Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK wrote:No właśnie.. jeszcze jak Poznań Lutycka, św Rosziny albo Śrem to mają podobne „wymagania” ale Pleszew już wszystko swoje i targaj to 🫣
Ja tylko podpowiem aby mieć ze sobą więcej husteczek dla bobasa, swoje jakieś pieluszki dla malucha są delikatniejsze i w razie w jakiś octanisept czy coś.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dominikaaa wrote:Część, mogę na priv? Mamy jeszcze jeden zarodek na Polnej i tak pomału myślimy aby po Niego wrócić
Ok, wysłałam zaproszenie2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Zaba90 wrote:Jeszcze się trzymamy i do przodu 😁
To super 🙂 powiem Ci, że ogólnie dobrze, łapie się często na tym, że nie jest tak jak w pierwszej ciąży leżę cały dzień i oglądam filmy, ostatnio córka była w domu to od momentu wstania do pójścia wieczornego spać może z 30 minut w ciągu dnia siedziałam 🙈 tego mi najbardziej brakuje, chyba pora na l4 jeszcze chodzę do pracy i więcej odpoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2023, 02:57
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Klarysa-1 wrote:Dziewczyny jeszcze mam pytani chce oddać termin do doc Paśnika miałam jeszcze jeden zaklepany ale teraz już e-maila dostaje odpowiedzi czy wiecie ile sie czeka na przyjęcie do grupy na fb która coś? Trochę już czekam i tak się zastanawiam
Trzeba się uzbroić w cierpliwość ale jak coś tytaj na ovifriend też jest grupa i można pisać.Klarysa-1 lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
Nadzieja88 wrote:Zoska-mt ja mam dwóch synków i nie planujemy trzeciego ale gdyby miało być to też syn, jakoś dziwnie bym się czuła na myśl o dziewczynce 🙈 Powodzenia dla Was 🧒🧒🧒
Dzięki 🙂 zobaczymy jak to będzie szczerze ja już jakoś tak szybko jednak zaakceptowałam ten fakt, że nie będzie tego różu 🙈Pozdrawiam -
Klarysa-1 wrote:To zobaczę to forum a tak cierpliwie czekam.
Kiedyś moderatorki pisały, że jest tyle chętnych nowych osób, że nie wyrabiają a robią to wszystko w wolnym czasie ja też trochę czekałam za akceptacją dokładnie nie pamiętam ile.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
Zoska-mt wrote:Zaba90 jak będziesz po porodzie to dasz znać jak Lutycka? Bliźniaki rodziłam na Polnej doktor robił CC teraz jak nie pracuje w szpitalu na oddziale to mi nie zależy na Polnej jak nie będzie medycznych wskazań i tak się chce zorientować.
Dam znać 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Alicjaaa wrote:To super 🙂 powiem Ci, że ogólnie dobrze, łapie się często na tym, że nie jest tak jak w pierwszej ciąży leżę cały dzień i oglądam filmy, ostatnio córka była w domu to od momentu wstania do pójścia wieczornego spać może z 30 minut w ciągu dnia siedziałam 🙈 tego mi najbardziej brakuje, chyba pora na l4 jeszcze chodzę do pracy i więcej odpoczynku
Oj tak 🙈 też z tych właśnie względów zamykamy temat dzieci po porodzie Blanki,fizycznie coraz ciężej 🙈 aczkolwiek moja koleżanka w pierwszej ciąży słabo fizycznie ale też bardzo dużo leżała za to w drugiej śmigała, czuła się rewelacyjnie mówiła, że druga była zdecydowanie fizycznie lżejsza1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Tak jeszcze bo wiem jak duża część ma z tym problem wypadanie włosów po ciąży, teraz po urodzeniu synka dostalam szampon z estrogenem na recepte i rewelacja, bardzo polecam po konsultacji z lekarzem, po pierwszym porodzie nic nie pomagało żadne wcierki, suplementy nic
Alicjaaa lubi tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:Tak jeszcze bo wiem jak duża część ma z tym problem wypadanie włosów po ciąży, teraz po urodzeniu synka dostalam szampon z estrogenem na recepte i rewelacja, bardzo polecam po konsultacji z lekarzem, po pierwszym porodzie nic nie pomagało żadne wcierki, suplementy nic
Dobrze wiedzieć 🙂kiedyś brałam Vitapil Mama potem zmieniłam na Kerabione Mama i o ile brałam regularnie było w miare ok, pamiętam, że raz miałam dłuższą przerwę to zaczęła płytka od paznokcia lecieć tak się troche zastanawiałam czy to działa czy nie1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo