Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.

Wczoraj dzwoniłam na 501 i Panie odebrały, za 3 razem.

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdaje, że są to takie chwilowe rotacje między jedna a druga nieobecnością doktora, tak jak rozmawiałam z Paniami w rejestracji, ja też mamjednaocwne cyklu u dr Lorenz,

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.

Ja w poniedziałek tak właściwie z przypadku dzwoniłam na stary 618420808 i normalnie odebrali połączenie. I to zdecydowanie szybciej niż z tych 500 i 501 bo na nie to czasami po 10 razy na zmianę dzwonię i nic. A na ten za pierwszym razem aż w szoku byłam że już 😂

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzwoniłam to odebrały Panie od razu 👍🏻
    Ja jadę na ocenę cyklu do dr.Nicewicza

• Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już chciałam skasować te numery, Panie też pisaly z tych nowych, ale też zadzwoniłam jeszcze na ten stary i odebrały🙂, doktor kazał przyjechać jeszcze przed Jego nieobecnością na ktg i sprawdzić szyjkę, tam też było przekierowanie..

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi numerami do nich to też tak różnie bo tu wywieszają karteczkę, że nowe numery kontaktowe a na ten 501 to ja praktycznie od zawsze dzwoniłam i z tego 500 to panie z recepcji gdzieś prawie od roku dzwonią, więc nie takie nowe.

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
    Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
    Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.

To powodzenia 🙂

U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈

Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂

Dżoni, Niebieska gwiazdka, AgnieszkaB, Agata91a lubią tę wiadomość

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.

Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 23:18

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃

No dokładnie 😁 Agata i pogada i się uśmiechnie i od wejścia o pani.....dzień dobry i co słychać A jak Malutka itd a z Paulina no to tak troche z dystansem 😉 I nawet jak dzwonie żeby się umówić czy żeby przełożyć wizytę to Agata wie które godziny "lepsze" 😂😂😂

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    To powodzenia 🙂

U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈

Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂

To kciuki za wizytę 🍀

Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Agata91a Nowa

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem pacjentka dr Macieja, obecnie w 12 c, ale niestety choruje na cukrzycę typu 1i jestem na pompie insulinowej, na chwilę obecną wszystko jest dobrze 🙂

Któraś z Was pytała się o endometrioze, tak mam 2 stopnia, jestem po laparoskopia i po niej zaszłam w ciążę naturalnie 🙂

PS. Co do Pan w rejestracji, to tak z Agata jest się w stanie dużo rzeczy załatwić jest życzliwa.

Nadzieja88, Zaba90, Agata93 lubią tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂

Dzoni 👊

Dżoni lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂

Dzoni 👊

Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂

A u Ciebie jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 16:59

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂

A u Ciebie jak?

A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 20:35

Dżoni lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...

To super, bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo 🙂😘

transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    To kciuki za wizytę 🍀

Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy

Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂

Nadzieja88 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.

Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂

Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
    Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂

To ten tydzień doktor prawie codziennie przyjmuje??, czy dzis był na kilka godzin?

Uff to super, że się udało 🙂

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ