Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaba90 wrote:O dziwo spakowana i nawet szybko poszło 🙈 ale właśnie jak synek był w klubie mucha bo tak to nasze pakowania trwają wieczność i końca nie widać przy "małym pomocniku". 🤣
Zdecydowanie szybciej 🤣 Róża jak zobaczyła wtedy spakowaną walizkę i mniejsza torbę to banan od ucha do ucha bo myślała, że jedziemy na wakacje 🙈 jakiś czas temu kupiłam jej mniejsza torbę taką niby podróżna niby trochę do przedszkola i jak gdzieś wyjeżdżamy to wybiera sobie ciuszki, jakiegoś misia, książeczkę czy inna zabawkę tak żeby się zmieściła do tej swojej torby i koniec, co się nie zmieści to zostaje 🙈 tylko pierwsze pakowanie było dosc trudne a z każdym kolejnym to nawet luz był w torbie 🤣Micia 1002 lubi tę wiadomość
-
GosiaK wrote:Myślę, że tak będzie.. 🫣 i do końca będzie trzymać w niepewności..
Spokojnie... Ułoży się tak, żeby było mu wygodnie 😉 Adaś jakoś po 35 tygodniu prawidłowo się ułożył i na samym końcu tuż przed porodem coś jeszcze próbował wywijać bo z szelkami z pępowiny się urodził a mój mąż że to po tatusiu bo on był tak samo zaplątany 🙈GosiaK, Micia 1002 lubią tę wiadomość
-
Alicjaaa91 wrote:U nas ogólnie wszystko dobrze, bracia są całkowicie różni teraz synek nas rozpieszcza bo potrafi ciągiem 3 godziny spać czasem nawet 3,5, tak pierworodny to w ciągu dnia turbo drzemki 10 minut i oczy jak 5 złotych, teraz jakoś tak sprawnie wszystko idzie bo się nauczyłam prawie wszystkiego robić jedną ręką jak musiałam młodego nosić prawie cały dzień 🤣, drugi też uwielbia się przytulać więc jestem w raju 😁 jedynie wszelkie przeziębienia, katary przechodzi jak typowy facet 🤣🤣🙉 przecież to koniec świata.
Oj tak.... zdecydowanie Adaś i Róża też są inni 🙈 z Róża zastanawiałam się jak to jest, że dzieci na spacerach śpią bo ona może ze 3...4 razy zasnęła a Adaś tylko poczuje wózek i trochę powietrza to śpi jak mały niedźwiadek i u nas takie same turbo drzemki między 11 a 12 a jeśli jej zabraknie to klękajcie narody 🤦 -
Zaba90 wrote:Zobaczę jaka grubość już nie pamiętam i napisze
Też polecam, co do prolutexu ja akurat robię w ramię tak samo jak clexane poprostu jakoś mniej mnie boli 🙈 tylko tutaj to indywidualnie trzeba przy ramieniu trzeba uważać aby nie podać domięśniowo prolutexuKlarysa-1 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Też polecam, co do prolutexu ja akurat robię w ramię tak samo jak clexane poprostu jakoś mniej mnie boli 🙈 tylko tutaj to indywidualnie trzeba przy ramieniu trzeba uważać aby nie podać domięśniowo prolutexu
Igły 30g pomagają 🙂 -
Cześć dziewczyny bardzo dawno tu nie zaglądałam, życzę wszystkim powodzenia
Ja123 pozdrowienia dla Ciebie i Adasia🙂
Robiłam porządki po ciążach i zostało mi kilka opakowań progesteronu jak by któraś potrzebowała mam do oddania, jak coś to priv 🙂Ja123, Micia 1002 lubią tę wiadomość
-
My od wczoraj na Lutyckiej i zostajemy do rozwiązania w poniedziałek już 36 tydzień, wczoraj słabo czułam ruchy a doktor kazał jechać na IP jak będą słabły więc pojechałam, torbę spakował na ostatni gwizdek.
Micia 1002 lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:My od wczoraj na Lutyckiej i zostajemy do rozwiązania w poniedziałek już 36 tydzień, wczoraj słabo czułam ruchy a doktor kazał jechać na IP jak będą słabły więc pojechałam, torbę spakował na ostatni gwizdek.
No to powodzenia i trzymajcie się razem jak najdłużej ✊✊✊ -
Zaba90 wrote:My od wczoraj na Lutyckiej i zostajemy do rozwiązania w poniedziałek już 36 tydzień, wczoraj słabo czułam ruchy a doktor kazał jechać na IP jak będą słabły więc pojechałam, torbę spakował na ostatni gwizdek.
Przepraszam za polubienie chciałam zacytować
Trzymam kciuki za ciebie i maleństwo -
ZosiaKo wrote:Cześć dziewczyny bardzo dawno tu nie zaglądałam, życzę wszystkim powodzenia
Ja123 pozdrowienia dla Ciebie i Adasia🙂
Robiłam porządki po ciążach i zostało mi kilka opakowań progesteronu jak by któraś potrzebowała mam do oddania, jak coś to priv 🙂
Jak wolne to chętna na progesteron pozwoliłam wysłać zaproszenie do przyjaciółek 😊😉Zaba90 lubi tę wiadomość
-
Zaba90 wrote:My od wczoraj na Lutyckiej i zostajemy do rozwiązania w poniedziałek już 36 tydzień, wczoraj słabo czułam ruchy a doktor kazał jechać na IP jak będą słabły więc pojechałam, torbę spakował na ostatni gwizdek.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
-
GosiaK wrote:Trzymam kciuki za Was 🤍 ja w poniedziałek też 36 tydzień zaczynam. Ruchy słabły bo coś się działo? Czy po prostu mniej aktywna?
U mnie młoda kombinuje z pępowiną, też miałam chodzić swego czasu co 2 dni, ostatnio też wyszło słabsze ktg i doktor mówił że jak będą słabsze ruchy to sprintem na IP aby poprostu nie doszło do tragedii, wczoraj pod ciągłym ktg lezalam więc tak naprawdę nie wiadomo kiedy będzie rozwiązanie1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:U mnie młoda kombinuje z pępowiną, też miałam chodzić swego czasu co 2 dni, ostatnio też wyszło słabsze ktg i doktor mówił że jak będą słabsze ruchy to sprintem na IP aby poprostu nie doszło do tragedii, wczoraj pod ciągłym ktg lezalam więc tak naprawdę nie wiadomo kiedy będzie rozwiązanie
Trzymam kciuki kochana! 🤍 dawaj znać na bieżąco.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Powodzenia ✊✊✊✊✊✊Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Micia 1002 wrote:Przrpraszam ze tak z buta
A może insulinowke do prolutexu mniej boli
Pamiętam jak Kulki mi się robiły w miejscu wkłucia
Właśnie też coś mi się obiło o uszy ale nie pamiętam czy te insulinowe nie były przypadkiem do clexany 🤔 z ciekawości dzisiaj wypróbuje bo mam w domu.Micia 1002 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕