Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 9 maja 2023, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    ZuzaMaruda który to już u Was tydzień? Chyba to już niedługo prawda? Pozdrawiam 🙂
    Dziś dokładnie 33+3❤
    Zbliża się wielkimi krokami ❤
    Jutro wizyta zobaczymy co słychać u naszego Malucha.
    Jak Twoja parka?😁

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2023, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dziś dokładnie 33+3❤
    Jak Twoja parka?😁

No to pięknie ❤️ ❤️

Za chwilę roczek nam minie🙉 teraz jesteśmy na etapie, że jak chce coś zrobić to kojec i tam zabawy jedynym bezpiecznym miejscem jak jestem sama bo nie upilnujesz 🤣🤣 jedno w jedną i coś ściąga drugie w drugą 🤣 zdrowo rosną i tak leci ☺️

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    No to pięknie ❤️ ❤️

Za chwilę roczek nam minie🙉 teraz jesteśmy na etapie, że jak chce coś zrobić to kojec i tam zabawy jedynym bezpiecznym miejscem jak jestem sama bo nie upilnujesz 🤣🤣 jedno w jedną i coś ściąga drugie w drugą 🤣 zdrowo rosną i tak leci ☺️
    Nie nudzisz się!😘 Dużo całusów dla Twoje parki i dla Ciebie również!😘

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Nie nudzisz się!😘 Dużo całusów dla Twoje parki i dla Ciebie również!😘

Jak kiedyś znajdziesz czas i oczywiście chęci to można się spotkać na jakiś spacer, kawę, podam do siebie namiary na priv i szczęśliwego rozwiązania 💙💙💙💙💙💙💙

28.01.2025 Ignacy 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Jak kiedyś znajdziesz czas i oczywiście chęci to można się spotkać na jakiś spacer, kawę, podam do siebie namiary na priv i szczęśliwego rozwiązania 💙💙💙💙💙💙💙
    Bardzo super pomysł!💙💙💙💙
    Ale to po rozwiązaniu bo nasz Dr na za dużo jeszcze mi nie pozwala ale bardzo chętnie!😉💙💙💙💙

• Agata93 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2023, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dziś dokładnie 33+3❤
    Jak Twoja parka?😁

34 tydzień 🎆

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Bardzo super pomysł!💙💙💙💙
    Ale to po rozwiązaniu bo nasz Dr na za dużo jeszcze mi nie pozwala ale bardzo chętnie!😉💙💙💙💙

💙

28.01.2025 Ignacy 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2023, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, polecam ciekawe konto na, które ostatnio trafiłam, może Wam też się przyda. Prowadzą go położne, sporo fachowej wiedzy 😊

https://instagram.com/nurses_midwives_ivf?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK ✊🍀 za poniedziałek, ja powinnam mieć pod koniec przyszłego tygodnia wynik NIFTY.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2023, 08:33

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2023, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    GosiaK ✊🍀 za poniedziałek, ja powinnam mieć pod koniec przyszłego tygodnia wynik NIFTY.
    No właśnie wczoraj mi Panie zaproponowały zmianę z 21:30 na 16:30 🤍
    Jest stresik lekki… ale co ma być to będzie.
    Trzymam kciuki żeby wszystkie badania wyszły ok 💕
    Jakieś przeczucia co do płci? 💕

Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:

To powodzenia ✊ będzie dobrze.... Rośnie silna, waleczna i zdrowa Kruszynka ❤️ z tymi godzinami no to czasami jest wesoło 🙈pamiętam jak miałam takie godziny od czapy i prosiłam o zmianę to sobie zaznaczały i zawsze dzwoniły. Raz miałam wizytę w poniedziałek na dwudziestą ktoraś to w niedzielę rano z jakiegoś prywatnego numeru ktoś się kontaktował żeby ją przesunąć

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:

W środę miałam wizytę i wszystko dobrze jak na chwilę obecną, przeczucia drugi syn, zobaczymy

To ja mam do gabinetu z jakieś 30 minut wieczorową porą jakieś 15 minut samochodem i najczęściej właśnie mam koło 22 😅 jak już synka położę ogarnę się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2023, 20:58

GosiaK lubi tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • 12345K Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2023, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK ✊✊🍀

GosiaK lubi tę wiadomość

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2023, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Nie wiem czy miało to znaczenie ale ja godzinę dziennie leżałem z nogami do góry i pod pupa miałam poduszke, aby miednica była ciut wyżej😉
    To też stosowałam na szyjke 😁 Dr mówił i że to bez znaczenia a ja wierzę że to pomogło 😉

Ale z nogami do góry w sensie na poduszkach? Teraz sobie też kładę pod stopy poduszkę ortopedyczną to na uczucie ciężkich nóg.

• 12345K Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    24, nam tylko doktor zakazał współżycia ale to indywidualnie do przypadku, najczęściej właśnie się podnosi po drugich prenatalnych 🙂

Dzięki 🙂

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2023, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 jak Różyczka i Adaś?

Trochę mnie nie było więc zbiorowo za wszystkie ✊

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2023, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Ja123 jak Różyczka i Adaś?

Trochę mnie nie było więc zbiorowo za wszystkie ✊

A dziękuję, że pytasz 🙂 ogólnie całkiem dobrze.... Adaś rośnie lepiej niż na drożdżach bo powoli zaczynamy nosić rozmiar 74🙈 Różyczka dzielnie opiekuje się braciszkiem, robi mu jakieś misiowe przedstawienia, pomaga przy kąpieli czy bujaniu jak jestem zajęta no a jak już nie daje rady bo młody płacze to rzuci tekstem w stylu no weź już się nim w końcu zajmij mamo... 🙈 Dzisiaj wieszałam pranie wchodzę do mieszkania a ona rozłożyła mate taka do zabawy ułożyła swoją ukochaną podusie, parasol, misia coś tam jeszcze młody w leżaczku przesunięty obok niej, caly mokry od śliny i się śmieją w najlepsze i nie mam im przeszkadzać bo oni są na plazy i odpoczywają 🏖️🏖️🏖️🏖️ a jak u Ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2023, 00:32

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2023, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    A dziękuję, że pytasz 🙂 ogólnie całkiem dobrze.... Adaś rośnie lepiej niż na drożdżach bo powoli zaczynamy nosić rozmiar 74🙈 Różyczka dzielnie opiekuje się braciszkiem, robi mu jakieś misiowe przedstawienia, pomaga przy kąpieli czy bujaniu jak jestem zajęta no a jak już nie daje rady bo młody płacze to rzuci tekstem w stylu no weź już się nim w końcu zajmij mamo... 🙈 Dzisiaj wieszałam pranie wchodzę do mieszkania a ona rozłożyła mate taka do zabawy ułożyła swoją ukochaną podusie, parasol, misia coś tam jeszcze młody w leżaczku przesunięty obok niej, caly mokry od śliny i się śmieją w najlepsze i nie mam im przeszkadzać bo oni są na plazy i odpoczywają 🏖️🏖️🏖️🏖️ a jak u Ciebie?

No to super 🙂 teraz mam "randkę" z laktatorem, drugi synek odrzucił pierś, jesteśmy KPI,pierwsze tygodnie jak wróciłam do domu nie były łatwe starszy synek trochę był zdezorientowany chciał wszystko ze mną, spać, przewijać, karmić, nikt inny nic nie mógł przy nim zrobić, teraz już jest całkiem dobrze tylko jak jednemu i drugiemu włączy się jednocześnie mammoza to⚡ 🌩️⛈️🌧️ i później 🌞

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    No to super 🙂 teraz mam "randkę" z laktatorem, drugi synek odrzucił pierś, jesteśmy KPI,pierwsze tygodnie jak wróciłam do domu nie były łatwe starszy synek trochę był zdezorientowany chciał wszystko ze mną, spać, przewijać, karmić, nikt inny nic nie mógł przy nim zrobić, teraz już jest całkiem dobrze tylko jak jednemu i drugiemu włączy się jednocześnie mammoza to⚡ 🌩️⛈️🌧️ i później 🌞

Mnie najbardziej zaskoczyło odmienność córeczek, w sensie z opowiadań koleżanek itd wiedziałam ale jak dzieci potrafią być kompletnie różne Helenka jadła bardzo powoli, często karmiłyśmy się na raty, Aniela to perszing pod tym względem, z usypianiem też nie mamy większego problemu, Helenka to przez pierwsze miesiące, suszarka, pralka, przy tym zasypiała, wózek nie mógł stać, albo bujanie na piłce

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • Moli27 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2023, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    W środę miałam wizytę i wszystko dobrze jak na chwilę obecną, przeczucia drugi syn, zobaczymy

To ja mam do gabinetu z jakieś 30 minut wieczorową porą jakieś 15 minut samochodem i najczęściej właśnie mam koło 22 😅 jak już synka położę ogarnę się

Kciuki za wynik ✊

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
‹‹ 474 475 476 477 478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ