Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaba90 wrote:Jak się uda przesunąć to czemu nie albo możesz u doc Brązerta o kilka dni przesunąć później czerwcowe terminy pewnie są luźniejsze
12345K no jeszcze nie dawno płakałam, że mam infekcje a za kilka dni test pozytywny. Okropne były te 2 pierwsze tygodnie gdzie PM podejrzewali i w ogóle.. 🥲Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Nie wiem czy takie luźniejsze.. chciałam na w miarę „normalna” godzinę zapisać się bo mam 130 km dojazdu.. i jest ciężko 😅 a tez jestem śpiąca strasznie i nie chciała bym wracać późno bo np 15.05 mam na 21:30 😅
12345K no jeszcze nie dawno płakałam, że mam infekcje a za kilka dni test pozytywny. Okropne były te 2 pierwsze tygodnie gdzie PM podejrzewali i w ogóle.. 🥲
21:30 to jeszcze młoda godzina 😅 ja raz miałam na 23:40 ale miałam awarie w pierwszej ciąży i akurat doktor szedł na urlop więc brałam co dawali ale doskonale rozumiem 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:21:30 to jeszcze młoda godzina 😅 ja raz miałam na 23:40 ale miałam awarie w pierwszej ciąży i akurat doktor szedł na urlop więc brałam co dawali ale doskonale rozumiem 🙂Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
12345K wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie można któraś też z Was miała łożysko blisko szyjki doktor jeszcze każe się oszczędzać aby nie dochodziło do plamień, już mi się kończą filmy do oglądania, książki do czytania, w którym tygodniu uległo poprawie?
-
12345K wrote:Dziękuję 🙂 dobrze, że robi się ciepło będzie można przenieść się pod kocyk na ogród
To też stosowałam na szyjke 😁 Dr mówił i że to bez znaczenia a ja wierzę że to pomogło 😉 -
12345K wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie można któraś też z Was miała łożysko blisko szyjki doktor jeszcze każe się oszczędzać aby nie dochodziło do plamień, już mi się kończą filmy do oglądania, książki do czytania, w którym tygodniu uległo poprawie?
24, nam tylko doktor zakazał współżycia ale to indywidualnie do przypadku, najczęściej właśnie się podnosi po drugich prenatalnych 🙂2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
ZuzaMaruda wrote:Dziś dokładnie 33+3❤
Zbliża się wielkimi krokami ❤
Jutro wizyta zobaczymy co słychać u naszego Malucha.
Jak Twoja parka?😁
No to pięknie ❤️ ❤️
Za chwilę roczek nam minie🙉 teraz jesteśmy na etapie, że jak chce coś zrobić to kojec i tam zabawy jedynym bezpiecznym miejscem jak jestem sama bo nie upilnujesz 🤣🤣 jedno w jedną i coś ściąga drugie w drugą 🤣 zdrowo rosną i tak leci ☺️ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:No to pięknie ❤️ ❤️
Za chwilę roczek nam minie🙉 teraz jesteśmy na etapie, że jak chce coś zrobić to kojec i tam zabawy jedynym bezpiecznym miejscem jak jestem sama bo nie upilnujesz 🤣🤣 jedno w jedną i coś ściąga drugie w drugą 🤣 zdrowo rosną i tak leci ☺️ -
ZuzaMaruda wrote:Nie nudzisz się!😘 Dużo całusów dla Twoje parki i dla Ciebie również!😘
Jak kiedyś znajdziesz czas i oczywiście chęci to można się spotkać na jakiś spacer, kawę, podam do siebie namiary na priv i szczęśliwego rozwiązania 💙💙💙💙💙💙💙ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡