X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    Ja robiłam Nifty Pro bo miałam jakiś spory rabat. Już nie pamiętam jaki. Przyjechała Pani do domu pobrać próbkę, przed 1 prenatalnymi miałam już wyniki z niskim ryzykiem każdej trisomii. Po 1 prenatalnych a właściwie po PAPPA wyszło wysokie ryzyko t21. Bardzo mnie to przeraziło ale wspólnie z docentem Brazertem i dr Ićkiem zdecydowaliśmy, że nie będziemy robić amniopunkcji. Zdrowy roczny synek ;)

Podczytuje sobie ostatnio forum i oo GosiaK jak ten czas leci 🙈 Pozdrowienia

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa szczęśliwego rozwiązania ♥️

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀

Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑‍🎄

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie wiem czy wchodzisz jeszcze na forum,ale serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Basi i trzymam kciuki za powrót po rodzeństwo pamiętam jak pisałaś, że planujesz wrócić i wesołych Świąt 🎁🎁🎁🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄

‹‹ 526 527 528 529 530
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ