Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia, no my się jeszcze turlamy. Jutro mam wizytę. Masz juz torbę spakowaną jak coś? Dzis przyszla mi poduszka do karmienia z olx za 20zł - spora tak to nrakuje mi laktatora- mam upatrzony, i sterylizatora. Dziewczyny, jak już bedziecie mialy pokoiki urządzone, to podeślijcie fotki. Anetko, a u Ciebie co słychać? Jak się czujesz?Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Karolcia...u nas już lepiej Miki walczy z bakteria, nie potrzebuje juz dodatkowego tlenu. Dzisiaj pierwszy raz go kangurowalam
A Ty jak tam? Wszystko przygotowane?lilou, mandy11 lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
dorciak1805 wrote:Karolcia, no my się jeszcze turlamy. Jutro mam wizytę. Masz juz torbę spakowaną jak coś? Dzis przyszla mi poduszka do karmienia z olx za 20zł - spora tak to nrakuje mi laktatora- mam upatrzony, i sterylizatora. Dziewczyny, jak już bedziecie mialy pokoiki urządzone, to podeślijcie fotki. Anetko, a u Ciebie co słychać? Jak się czujesz?
To odezwij się jak po wizycie jutro wysłe Ci fotkę pokoikuKarolcia885 -
Wesołek :-) wrote:Karolcia...u nas już lepiej Miki walczy z bakteria, nie potrzebuje juz dodatkowego tlenu. Dzisiaj pierwszy raz go kangurowalam
A Ty jak tam? Wszystko przygotowane?
Ja chyba już mam wszystko przygotowane tylko ja jeszcze nie jestem gotowa.... Mam nadzieję ze jeszcze troszkę wytrzymam ale z dnia na dzień jest ciężej, prawie nie śpię plecy bolą ale daje radę. Wesołku ty urodziłaś w 35 tc? Długo trwała cesarke? Jak Twój brzuch bardzo boli?Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
dredzik84 wrote:Mi się już @ rozkręcił i na 1.12 umówię się na podgląd w 10 dc. To będzie czwartek i wiecie czy dr Gre...przyjmuje w czwartki?
dredzik84 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Karolcia885 wrote:To fajnie że jest już lepiej z Mikołajkiem,kiedyś słyszałam że dziewczynki rodzą się silniejsze i chyba coś w tym jest.
Ja chyba już mam wszystko przygotowane tylko ja jeszcze nie jestem gotowa.... Mam nadzieję ze jeszcze troszkę wytrzymam ale z dnia na dzień jest ciężej, prawie nie śpię plecy bolą ale daje radę. Wesołku ty urodziłaś w 35 tc? Długo trwała cesarke? Jak Twój brzuch bardzo boli?
Tak urodziłam w 35tc. Cesarka trwa ok 1h - 1,15h mnie wzięli om 8.40 a zaraz po 9 dzieci były na świecie, najdłużej to zszywaja bebechy . Brzuch trochę pobolewa, najgorzej było się kłaść i wstawać. Tabletki i leki przeciwbólowe brałam przez ok 3 dni.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Kamiisia wrote:Zizia zgodził się dr M na kolejne podejście w ramach programu mimo że zaplodnili Wam komórkę?
ja byłam teraz u dr Gretki, i dr powiedział ze mam isc sobie pogadac z kims od płatności bo on sie na tym nie zna. Panie w rejestracji powiedziały ze mogę zapłacić osobno za punkcje, skoro transfer się nie odbył.
z tego co wiem do dr G nie ma tylko w srody. -
dzień dobry dziewczyny, wczoraj popołudniu pojechałam na IP zrobili mi KTG, lekarz zbadał zrobił USG, z zeznań mojego ciśnienia nadawałam sie znów na hospitalizację, wszystkie pozostałe parametry bardzo dobre ponieważ dzisiaj mam wizytę u dr P (doktor który mnie badał zna bo kiedyś razem pracowali, kazał ją pozdrowić) zresztą nawiasem mówiąc super doktor miły empatyczny, dodatkowo schodząc z fotela poda ci rękę, na wizycie podejmę decyzję jeśli bedzie to konieczne to poproszę o skierowanie, i pójdę do szpitala. Chciałabym jednak iść na Wyspiańskiego, ewentualnie tam z dr Osuch umówić tą CC. Myślę że ten wczorajszy halny tez miał wpływ na moje samopoczucie i RR.starania od 2011
2014/2015 4 próby IUI nieudane
06.2015 ICSI nieudana,
08.2015 crio nieudany
01.2016 ICSI transfer 2 zarodków,nieudane
02.2016 zmiana realizatora Invimed w-wa
8dpt beta 28,2, 10dpt beta 93,4 ,13dpt beta 607,5,
12/12/2016 urodziła sie Martynka -
nick nieaktualny
-
Joafer super trzymam kciuki! A udalo sie tez zamrozic jakies zarodki? Jak dobrze pojdzie to sie na jednej porodowce spotkamy haha ja za 2 dni mam transfer24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1)