ruchliwe 😅 i śmiał się, że między nogami jest coś większego niż wyrostek płciowy ale no gwarancji nie daje. Ja tez nie nastawiam się. 🥹

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    Rączkami machał dzidziuś, nóżek nie mógł lekarz złapać bo takie ruchliwe 😅 i śmiał się, że między nogami jest coś większego niż wyrostek płciowy ale no gwarancji nie daje. Ja tez nie nastawiam się. 🥹

Mój najczęściej śpi na usg, zobaczymy jak będzie na prenatalnych

• Koniczynka31 Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2023, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy macie nr tel do dr Brązerta? Potrzebuję się z nim pilnie skontaktować.

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka31 wrote:
    Hej czy macie nr tel do dr Brązerta? Potrzebuję się z nim pilnie skontaktować.

Mogę Ci wysłać w wiadomości prywatnej

• GosiaK Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2023, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12345K wrote:
    Mój najczęściej śpi na usg, zobaczymy jak będzie na prenatalnych
    U mnie tak fikał, że nawet lekarz nie mógł nóżek złapać bo mówi, że ruchliwe bardzo 😅 W czwartek robię nifty bo zmienił się tydzień ciąży i mam tak jak z ostatniej miesiączki USG.
    Jeszcze mówi, że coś między nogami wisi 😂 i, że to chyba za duże na wyrostek płciowy, nie daje gwarancji 100% ale mówi, że bardziej na chłopaka by się skłaniał ale to mówi, że jeszcze czas.

12345K lubi tę wiadomość

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    U mnie tak fikał, że nawet lekarz nie mógł nóżek złapać bo mówi, że ruchliwe bardzo 😅 W czwartek robię nifty bo zmienił się tydzień ciąży i mam tak jak z ostatniej miesiączki USG.
    Jeszcze mówi, że coś między nogami wisi 😂 i, że to chyba za duże na wyrostek płciowy, nie daje gwarancji 100% ale mówi, że bardziej na chłopaka by się skłaniał ale to mówi, że jeszcze czas.

To możliwe, że podtrzymasz męskie grono bobasków 😁

My już po drugich prenatalnych, synek ma sue dobrze 💙 wszystko wzorowio, łożysko się podniosło, mogę iść na szał zakupowy 😁😁

• GosiaK Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2023, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12345K wrote:
    To możliwe, że podtrzymasz męskie grono bobasków 😁

My już po drugich prenatalnych, synek ma sue dobrze 💙 wszystko wzorowio, łożysko się podniosło, mogę iść na szał zakupowy 😁😁
    Czułam, że to chłopak.. liczyłam chyba na dziewczynkę ale miałam przeczucie, że jednak chłopak. W czwartek NIFTY Pro wiec zobaczymy. 🤍

• Koniczynka31 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2023, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12345K wrote:
    Mogę Ci wysłać w wiadomości prywatnej
    Poproszę. Będę wdzięczna. Wysyłam zaproszenie do znajomych.

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka31 wrote:
    Poproszę. Będę wdzięczna. Wysyłam zaproszenie do znajomych.

Wysłałam numer

Koniczynka31 lubi tę wiadomość

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2023, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moli27 wrote:
    Mnie najbardziej zaskoczyło odmienność córeczek, w sensie z opowiadań koleżanek itd wiedziałam ale jak dzieci potrafią być kompletnie różne Helenka jadła bardzo powoli, często karmiłyśmy się na raty, Aniela to perszing pod tym względem, z usypianiem też nie mamy większego problemu, Helenka to przez pierwsze miesiące, suszarka, pralka, przy tym zasypiała, wózek nie mógł stać, albo bujanie na piłce

Oj tak 🙉 pozdrowienia dla Was 😘

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2023, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości 👍👍

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2023, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    No to super 🙂 teraz mam "randkę" z laktatorem, drugi synek odrzucił pierś, jesteśmy KPI,pierwsze tygodnie jak wróciłam do domu nie były łatwe starszy synek trochę był zdezorientowany chciał wszystko ze mną, spać, przewijać, karmić, nikt inny nic nie mógł przy nim zrobić, teraz już jest całkiem dobrze tylko jak jednemu i drugiemu włączy się jednocześnie mammoza to⚡ 🌩️⛈️🌧️ i później 🌞

Jaki masz laktator? Na dwie piersi? Mam tyle pokarmu , że bym mogła do banku mleka oddawać i dużo ściągam

4.07. 2022 jest ❤️
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2023, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Jaki masz laktator? Na dwie piersi? Mam tyle pokarmu , że bym mogła do banku mleka oddawać i dużo ściągam

Część 🙂 mam neno camino bardzo polecam koleżanka też chwali zwykły neno duo ( jak się dużo ściąga to na dwie lepiej) przy pierwszym synku miałam medele i teraz drugi raz już bym nie kupiła, ogólnie produkty z neno czy to podgrzewacz, sterylizator, kamerka, zadowolona jestem z ich produktów.

Ania🙂 lubi tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2023, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Część 🙂 mam neno camino bardzo polecam koleżanka też chwali zwykły neno duo ( jak się dużo ściąga to na dwie lepiej) przy pierwszym synku miałam medele i teraz drugi raz już bym nie kupiła, ogólnie produkty z neno czy to podgrzewacz, sterylizator, kamerka, zadowolona jestem z ich produktów.

Dzięki 🙂

4.07. 2022 jest ❤️
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ