Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak swoją drogą moja znajoma też miała błąd co do bety i wyszło, że niby spada bo była wyższa tylko u niej pomyłka z inną osobą i wynikiem bet🙁🙁1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Tak swoją drogą moja znajoma też miała błąd co do bety i wyszło, że niby spada bo była wyższa tylko u niej pomyłka z inną osobą i wynikiem bet🙁🙁Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
GosiaK wrote:Ooo to ja w poniedziałek 24.04 dopiero. 💕
Trzymam ✊ ja miałam wczoraj wizytę, przyspieszyłam przez krwawienia , jest ❤️ wszystko dobrze, tylko krwiak się zrobił, czekam na wieści od Ciebie 🙂GosiaK lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Zaba90 wrote:Trzymam ✊ ja miałam wczoraj wizytę, przyspieszyłam przez krwawienia , jest ❤️ wszystko dobrze, tylko krwiak się zrobił, czekam na wieści od Ciebie 🙂
Włączył lekarz dźwięk czy tylko masz na zdjęciu akcje serca? 🥹Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Najważniejsze, że wszystko ok i jest serduszko ❤️
Włączył lekarz dźwięk czy tylko masz na zdjęciu akcje serca? 🥹
Nie dźwięk doktor dopiero po 10 tygodniu puszcza tak miałam w pierwszej ciąży, wczesniej mówi, że lepiej nie bombardować zarodka takim natężeniem , sprawdza akcje serduszka tylko bez dźwięku.GosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Zaba90 wrote:Nie dźwięk doktor dopiero po 10 tygodniu puszcza tak miałam w pierwszej ciąży, wczesniej mówi, że lepiej nie bombardować zarodka takim natężeniem , sprawdza akcje serduszka tylko bez dźwięku.
i męża nie ciągnę na wizytę.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Jest serduszko 🤍
Mały krwiaczek i mam się oszczędzać ale wszystko ok jest. 🤍🥹
❤️❤️
:ps teraz czas będzie zasuwał, u nas już 20 tydzień 🙉 nie wiem kiedy to zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 03:26
GosiaK lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Jest serduszko 🤍
Mały krwiaczek i mam się oszczędzać ale wszystko ok jest. 🤍🥹
Super 🙂 to wypoczywamy razemGosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
12345K wrote:❤️❤️
:ps teraz czas będzie zasuwał, u nas już 20 tydzień 🙉 nie wiem kiedy to zleciało
Oj czas leci jak woda 🙈 a jak się maluszki urodzą to dosłownie jakiś wodospad się urochamia 🤣 jeszcze niedawno szukałam ciuszkow i biegałam na ktg a mały klopsiki za chwilę 3 miesiące skończy i ja się pytam kiedy to zleciało 🙈😂 -
Ja123 wrote:Oj czas leci jak woda 🙈 a jak się maluszki urodzą to dosłownie jakiś wodospad się urochamia 🤣 jeszcze niedawno szukałam ciuszkow i biegałam na ktg a mały klopsiki za chwilę 3 miesiące skończy i ja się pytam kiedy to zleciało 🙈😂
Właśnie ostatnio koleżanki mi mówiły aby celebrować te początki bo to tak szybko mija, potem zostają wspomniana i łezki wzruszenia -
12345K wrote:Właśnie ostatnio koleżanki mi mówiły aby celebrować te początki bo to tak szybko mija, potem zostają wspomniana i łezki wzruszenia
Zdecydowanie... Jeszcze przy pierwszym dziecku to człowiek o wszystkim pamięta a teraz to wszystko zapisane bo skleroza poporodowa dobrze się trzyma 😂 a co do wspomnień to ja przez pierwszy rok co tydzień robię zdjęcie mniej więcej na takim samym tle żeby bylo widać jak dzieciaki rosna a kocyk maleje 🙈 -
12345K wrote:Właśnie ostatnio koleżanki mi mówiły aby celebrować te początki bo to tak szybko mija, potem zostają wspomniana i łezki wzruszenia
Ja robiłam taki ciąg body od najmniejszych rozmiarów na miesięcznie zdjęć synka, mega szybko rosną maluchy 🙂GosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo