Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Martaa5 wrote:Dziewczyny czy któraś z was robiła test Sanco? Jestem po in vitro i docent zaleca żeby zrobić. Czytałam trochę o tym i sama nie wiem więcej osób chyba poleca test Nifty
Co zrobisz będzie dobrze .Ja robiłam Nifty Pro .Docent nie miał z tym problemu też wskazywał na Sanco .Sanco i Nifty wykrywają te same wady . Podstawowe i te Pro rozszerzone.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Martaa5 wrote:Dziewczyny czy któraś z was robiła test Sanco? Jestem po in vitro i docent zaleca żeby zrobić. Czytałam trochę o tym i sama nie wiem więcej osób chyba poleca test Nifty
Ja robiłam Nifty .Nifty Pro są popularne bardziej niż Sanco ponieważ dużo się o nich mówi czy to w internecie różne fora są w modzie ,ale z medycznego punktu widzenia nie ma różnicy czy Nifty ,Sanco ,Nifty Pro ,Sanco Plus .Jeszcze możesz sobie doczytać ,ale jak sprawdzałam to Sanco Plus a Nifty Pro dokładnie takie same wady wykrywają nie wiem jak ta wersja podstawowa bo nie sprawdzałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia, 11:22
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Ja co prawda dopiero będę ,ale Sanco .Rozmawiałam z koleżankami i jedna robiła Nifty ,drugą Sanco kolejna hormony . -
W każdej ciąży robiliśmy tym razem Sanco poprzednio Nifty .2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
MuminkAa wrote:Robiłam Nifty Pro ,ale na Ułańskiej Nifty i Sanco są preferowane wola wyboru .
Ostatnie dwa dni w domu udało się donosić kolejną ciążę 🎊🎊🎊🎊
Gratulacje 💖
To jestem następna kolejce już 32 tydzień 🙈20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
MuminkAa wrote:Robiłam Nifty Pro ,ale na Ułańskiej Nifty i Sanco są preferowane wola wyboru .
Ostatnie dwa dni w domu udało się donosić kolejną ciążę 🎊🎊🎊🎊
Gratulacje !!! Szczęśliwego rozwiązania 🎁🎁06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Ewelinamala wrote:Dziewczyny ja z takim pytaniem czy macie jakieś sprawdzone sposoby na bóle głowy w ciąży?
Witajcie bezsenne noce
Patentów jako takich nie mam ,sen ,woda ,spacer mi najbardziej pomagały takie żelowe kompresy nie pamiętam nazwy jak znajdę to napisze.Ewelinamala lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Witajcie bezsenne noce
Patentów jako takich nie mam ,sen ,woda ,spacer mi najbardziej pomagały takie żelowe kompresy nie pamiętam nazwy jak znajdę to napisze.
Dzięki u mnie przed ciążą jedna tabletka ibupromu i po sprawie teraz nie można ,paracetamol mi nic nie pomaga ani na ból ani na gorączkę -
Ja robiłam Nifty Pro bo miałam jakiś spory rabat. Już nie pamiętam jaki. Przyjechała Pani do domu pobrać próbkę, przed 1 prenatalnymi miałam już wyniki z niskim ryzykiem każdej trisomii. Po 1 prenatalnych a właściwie po PAPPA wyszło wysokie ryzyko t21. Bardzo mnie to przeraziło ale wspólnie z docentem Brazertem i dr Ićkiem zdecydowaliśmy, że nie będziemy robić amniopunkcji. Zdrowy roczny synekAleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼