Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA92 wrote:Też to kiedyś piłam u mnie najlepiej było z sokiem ananasowym z Lidla faktycznie jest to bardzo słabe w smaku .
Kciuki za przyrosty bety ✊
O dzięki to spróbuje z tym teraz piłam z jabłkowym i tak średnio .Wczoraj nawet pisałam do doc czy mogę już to odstawić,ale jakoś trzeba dać rade 💪ZOSIA92 lubi tę wiadomość
-
ZOSIA92 wrote:Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .
Część 🙂 Napisze Ci popołudniem moje przykłady .Ostatnio jak rozmawiałam z doc G to mówił , że dieta w cukrzycy ma być przyjemnością i np na sernik gotowany na parze mogę sobie pozwolić w Święta i też właśnie będę taki robiła.ZOSIA92 lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
ZOSIA92 wrote:Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .
Przyjmij proszę zaproszenie do przyjaciółek . Wyślę Ci na priv moje zamienniki może a nóż coś się przydaZOSIA92 lubi tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄
Moje gratulacje dużo zdrówka1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zosia92 wysłałam zaproszenie na priv będzie mi łatwiej mam to od dietetyczki ,ale obłędne jest własnej roboty ferrero z mąki migdałowej u mnie właśnie nie podnosi cukru i też szybkie w przygotowaniu .20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
-
Gosia9305 wrote:Zosia92 wysłałam zaproszenie na priv będzie mi łatwiej mam to od dietetyczki ,ale obłędne jest własnej roboty ferrero z mąki migdałowej u mnie właśnie nie podnosi cukru i też szybkie w przygotowaniu .
Przyjęłam 🙂 właśnie też myślę o wizycie tylko patrząc na terminy to dobry miesiąc czy nawet dłużej się czeka do tych najbardziej polecanych . -
Manka wrote:Maja93 kciuki za przyrosty bhcg . Mam już 14 tc tak naprawdę dopiero od kilku dni poczułam ten luz doc też mówił, że szampana dopiero otworzymy po 12 tc 🙂
Dziękuję 🙂 Nie nastawiam się na nic zobaczymy jak to dalej będzie chociaż myślę pozytywnie.Manka lubi tę wiadomość
-
Gosia9305 wrote:Zosia92 wysłałam zaproszenie na priv będzie mi łatwiej mam to od dietetyczki ,ale obłędne jest własnej roboty ferrero z mąki migdałowej u mnie właśnie nie podnosi cukru i też szybkie w przygotowaniu .
Mogę również poprosić o przepisy na priv ? Jak coś też mogę się podzielić swoimi korzystam z kilku e boków jak jeść smacznie ,ale bez cukru .Zawsze dobrze wprowadzić coś nowego . -
MuminkAa wrote:Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄
Gratulacje !Pozdrawiam2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Zosia92 zapodasz z jakiej strony czy książki ten przepis na sernik dyniowy ? Może być też na priv 🙂 Niedawno robiłam pistacjowe serniczki lodowe i jakoś mi bardziej smakuje niż te standardowe ciasta i się zastanawiam czy się nie przestawić 🙈2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Manka wrote:Mogę również poprosić o przepisy na priv ? Jak coś też mogę się podzielić swoimi korzystam z kilku e boków jak jeść smacznie ,ale bez cukru .Zawsze dobrze wprowadzić coś nowego .20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
-
Dominikaaa wrote:Zosia92 zapodasz z jakiej strony czy książki ten przepis na sernik dyniowy ? Może być też na priv 🙂 Niedawno robiłam pistacjowe serniczki lodowe i jakoś mi bardziej smakuje niż te standardowe ciasta i się zastanawiam czy się nie przestawić 🙈
Priv aby tutaj nie zaśmiecać -
Dziewczyny z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wiele radości, ciepła i miłości. Niech wigilijny wieczór przyniesie pokój i harmonię, a blask choinki oświetli drogę do spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych
o których często nie mówimy głośno 🥰
Życzę Wam, aby każda chwila tych świąt była przepełniona serdecznością,
a Nowy Rok obfitował w zdrowie, szczęście i miłość. Odpocznijcie w tym czasie i spędźcie ten czas z najbliższymi ❤️ Ściskam Was mocno😘OlgaW, Gosia9305, AgnieszkaB, AniaAniaAnia🙂🙂🙂, Dominikaaa lubią tę wiadomość
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
8 IUI ❌️