Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK wrote:Do dziewczyn które robiły Sanco albo Nifty Pro.
Czym to się różni, czy jest lepszy i gorszy?
Bo mam -15% na NiftyPro ale nie wiem jaka jest różnica między tymi dwoma 🌸
Różnica jest taka, że NiftyPro są w modzie, najwięcej osób wykonuje ze względu na popularność, natomiast są tak samo dobre jak Sanco, mojej koleżanki lekarz od badań prenatalnych tylko uznaje harmony, każdy ma tam jakieś swoje typy z lekarzy, ale jakie zrobisz będą dobre -
GosiaK wrote:Do dziewczyn które robiły Sanco albo Nifty Pro.
Czym to się różni, czy jest lepszy i gorszy?
Bo mam -15% na NiftyPro ale nie wiem jaka jest różnica między tymi dwoma 🌸
Robiłam Sanco, jak czytałam na fb jedno forum to tak naprawdę każda polecała co innego, byłam jeszcze głupsza z decyzją niż przed czytaniem, zdałam się na lekarza, na Ułańskiej robią i NiftyPro i Sanco więc zapewne jedne i drugie są ok. -
Chyba kolejna biochemiczna 😭 w piątek 161,6, w poniedziałek nie mogłam sprawdzić w laboratorium tym co zawsze i zrobiłam w innym i 723,60, dzisiaj sprawdziłam w tym co zawsze i 595,2. Jak tu się nie załamać… 😭😔
Progesteron mimo luteiny spadł z 23/25 na 15.. także mogę się domyślać co niedługo się zacznie. 💔Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2023, 02:41
Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Chyba waleczne dziecko nam się trafiło a poniedziałkowe badania w luxmedzie były błędne…
Poniżej moje badania:
27.03 22.4
29.03 64
31.03 161.6
03.04 (badanie w innym lab) 723.6
04.04 595.2
05.04 793.6
07.04 1525 🥺
Wczoraj byłam na wizycie u prof. Brązerta, była jakaś zmiana taki spłaszczony jakby pęcherzyk, profesor sam nie wiedział czy to się rozkręca czy pozostałości i jestem w trakcie poronienia…
Dzisiejsza beta rozwaliła mnie na łopatki.. w LUXMEDzie musieli popełnić jakiś błąd chyba z tym badaniem z 03.04..
endometrium 1 cm… progesteron mi trochę spada.. mam nadzieje, ze coś dostanę jeszcze dodatkowo. SzokAleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Chyba waleczne dziecko nam się trafiło a poniedziałkowe badania w luxmedzie były błędne…
Poniżej moje badania:
27.03 22.4
29.03 64
31.03 161.6
03.04 (badanie w innym lab) 723.6
04.04 595.2
05.04 793.6
07.04 1525 🥺
Wczoraj byłam na wizycie u prof. Brązerta, była jakaś zmiana taki spłaszczony jakby pęcherzyk, profesor sam nie wiedział czy to się rozkręca czy pozostałości i jestem w trakcie poronienia…
Dzisiejsza beta rozwaliła mnie na łopatki.. w LUXMEDzie musieli popełnić jakiś błąd chyba z tym badaniem z 03.04..
endometrium 1 cm… progesteron mi trochę spada.. mam nadzieje, ze coś dostanę jeszcze dodatkowo. Szok
Przykro mi 😔 teraz najważniejsze kontrolować tendecje spadku /wzrostu bety, bo to może być puste jajo płodowe, ciąża pozamaciczna, pisałaś do doktora?4.07. 2022 jest ❤️ -
Wczoraj byłam na USG, ciąża pozamaciczna wykluczona w 90%. Było coś na USG takie „spłaszczone” ale profesor nie wiedział do końca co to może być bo mówi, ze może być pozostałość i poronienie a może się coś rozkręcać. Dzisiaj dzwonił profesor i mówił, ze mam już bety nie robić tylko w środę na USG do M. Brązerta a jeśli będzie problem z terminem to do niego we wtorek. 💕
Ale profesor Brązert był w szoku i mówił, że „No to zagadka :o”
Myśle, ze nie spodziewał się, ze beta urośnie o prawie 100%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2023, 22:23
Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Wczoraj byłam na USG, ciąża pozamaciczna wykluczona w 90%. Było coś na USG takie „spłaszczone” ale profesor nie wiedział do końca co to może być bo mówi, ze może być pozostałość i poronienie a może się coś rozkręcać. Dzisiaj dzwonił profesor i mówił, ze mam już bety nie robić tylko w środę na USG do M. Brązerta a jeśli będzie problem z terminem to do niego we wtorek. 💕
Myśle, ze nie spodziewał się, ze beta urośnie o prawie 100%.
Walcz Maluszku ❤️GosiaK lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Wczoraj byłam na USG, ciąża pozamaciczna wykluczona w 90%. Było coś na USG takie „spłaszczone” ale profesor nie wiedział do końca co to może być bo mówi, ze może być pozostałość i poronienie a może się coś rozkręcać. Dzisiaj dzwonił profesor i mówił, ze mam już bety nie robić tylko w środę na USG do M. Brązerta a jeśli będzie problem z terminem to do niego we wtorek. 💕
Myśle, ze nie spodziewał się, ze beta urośnie o prawie 100%.
To pozostaje czekać na usg, nie wiem co napisać, poprostu trzymaj się 😘GosiaK lubi tę wiadomość
-
12345K wrote:Super ❤️
Ojej czyli to był błąd labu, że noby beta spadła? W sumie teraz to już i tak nie ma znaczenia 🍀Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Wychodzi na to, że tak. Mówię do doktora, ze tu są wszystkie badania od początku i ta beta wysoka z innego lab i później niby spadła a on odpowiedział, że No.. inne laboratorium to może dlatego. Później USG i już zarodek 💕🥹 szok.. bo w czwartek nie było nic, tylko spłaszczone coś.
Maleństwo wie ile strachu napędziło mamie, tacie i wszystkim forumowym ciotkom, więc teraz będzie już tylko grzecznie rosnąć i przynosić radość w najczystszej postaci 😉GosiaK lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Oj napędziło.. jak dostałam później wyniki, że niby beta spadła, później ta ciąża pozamaciczna 😩 okropne..
Ale teraz już tylko lepiej 🥹🍀
To cofam wszystkie swoje słowa i tak jak napisałaś oby teraz już tylko lepiej i jak majmnoej stresu ✊🍀GosiaK lubi tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️ -
GosiaK wrote:Ja już po USG i jest zarodek 🥹💕
24.04 wizyta gdzie lekarz sprawdzi serduszko.
❤️❤️, jesteśmy na podobnym etapie też czekamy za 💗 🍀🍀🍀GosiaK lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo