Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajaca28 wrote:Część, mam pytanie czy robisz te testy z domu? zamawiasz ze strony, też chcę zrobić tylko się właśnie zastanawiam czy jak bym chciała ma Ulanskiej to chyba bym się musiała umawiać, nie dopytałam doktora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 16:38
Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Ja wykupiłam na stronie gene planet bo dostałam kod -15%. NIFTY15, możesz sprawdzić może będzie działać i w uwagach napisałam ze proszę o pobranie w domu bo mam daleko do Łodzi/Poznania żeby jechać pobrać. i dzisiaj Pani była a wykupiłam w poniedziałek koło 18.
Dzięki bo mi właśnie zależy na tym aby właśnie było w domu jak się przeprowadziliśmy to też mam daleko do Poznania 😬GosiaK lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Starajaca28 wrote:Dzięki bo mi właśnie zależy na tym aby właśnie było w domu jak się przeprowadziliśmy to też mam daleko do Poznania 😬Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
Jeszcze się lekko pochwale, przyszły wyniki NIFTY,będzie dziewczynka 💞 przeczucie miałam na chłopaka ale nie ukrywam zawsze marzyłam o parce 🙂
Pucz, Ja123, PaulinaP, GosiaK, 12345K lubią tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
GosiaK wrote:No u mnie już lekarz przeczuwa chłopca. Tak czułam chociaż miałam jednak nadzieje na dziewczynke. 😅 ale no to takie gdybanie, zobaczymy. 🥰
To ja przy Róży miałam jakaś tam malutka nadzieję na chłopca chociaż bardzo się ucieszyłam że to dziewczynka a później przy tej naszej rodzinnej statystyce to przez myśl nam nawet chłopiec nie przeszedł 🙈GosiaK lubi tę wiadomość