X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Maja93 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA92 wrote:
    Też to kiedyś piłam u mnie najlepiej było z sokiem ananasowym z Lidla faktycznie jest to bardzo słabe w smaku .

Kciuki za przyrosty bety ✊

O dzięki to spróbuje z tym teraz piłam z jabłkowym i tak średnio .Wczoraj nawet pisałam do doc czy mogę już to odstawić,ale jakoś trzeba dać rade 💪

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA92 wrote:
    Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .

Część 🙂 Napisze Ci popołudniem moje przykłady .Ostatnio jak rozmawiałam z doc G to mówił , że dieta w cukrzycy ma być przyjemnością i np na sernik gotowany na parze mogę sobie pozwolić w Święta i też właśnie będę taki robiła.

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • OlgaW Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA92 wrote:
    Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .

Przyjmij proszę zaproszenie do przyjaciółek . Wyślę Ci na priv moje zamienniki może a nóż coś się przyda

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlgaW wrote:
    Przyjmij proszę zaproszenie do przyjaciółek . Wyślę Ci na priv moje zamienniki może a nóż coś się przyda

Z chęcią, przyjęłam 🙂

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja93 wrote:
    O dzięki to spróbuje z tym teraz piłam z jabłkowym i tak średnio .Wczoraj nawet pisałam do doc czy mogę już to odstawić,ale jakoś trzeba dać rade 💪

Przerobiłam wiele soków 🙈 ten mi jako jedyny najbardziej podszedł z medarginem

• Manka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀

Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑‍🎄

Gratulacje 🎉🎉

• Manka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja93 kciuki za przyrosty bhcg . Mam już 14 tc tak naprawdę dopiero od kilku dni poczułam ten luz doc też mówił, że szampana dopiero otworzymy po 12 tc 🙂

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀

Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑‍🎄

Moje gratulacje dużo zdrówka

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
‹‹ 527 528 529 530 531
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ