Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA92 wrote:Też to kiedyś piłam u mnie najlepiej było z sokiem ananasowym z Lidla faktycznie jest to bardzo słabe w smaku .
Kciuki za przyrosty bety ✊
O dzięki to spróbuje z tym teraz piłam z jabłkowym i tak średnio .Wczoraj nawet pisałam do doc czy mogę już to odstawić,ale jakoś trzeba dać rade 💪ZOSIA92 lubi tę wiadomość
-
ZOSIA92 wrote:Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .
Część 🙂 Napisze Ci popołudniem moje przykłady .Ostatnio jak rozmawiałam z doc G to mówił , że dieta w cukrzycy ma być przyjemnością i np na sernik gotowany na parze mogę sobie pozwolić w Święta i też właśnie będę taki robiła.ZOSIA92 lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
ZOSIA92 wrote:Gosia czy masz jakieś zdrowe słodkie przekąski po których nie wywala Ci cukru ? Myślę w kontekście świat u mnie jedynie dobra kaloria nie powoduje skoku cukru czy dużego wzrostu ,ciasto ,ale robione z fasoli ,sernik z dyni .
Przyjmij proszę zaproszenie do przyjaciółek . Wyślę Ci na priv moje zamienniki może a nóż coś się przydaZOSIA92 lubi tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Dzisiaj w 37 +1 zwolniłam brzuszek ♥️któraś z dziewczyn może przejąć 🍀
Korzystając z okazji również życzę wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia 🌲🌲🧑🎄
Moje gratulacje dużo zdrówka1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -