Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
GosiaK wrote:Ja robiłam Nifty Pro bo miałam jakiś spory rabat. Już nie pamiętam jaki. Przyjechała Pani do domu pobrać próbkę, przed 1 prenatalnymi miałam już wyniki z niskim ryzykiem każdej trisomii. Po 1 prenatalnych a właściwie po PAPPA wyszło wysokie ryzyko t21. Bardzo mnie to przeraziło ale wspólnie z docentem Brazertem i dr Ićkiem zdecydowaliśmy, że nie będziemy robić amniopunkcji. Zdrowy roczny synek
Podczytuje sobie ostatnio forum i oo GosiaK jak ten czas leci 🙈 Pozdrowienia1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄GosiaK, Gosia9305, Dominikaaa, agatkaagatka, ZuzaMaruda, PaulinaP, ZOSIA92, AniaAniaAnia🙂🙂🙂, Maja93, OlgaW, Manka, Zaba90 lubią tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄
Gratulacje!💐20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
MuminkAa wrote:Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄
Serdeczne gratulacje ♥️1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
GosiaK wrote:Leci.. 🫣 sama nie wiem kiedy to minęło.
Też po moich dzieciach to widzę 🙈 Ostatnio segregowałam noworodkowe rzeczy wszystko do wydania chcę wrócić na stałe do zawodu i łezka się zakręciła jakie te dzieci były malusie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2024, 20:49
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Sikorka gdzieś umknął mi Twój post między nami był jakiś miesiąc różnicy w terminie porodu ✊✊ za powrót po rodzeństwo jeżeli o tym myślicie 🙂
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Martaa5 wrote:Dziewczyny czy któraś z was robiła test Sanco? Jestem po in vitro i docent zaleca żeby zrobić. Czytałam trochę o tym i sama nie wiem więcej osób chyba poleca test Nifty
Sanco ,Nifty ,Hormony ,Panorama z obserwacji też po koleżankach każdy lekarz ma jakieś swoje testy które poleca .Na Ułańskiej mają w ofercie Sanco i Nifty oba badania są tak samo dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2024, 20:58
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Gratulacje i dużo zdrówka😘06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Gosia9305 wrote:Zosia92 jak tam u Ciebie na insulinie dobraliście już dawki ?
Dzięki, że pytasz .Tak już mamy dawkę ustabilizowaną jedynie jestem mocno zdziwiona po jakich produktach ,posiłkach aż tak rośnie mi cukier 🙈też mam założony sensor nigdy bym nie podejrzewała.Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje 🙂
Ps : może ja przejme brzuszek bhcg dodatnia po transferze teraz czekamy jak będzie rosłaOlgaW lubi tę wiadomość
-
Maja93 wrote:Dziewczyny jeszcze chciałam się dopytać czy któraś z Was pije medargin ? Dostałam to na wzrost endometrium nie chciało rosnąć ,ale to jest tak niedobre mam odruch wymiotny z czym to łączyć 🙈
Też to kiedyś piłam u mnie najlepiej było z sokiem ananasowym z Lidla faktycznie jest to bardzo słabe w smaku .
Kciuki za przyrosty bety ✊Maja93 lubi tę wiadomość