Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:
    Alicjaaa( albo któraś z dziewczyn co już jest po) jak będziesz miała chwilke to napiszesz jak z powrotem po zarodki w kwestii organizacji itd, troche się obawiam logistyki 🙈

Jasne wieczorem usiąde i każdej odpisze

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:
    Alicjaaa( albo któraś z dziewczyn co już jest po) jak będziesz miała chwilke to napiszesz jak z powrotem po zarodki w kwestii organizacji itd, troche się obawiam logistyki 🙈

Jak dziecko chodzi do przedszkola czy żłobka to też inaczej plus na Polnej przy rodzeństwie taki, że odbywa się wszystko od rana, ja miałam nianie na te dni dla synka a tak niczym praktycznie się nie różni od początkowych starań, inne emocje ja miałam totalni luz pomimo iż chcieliśmy rodzeństwa dla synka to w glowie miałam myśli, że żyjemy dalej jak się nie uda, nie podchodzimy do kolejnej procedury.

Kolorowanki lubi tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Jak dziecko chodzi do przedszkola czy żłobka to też inaczej plus na Polnej przy rodzeństwie taki, że odbywa się wszystko od rana, ja miałam nianie na te dni dla synka a tak niczym praktycznie się nie różni od początkowych starań, inne emocje ja miałam totalni luz pomimo iż chcieliśmy rodzeństwa dla synka to w glowie miałam myśli, że żyjemy dalej jak się nie uda, nie podchodzimy do kolejnej procedury.

Dzięki za odpowiedź

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:

Część, mogę na priv? Mamy jeszcze jeden zarodek na Polnej i tak pomału myślimy aby po Niego wrócić

2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
    2024 urodziły się dziewczynki .
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    No właśnie.. jeszcze jak Poznań Lutycka, św Rosziny albo Śrem to mają podobne „wymagania” ale Pleszew już wszystko swoje i targaj to 🫣

Ja tylko podpowiem aby mieć ze sobą więcej husteczek dla bobasa, swoje jakieś pieluszki dla malucha są delikatniejsze i w razie w jakiś octanisept czy coś.

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
  • Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2023, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikaaa wrote:
    Część, mogę na priv? Mamy jeszcze jeden zarodek na Polnej i tak pomału myślimy aby po Niego wrócić

Ok, wysłałam zaproszenie

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 kochana szczęśliwego rozwiązania dla Was 🙂

Zaba90 lubi tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zmian na Polnej to poprostu cieszą i oby tak dalej 🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska-mt ja mam dwóch synków i nie planujemy trzeciego ale gdyby miało być to też syn, jakoś dziwnie bym się czuła na myśl o dziewczynce 🙈 Powodzenia dla Was 🧒🧒🧒

Zoska-mt lubi tę wiadomość

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2023, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Jeszcze się trzymamy i do przodu 😁

To super 🙂 powiem Ci, że ogólnie dobrze, łapie się często na tym, że nie jest tak jak w pierwszej ciąży leżę cały dzień i oglądam filmy, ostatnio córka była w domu to od momentu wstania do pójścia wieczornego spać może z 30 minut w ciągu dnia siedziałam 🙈 tego mi najbardziej brakuje, chyba pora na l4 jeszcze chodzę do pracy i więcej odpoczynku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2023, 02:57

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2023, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wysłałam zaproszenie napisze na priv 🙂

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2023, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Ja tylko podpowiem aby mieć ze sobą więcej husteczek dla bobasa, swoje jakieś pieluszki dla malucha są delikatniejsze i w razie w jakiś octanisept czy coś.
    Dzieki 🤍 na pewno posłucham.

Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
  • Klarysa-1 Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2023, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze mam pytani chce oddać termin do doc Paśnika miałam jeszcze jeden zaklepany ale teraz już e-maila dostaje odpowiedzi czy wiecie ile sie czeka na przyjęcie do grupy na fb która coś? Trochę już czekam i tak się zastanawiam

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarysa-1 wrote:
    Dziewczyny jeszcze mam pytani chce oddać termin do doc Paśnika miałam jeszcze jeden zaklepany ale teraz już e-maila dostaje odpowiedzi czy wiecie ile sie czeka na przyjęcie do grupy na fb która coś? Trochę już czekam i tak się zastanawiam

Trzeba się uzbroić w cierpliwość ale jak coś tytaj na ovifriend też jest grupa i można pisać.

Klarysa-1 lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

• Zoska-mt Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2023, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Zoska-mt ja mam dwóch synków i nie planujemy trzeciego ale gdyby miało być to też syn, jakoś dziwnie bym się czuła na myśl o dziewczynce 🙈 Powodzenia dla Was 🧒🧒🧒

Dzięki 🙂 zobaczymy jak to będzie szczerze ja już jakoś tak szybko jednak zaakceptowałam ten fakt, że nie będzie tego różu 🙈Pozdrawiam

• Zoska-mt Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2023, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:

Tak w szczególność jak CC, dobrze mieć swoje i częściej psikać.

• Zoska-mt Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2023, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 jak będziesz po porodzie to dasz znać jak Lutycka? Bliźniaki rodziłam na Polnej doktor robił CC teraz jak nie pracuje w szpitalu na oddziale to mi nie zależy na Polnej jak nie będzie medycznych wskazań i tak się chce zorientować.

• Klarysa-1 Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2023, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:
    Trzeba się uzbroić w cierpliwość ale jak coś tytaj na ovifriend też jest grupa i można pisać.

To zobaczę to forum a tak cierpliwie czekam.

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2023, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarysa-1 wrote:
    To zobaczę to forum a tak cierpliwie czekam.

Kiedyś moderatorki pisały, że jest tyle chętnych nowych osób, że nie wyrabiają a robią to wszystko w wolnym czasie ja też trochę czekałam za akceptacją dokładnie nie pamiętam ile.

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2023, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska-mt wrote:
    Zaba90 jak będziesz po porodzie to dasz znać jak Lutycka? Bliźniaki rodziłam na Polnej doktor robił CC teraz jak nie pracuje w szpitalu na oddziale to mi nie zależy na Polnej jak nie będzie medycznych wskazań i tak się chce zorientować.

Dam znać 🙂

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ