Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 🙂
Jestem pacjentka dr Macieja, obecnie w 12 c, ale niestety choruje na cukrzycę typu 1i jestem na pompie insulinowej, na chwilę obecną wszystko jest dobrze 🙂
Któraś z Was pytała się o endometrioze, tak mam 2 stopnia, jestem po laparoskopia i po niej zaszłam w ciążę naturalnie 🙂
PS. Co do Pan w rejestracji, to tak z Agata jest się w stanie dużo rzeczy załatwić jest życzliwa.Nadzieja88, Zaba90, Agata93 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:Zaba- nie pochwaliłaś się wcześniej 😜, oczywiście trzymam kciuki za wizytę 🙂
Dzoni 👊
Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂
A u Ciebie jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 16:59
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Dam znać, ale doktor już mnie trochę uspokoił i pocieszył jak zawsze, zobaczymy 🙂
A u Ciebie jak?
A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 20:35
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:A dziękuję u mnie wszystko dobrze, doktor mówił, że już kosmowka wygląda bardzo ładnie, wymiary książkowe,w poniedziałek się śmialiśmy z doktorem, ze taki surprise mam😂, bo nie myślą, że nagle w9 tc dojadą nudności i wymioty, wcześniej czułam się bardzo dobrze...
To super, bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo 🙂😘1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
AgnieszkaB wrote:To kciuki za wizytę 🍀
Dzoni a Ty zaczynasz po urlopie doktora czy dopiero wszystkiego się dowiesz? Ja też czekam aż wystartujemy
Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂Nadzieja88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.
Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂
To ten tydzień doktor prawie codziennie przyjmuje??, czy dzis był na kilka godzin?
Uff to super, że się udało 🙂 -
Maladziewczynka wrote:Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.
Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂
Będzie dobrze..... Z Doktorek musi być dobrze 😁 to jedyny jak dotąd lekarz, który w momencie kiedy zobaczył moje wypisy itd nie zareagował "i pani żyje? Ciąża?! Przy takich obciążeniach?!!!" A jednak 😁 udało się, ciąża książkowa, dzidzia w pełnym dobrostanie jak się Dr śmiał na wizytach i nawet poród naturalny bez cackania 😉 to co dla jednych było nie możliwe okazało się możliwe a Różyczka skończyła już rok 😃 -
Nadzieja88 wrote:To ten tydzień doktor prawie codziennie przyjmuje??, czy dzis był na kilka godzin?
Uff to super, że się udało 🙂
Widzieliśmy się dzisiaj na Polnej. Nie wiem czy byl na Ułańskiej dzisiaj 🤔Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Widzieliśmy się dzisiaj na Polnej. Nie wiem czy byl na Ułańskiej dzisiaj 🤔
Tak się pytała bo w czwartki to na porodówkę 24 h bardzo często, więc myślę kurcze jak On to połączy z gabinetem 🙈ale właśnie mi tez czasem mówił , że mam przyjechać na Polna jak Go nie ma w gabinecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 22:45
-
Ja123 wrote:Będzie dobrze..... Z Doktorek musi być dobrze 😁 to jedyny jak dotąd lekarz, który w momencie kiedy zobaczył moje wypisy itd nie zareagował "i pani żyje? Ciąża?! Przy takich obciążeniach?!!!" A jednak 😁 udało się, ciąża książkowa, dzidzia w pełnym dobrostanie jak się Dr śmiał na wizytach i nawet poród naturalny bez cackania 😉 to co dla jednych było nie możliwe okazało się możliwe a Różyczka skończyła już rok 😃
Dokładnie, ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć ale jak były ciężkie chwilę w szpitalu ten szew to ja zawsze do położnych czy jest doktor, jakoś tak bezpiecznie, mówię przecież przyjdzie doktor Maciej i cos zaradzi 😁, jak coś się działo to też telefon i sms do doktora. -
Niebieska gwiazdka wrote:Dokładnie, ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć ale jak były ciężkie chwilę w szpitalu ten szew to ja zawsze do położnych czy jest doktor, jakoś tak bezpiecznie, mówię przecież przyjdzie doktor Maciej i cos zaradzi 😁, jak coś się działo to też telefon i sms do doktora.
Mi wszyscy mówili, że kwalifikuje się do cięcia bez żadnego ale i tylko Droktor że spokojnie najpierw musimy donosić A później będziemy się martwić porodem 😂😂😂 i nawet jak już byłam na oddziale to może nie że naciskali na cc ale dosyć mocno sugerowali że może lepiej bo Dr akurat nie było. No ale jeśli on mówił że damy radę że spokojnie no to przecież jakie cięcie 🤣 -
Ja123 wrote:Mi wszyscy mówili, że kwalifikuje się do cięcia bez żadnego ale i tylko Droktor że spokojnie najpierw musimy donosić A później będziemy się martwić porodem 😂😂😂 i nawet jak już byłam na oddziale to może nie że naciskali na cc ale dosyć mocno sugerowali że może lepiej bo Dr akurat nie było. No ale jeśli on mówił że damy radę że spokojnie no to przecież jakie cięcie 🤣
Ja miałam to szczęście, że rodziłam z doktorem🙂, a były komplikacje problemy z łożyskiem masywne krwawienie, dzięki doktorowi nie panikowałam, ale doktor jak coś się dzieje to w mig organizuje zespół do działania 😁 -
Niebieska gwiazdka wrote:Ja miałam to szczęście, że rodziłam z doktorem🙂, a były komplikacje problemy z łożyskiem masywne krwawienie, dzięki doktorowi nie panikowałam, ale doktor jak coś się dzieje to w mig organizuje zespół do działania 😁
Bo to nasz Doktor jest 😂😉 ja miałam tylko trudności z rozpoczęciem porodu czyli równy tydzień schodów i kilometrowych wędrówek po ogrodzie, parkingu i wszelkim terenie szpitalnym od rana do wieczora z przerwami na wizytę, ktg czy obiad 🤭 -
Maladziewczynka wrote:Cześć dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie u doktora, jest fantastyczny, nigdy jeszcze nie spotkała tak "ludzkiego" lekarza, wszystko mi wyjaśnił, mamy plan działania, jestem mega pozytywnie zaskoczona i wstawiona do dalszego działania.
Pozdrawiam i gratulacje do tych wieści 🙂
To się cieszę 🙂
Ja muszę czekać do połowy września 🙃, ale czas szybko leci.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Dżoni wrote:Ja już mam rizpisane leki, czekam na miesiączkę i w kolejnym cyklu robimy transfer, czyli kolo 10 września (jeśli oczywiście obejdzie się bez przygód) 😎
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie, samo ivf kosztuje wiele emocji, więc lepiej żeby panie z recepcji nie dokładały więcej 😂
Ty teraz też na cyklu sztucznym? Jak zobaczyłam ta ilość rozpisanych leków 🙈, ja jeszcze mam chwilę antyki2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
nick nieaktualny