Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK szczęśliwego rozwiązania, mam trzy porody za sobą na Polnej i jak mogę coś doradzić to zabierz ze sobą swój ciśnieniomierz przy nadciśnieniu, wszystko zależy od oddziału i położnych na jednym bardzo pilnują i mierzą częściej na innym tylko raz dziennie na śpiocha przy nadciśnieniu🙈 i warto kontrolować samemu.Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
GosiaK wrote:Myślałam, ze spać nie będę całą noc ale jakoś przeleciało..
Ciśnieniomierza nie wzięłam ale najwyżej mąż dowiezie chociaż przy lekach teraz mam dobre ciśnienie już.
Stres już jest…
Trzymam kciuki ✊✊ dacie radę z Olusiem 💪💪💪GosiaK, Kolorowanki lubią tę wiadomość
-
Zaba90 wrote:Alicjaaa, Zoska-mt, Klarysa-1, jak się dziewczyny czujecie?
U mnie wszystko dobrze, samopoczucie dobre 🙂 miałam tylko jeszcze dopytać czy wiesz jak "drzwiami otwartymi" na Lutuckiej czy są jakieś konkretne dni? W Rodzinie koleżanka mi powiedziała jak to działa.Zaba90 lubi tę wiadomość
-
Zoska-mt wrote:U mnie wszystko dobrze, samopoczucie dobre 🙂 miałam tylko jeszcze dopytać czy wiesz jak "drzwiami otwartymi" na Lutuckiej czy są jakieś konkretne dni? W Rodzinie koleżanka mi powiedziała jak to działa.
Można podjechać po 15 jak się zaczynają godziny odwiedzin i poprostu zobaczyć 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa wrote:Wszyscy w łóżkach 😷🤧🤒 brak sił
Zdrówka, tak apropo my w tamtym sezonie dosłownie przez 8 miesięcy non stop, antybiotyki po dwa w miesiącu były i takie momenty w tym roku zrobiliśmy sobie kuracje ismigenem to jest taka szczepionka i odpukać ani maluch ani my jeszcze nic nie złapaliśmy.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Kolorowanki wrote:Zdrówka, tak apropo my w tamtym sezonie dosłownie przez 8 miesięcy non stop, antybiotyki po dwa w miesiącu były i takie momenty w tym roku zrobiliśmy sobie kuracje ismigenem to jest taka szczepionka i odpukać ani maluch ani my jeszcze nic nie złapaliśmy.
Poczytam i zapytam lekarza, widzę, że na recepte, teraz też mam antybiotyk 😔Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Wszyscy w łóżkach 😷🤧🤒 brak sił
Ja co prawda tylko katar ale też w łóżku z malinami, imbirem, miodem.
Żaba90 dziękuję dobrze🙂 w tym tygodniu wypadają mi prenatalne i muszę przedzwonić czy przekładamy czy jak w przyszłym tygodniu mam u doc B wizyte, robiliśmy badania Dna płodowego muszę się dowiedzieć. -
My już we trójkę 🩵
Aleksander 28.11.2023 szczęśliwa godzina 22:22 2885 g 52 cm 🥹
Jeśli chodzi o opiekę na oddziale PODODDZIAŁ ROZRODCZOŚCI I MEDYCYNY PERINATALNEJ II no to złoto nie kobiety. Porodówka też super! Teraz leżymy już na oddziale po porodzie i zobaczymy ale… gdyby nie położna pani Kasia Cabańska to nie urodziła bym we wtorek. Cud nie kobieta. 🩵ZuzaMaruda, Nadzieja88, Ja123, Alicjaaa lubią tę wiadomość
Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:My już we trójkę 🩵
Jeśli chodzi o opiekę na oddziale PODODDZIAŁ ROZRODCZOŚCI I MEDYCYNY PERINATALNEJ II no to złoto nie kobiety. Porodówka też super! Teraz leżymy już na oddziale po porodzie i zobaczymy ale… gdyby nie położna pani Kasia Cabańska to nie urodziła bym we wtorek. Cud nie kobieta. 🩵GosiaK lubi tę wiadomość
-
Kolorowanki wrote:Zdrówka, tak apropo my w tamtym sezonie dosłownie przez 8 miesięcy non stop, antybiotyki po dwa w miesiącu były i takie momenty w tym roku zrobiliśmy sobie kuracje ismigenem to jest taka szczepionka i odpukać ani maluch ani my jeszcze nic nie złapaliśmy.
Zaciekawiłaś mnie tym, poczytam, teraz podobno covid w natarciu i ten seson też ciężki chorobowo nie tyle "ciężkie " infekcje co właśnie nawrotowy kaszel, katar głównie u dzieci. -
Zoska-mt wrote:U mnie wszystko dobrze, samopoczucie dobre 🙂 miałam tylko jeszcze dopytać czy wiesz jak "drzwiami otwartymi" na Lutuckiej czy są jakieś konkretne dni? W Rodzinie koleżanka mi powiedziała jak to działa.
Tak na Lutyckiej nie ma takich typowych drzwi otwartych, koleżanka co ostatnio tam rodziła tylko zadzwoniła na oddzał wcześniej i tyle -
Jeśli chodzi o opiekę na oddziale PODODDZIAŁ ROZRODCZOŚCI I MEDYCYNY PERINATALNEJ II no to złoto nie kobiety. Porodówka też super! Teraz leżymy już na oddziale po porodzie i zobaczymy ale… gdyby nie położna pani Kasia Cabańska to nie urodziła bym we wtorek. Cud nie kobieta. 🩵
Gratulacje 💙💙💙 godzina super i waga też piękna 🙂 wczoraj co jakiś czas się zastanawiałam czy już 🙈 odpoczywajcie, nabierajcie sił i wracajcie szybciutko do domu -
Jeśli chodzi o opiekę na oddziale PODODDZIAŁ ROZRODCZOŚCI I MEDYCYNY PERINATALNEJ II no to złoto nie kobiety. Porodówka też super! Teraz leżymy już na oddziale po porodzie i zobaczymy ale… gdyby nie położna pani Kasia Cabańska to nie urodziła bym we wtorek. Cud nie kobieta. 🩵
Gratulacje!!!!! Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, teraz cieszcie się sobą 💙🐻
Ps: co do położnej to Ona chyba też porody domowe prowadzi 🤔 tak mi coś świta1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo