Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Na jaki numer dzwonicie żeby się dodzwonić? Bo ja mam te 500 i 501 z końcówka 81 ale tam ciagle przekierowanie.
Ja w poniedziałek tak właściwie z przypadku dzwoniłam na stary 618420808 i normalnie odebrali połączenie. I to zdecydowanie szybciej niż z tych 500 i 501 bo na nie to czasami po 10 razy na zmianę dzwonię i nic. A na ten za pierwszym razem aż w szoku byłam że już 😂 -
Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.
To powodzenia 🙂
U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈
Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂
Dżoni, Niebieska gwiazdka, AgnieszkaB, Agata91a lubią tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dżoni wrote:Napisalam do dr i jutro mnie przyjmie. Niepotrzebnie panie z rejestracji robią zamieszanie. Zwykła ocena to ok, mogę iść do kogokolwiek, ale rozpisać plan i leki i wizyty to na maxa słabo zmieniać lekarza i mu tłumaczyć o co chodzi. Usg zrobi byle jaki ginekolog (czasem lepiej, czasem gorzej) ale nie każdy zajmuje się ivf i zna temat. Niepotrzebnie tylko się zdenerwowałam.
Te zmiany na Ułańskiej oceniam negatywnie. Mam wszystkie te numery plus stare i jak nie było tych przekierowan to wszystko szybko szło załatwić i bez problemu panie z recepcji współpracowały, a teraz jakaś totalna lipa. A dr zawsze był oblegany i jakoś dało radę to wszystko ogarnąć.
Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało. -
Ja123 wrote:Nowe nie oznacza lepsze..... chociaż ja po cichutku liczę że powoli im to ruszy i pójdzie w dobrą stronę 🙂 bardzo dużo zależy na którą panią z rejestracji się trafi bo ile razy mi przekładali wizytę to szło się dogadać co do dnia i godziny tak żeby i Dr i mi pasowało.
Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 23:18
-
Niebieska gwiazdka wrote:Ja bardzo lubię Agata, pamiętam jak w ciąży nie mogłam zdobyć leku a to był ratujący życie to doktor napisał, że załatwili mi lek z Agata a potem Ona przedzwoniła i wszystko powiedziała, z Paulina średnio się dogaduje 🙃
No dokładnie 😁 Agata i pogada i się uśmiechnie i od wejścia o pani.....dzień dobry i co słychać A jak Malutka itd a z Paulina no to tak troche z dystansem 😉 I nawet jak dzwonie żeby się umówić czy żeby przełożyć wizytę to Agata wie które godziny "lepsze" 😂😂😂 -
Zaba90 wrote:To powodzenia 🙂
U nie pierwszy transfer, beta pozytywna,ale mam jakieś plamienia od 2 dni, w piątek doktor kazał się pokazać, więc zobaczymy 🙈
Na Ułańskiej to tylko doktor zajmuje się niepłodności, u Ivf,wiec tu się z Tobą zgadzam 🙂
To kciuki za wizytę 🍀
Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Cześć dziewczyny 🙂
Jestem pacjentka dr Macieja, obecnie w 12 c, ale niestety choruje na cukrzycę typu 1i jestem na pompie insulinowej, na chwilę obecną wszystko jest dobrze 🙂
Któraś z Was pytała się o endometrioze, tak mam 2 stopnia, jestem po laparoskopia i po niej zaszłam w ciążę naturalnie 🙂
PS. Co do Pan w rejestracji, to tak z Agata jest się w stanie dużo rzeczy załatwić jest życzliwa.
Nadzieja88, Zaba90, Agata93 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂
Dzoni 👊
Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂
A u Ciebie jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 16:59
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
Zaba90 wrote:Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂
A u Ciebie jak?
A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 20:35
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...
To super, bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo 🙂😘1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
AgnieszkaB wrote:To kciuki za wizytę 🍀
Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy
Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂
Nadzieja88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.
Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂
Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂
To ten tydzień doktor prawie codziennie przyjmuje??, czy dzis był na kilka godzin?
Uff to super, że się udało 🙂