Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajaca28 wrote:Czesc, ja mam endometrioze i niedoczynność tarczycy, (ta nadczynnosc chyba jest rzadka często słyszę o niedoczynności) jestem po operacji u doktora, potem pandemi przerwa, i później udana inseminacja, co do suplementów to mi zalecił metylowane witaminy, czy ten Femibion i inne...
Lumiko - doktor każdej pacjentce stara się pomóc 🙂, mojej koleżance wyprowadził hormony na prosto, Ona miała problem z przysadka i rozregulowany cykl miesiączkowy.
Dziękuję bardzo 🙂❤️Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Starajaca28 wrote:Ja123-ja się nie orientuje dokładnie a koleżanka się pytała czy można się dostać do doktora na NFZ, ale doktor odszedł już z poradni?
Ja do Doktora trafiłam do poradni leczenia niepłodności na polną na NFZ od poprzedniego ginekologa, który rozłożył ręce bo ze mną jest wszystko ok cykle regularne itd i tylko na podstawie tego że mąż ma niedoczynność tarczycy i dla świętego spokoju żebym mu d..... więcej nie zwracała dostałam skierowanie 😂 Wtedy na wizytę czekałam jakoś prawie 4 czy 5 miesięcy i tak jak miałam wizyty i Doktor sam mówił to w piątki miał poradnie w budynku tam na tyłach gdzie jest hotel. Kiedyś jak rozmawialiśmy to mówił że poza tą poradnią LN na polnej w piątki nie ma innych dyżurów na NFZ
Nie wiem czy teraz nadal tam przyjmuje bo to było ponad 2 lata temu..... podobno Dr Derwich też tam przyjmował chyba w poniedziałki ale ja miałam to szczęście, że trafiłam do Doktora Macieja 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2020, 22:21
-
Doktor chyba rok temu odszedł z poradni, ale wiem, że już tam nie pełni dyżurów.Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Ej dziewczyny zadzwonili do mnie z Ułańskiej że przekładają moja wizytę do dr Lorenz, tłumaczę pani z recepcji że to nie jest zwykła ocena tylko plan do transferu ivf, na ona twardo że dr mnie w pt nie przyjmie. O co chodzi w ogóle?!Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ej dziewczyny zadzwonili do mnie z Ułańskiej że przekładają moja wizytę do dr Lorenz, tłumaczę pani z recepcji że to nie jest zwykła ocena tylko plan do transferu ivf, na ona twardo że dr mnie w pt nie przyjmie. O co chodzi w ogóle?!
Możliwe, że przed urlopem, ilość pacjentek, doktor Lorenz doktorowi trochę pomaga, a Ona z nim wszystko konsultuje. -
Nie no nie po to chodzę do jednego lekarza który zna plan leczenia żeby teraz mnie odsyłali do kogoś innego. Mieliśmy rozpisać leki itp. Komuś jeszcze przesunęli czy tylko mi?Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.
Ja w poniedziałek tak właściwie z przypadku dzwoniłam na stary 618420808 i normalnie odebrali połączenie. I to zdecydowanie szybciej niż z tych 500 i 501 bo na nie to czasami po 10 razy na zmianę dzwonię i nic. A na ten za pierwszym razem aż w szoku byłam że już 😂 -
Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.
To powodzenia 🙂
U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈
Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂Dżoni, Niebieska gwiazdka, AgnieszkaB, Agata91a lubią tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dżoni wrote:Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.
Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało. -
Ja123 wrote:Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.
Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 23:18
-
Niebieska gwiazdka wrote:Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃
No dokładnie 😁 Agata i pogada i się uśmiechnie i od wejścia o pani.....dzień dobry i co słychać A jak Malutka itd a z Paulina no to tak troche z dystansem 😉 I nawet jak dzwonie żeby się umówić czy żeby przełożyć wizytę to Agata wie które godziny "lepsze" 😂😂😂 -
Zaba90 wrote:To powodzenia 🙂
U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈
Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂
To kciuki za wizytę 🍀
Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙