Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK wrote:Wychodzi na to, że tak. Mówię do doktora, ze tu są wszystkie badania od początku i ta beta wysoka z innego lab i później niby spadła a on odpowiedział, że No.. inne laboratorium to może dlatego. Później USG i już zarodek 💕🥹 szok.. bo w czwartek nie było nic, tylko spłaszczone coś.
Maleństwo wie ile strachu napędziło mamie, tacie i wszystkim forumowym ciotkom, więc teraz będzie już tylko grzecznie rosnąć i przynosić radość w najczystszej postaci 😉
GosiaK lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Oj napędziło.. jak dostałam później wyniki, że niby beta spadła, później ta ciąża pozamaciczna 😩 okropne..
Ale teraz już tylko lepiej 🥹🍀
To cofam wszystkie swoje słowa i tak jak napisałaś oby teraz już tylko lepiej i jak majmnoej stresu ✊🍀
GosiaK lubi tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️ -
GosiaK wrote:Ja już po USG i jest zarodek 🥹💕
24.04 wizyta gdzie lekarz sprawdzi serduszko.
❤️❤️, jesteśmy na podobnym etapie też czekamy za 💗 🍀🍀🍀
GosiaK lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Tak swoją drogą moja znajoma też miała błąd co do bety i wyszło, że niby spada bo była wyższa tylko u niej pomyłka z inną osobą i wynikiem bet🙁🙁1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
No tutaj u mnie nie wiem co się zadziało 😞 trzymam kciuki. Kiedy wizyta z 💕?Zaba90 wrote:Tak swoją drogą moja znajoma też miała błąd co do bety i wyszło, że niby spada bo była wyższa tylko u niej pomyłka z inną osobą i wynikiem bet🙁🙁Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
GosiaK wrote:Ooo
to ja w poniedziałek 24.04 dopiero. 💕
Trzymam ✊ ja miałam wczoraj wizytę, przyspieszyłam przez krwawienia , jest ❤️ wszystko dobrze, tylko krwiak się zrobił, czekam na wieści od Ciebie 🙂
GosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Najważniejsze, że wszystko ok i jest serduszko ❤️Zaba90 wrote:Trzymam ✊ ja miałam wczoraj wizytę, przyspieszyłam przez krwawienia , jest ❤️ wszystko dobrze, tylko krwiak się zrobił, czekam na wieści od Ciebie 🙂
Włączył lekarz dźwięk czy tylko masz na zdjęciu akcje serca? 🥹Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Najważniejsze, że wszystko ok i jest serduszko ❤️
Włączył lekarz dźwięk czy tylko masz na zdjęciu akcje serca? 🥹
Nie dźwięk doktor dopiero po 10 tygodniu puszcza tak miałam w pierwszej ciąży, wczesniej mówi, że lepiej nie bombardować zarodka takim natężeniem , sprawdza akcje serduszka tylko bez dźwięku.
GosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Ok 💕 dobrze wiedzieć. Tak myślałam, że właśnie za wcześnieZaba90 wrote:Nie dźwięk doktor dopiero po 10 tygodniu puszcza tak miałam w pierwszej ciąży, wczesniej mówi, że lepiej nie bombardować zarodka takim natężeniem , sprawdza akcje serduszka tylko bez dźwięku.
i męża nie ciągnę na wizytę.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Jest serduszko 🤍
Mały krwiaczek i mam się oszczędzać ale wszystko ok jest. 🤍🥹
❤️❤️
:ps teraz czas będzie zasuwał, u nas już 20 tydzień 🙉 nie wiem kiedy to zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 03:26
GosiaK lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Jest serduszko 🤍
Mały krwiaczek i mam się oszczędzać ale wszystko ok jest. 🤍🥹
Super 🙂 to wypoczywamy razem
GosiaK lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo