Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.

Wczoraj dzwoniłam na 501 i Panie odebrały, za 3 razem.

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdaje, że są to takie chwilowe rotacje między jedna a druga nieobecnością doktora, tak jak rozmawiałam z Paniami w rejestracji, ja też mamjednaocwne cyklu u dr Lorenz,

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.

Ja w poniedziałek tak właściwie z przypadku dzwoniłam na stary 618420808 i normalnie odebrali połączenie. I to zdecydowanie szybciej niż z tych 500 i 501 bo na nie to czasami po 10 razy na zmianę dzwonię i nic. A na ten za pierwszym razem aż w szoku byłam że już 😂

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzwoniłam to odebrały Panie od razu 👍🏻
    Ja jadę na ocenę cyklu do dr.Nicewicza

• Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już chciałam skasować te numery, Panie też pisaly z tych nowych, ale też zadzwoniłam jeszcze na ten stary i odebrały🙂, doktor kazał przyjechać jeszcze przed Jego nieobecnością na ktg i sprawdzić szyjkę, tam też było przekierowanie..

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi numerami do nich to też tak różnie bo tu wywieszają karteczkę, że nowe numery kontaktowe a na ten 501 to ja praktycznie od zawsze dzwoniłam i z tego 500 to panie z recepcji gdzieś prawie od roku dzwonią, więc nie takie nowe.

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
    Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
    Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.

To powodzenia 🙂

U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈

Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂

Dżoni, Niebieska gwiazdka, AgnieszkaB, Agata91a lubią tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.

Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 23:18

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃

No dokładnie 😁 Agata i pogada i się uśmiechnie i od wejścia o pani.....dzień dobry i co słychać A jak Malutka itd a z Paulina no to tak troche z dystansem 😉 I nawet jak dzwonie żeby się umówić czy żeby przełożyć wizytę to Agata wie które godziny "lepsze" 😂😂😂

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    To powodzenia 🙂

U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈

Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂

To kciuki za wizytę 🍀

Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Agata91a Nowa

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem pacjentka dr Macieja, obecnie w 12 c, ale niestety choruje na cukrzycę typu 1i jestem na pompie insulinowej, na chwilę obecną wszystko jest dobrze 🙂

Któraś z Was pytała się o endometrioze, tak mam 2 stopnia, jestem po laparoskopia i po niej zaszłam w ciążę naturalnie 🙂

PS. Co do Pan w rejestracji, to tak z Agata jest się w stanie dużo rzeczy załatwić jest życzliwa.

Nadzieja88, Zaba90, Agata93 lubią tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂

Dzoni 👊

Dżoni lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂

Dzoni 👊

Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂

A u Ciebie jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 16:59

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂

A u Ciebie jak?

A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 20:35

Dżoni lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...

To super, bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo 🙂😘

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    To kciuki za wizytę 🍀

Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy

Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂

Nadzieja88 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.

Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂

Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂

To ten tydzień doktor prawie codziennie przyjmuje??, czy dzis był na kilka godzin?

Uff to super, że się udało 🙂

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ