Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Joafer trzymam kciuki!
Catarinka a ktory Ty masz tc?
Basia czy bralas heparyne w ciazy? Czy to moze Iwcia byla? Ja od dzisiaj biore- moje ddimery podskoczyly do 1500 pomimo brania acardu ciagle cos... w czwartek mam kardiologa i ukg serca bo chirurg naczyniowy podejrzewa jakes skrzepy. Zeby to tylko nie zaszkodzilo Dzidziusiowi... -
nick nieaktualnyAllesa ja nie bralam mi odstawiono chyba w 10tc fragmin i pozniej mialam po cesarce. Z tego co wiem to Izka miala to co ty. Ale ona sie juz nie udziela zagubila mi sie gdzies dziewucha
Joefar trzymam kciuki za ten transfer niech teraz juz bedzie szczesliwy na 9mc.
Wesolku bardzo mnie cieszy że z syneczkiem już lepiej oby bakteria szybko sie wyniosla.
Catarina trzymaj sie kochana. Lepiej dla bezpieczenstwa czasami sie polozyc do tego szpitala.
Pozdrowionka kochane :* -
Zizia a nie trzeba płacić za zaplodnienie? Bo mi tez zaplodnili komorki ale transfer się nie odbył
-
dredzik84 wrote:Linka juz za dwa dni? a kto Ci będzie robił transfer, wiesz już może? I co bierzesz? Klej, nacięcie, Atosiban? Czym chata bogata:) Hehe!!! Buziaki i trzymam kciuki za nas. Musi się nam udać
No zleciał ten czas, to już w czwartek. Tobie też zleci:) biorę atosiban i klej, nacięcia nie. Jeszcze nie dzwonili więc jutro się dowiem i sama jestem ciekawa który dr jest w czwartki do południa24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
To jest nas dużo do betowania w najbliższym czasie Małami, Joafer, Dredzik i ja
Opu kiedy masz transfer?? Jeszcze ktoś w najbliższym czasie ma trasfer??
Małami jak pierwsza doba Ci mija, spokojnie ?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Sil a czy w artemidzie wykonywane miałaś imsi?
-
nick nieaktualnylinkaa28 wrote:To jest nas dużo do betowania w najbliższym czasie Małami, Joafer, Dredzik i ja
Opu kiedy masz transfer?? Jeszcze ktoś w najbliższym czasie ma trasfer??
Małami jak pierwsza doba Ci mija, spokojnie ?
Linko, ja w piatek dopiero mam pierwsze podgladanko co tam slychac to bedzie moj 8dc wiec jeszcze jeszczelinkaa28 lubi tę wiadomość
-
Joafer, Linka trzymam za Was kciuki:)
Allessa chyba Ewela brała dosyć długo Fragmin. A jak Ci to wykryli? Kołatało Ci serce?29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Allessa teraz mam 36t 3d jestem po wizycie, dr P mnie uspokoiła ze wynik holtera jest idealny i to nim trzeba sie kierować, leki podtrzymane w przyszłym tygodniu mam przyjść na ostatnia wizytę, wypisze mi skierowanie na patologię ciąży i ewentualne CC, przepływy u małej są idealne, wynik badań z krwi i moczu dobre. nie martwic sie nie denerwować, odpoczywać. Sprawdzić swój ciśnieniomierz czy dobrze mierzy.starania od 2011
2014/2015 4 próby IUI nieudane
06.2015 ICSI nieudana,
08.2015 crio nieudany
01.2016 ICSI transfer 2 zarodków,nieudane
02.2016 zmiana realizatora Invimed w-wa
8dpt beta 28,2, 10dpt beta 93,4 ,13dpt beta 607,5,
12/12/2016 urodziła sie Martynka -
zizia_a wrote:Małami trzymam kciuki!
Dredzik trzymam kciuki żeby sie Wam ułożyło dobrze:)
a ja byłam na wizycie w piatek u dr G, powiedział ze nie wie czemu sie tak stało (tzn tak słabe komórki i brak transferu) ale najprawdopodobniej za krótko byłam stymulowana..bardzo namawiał na kolejna stymulację...mowił cos o "lower stimulation" ( tansza stymulacja) która powinna mnie wyniesc 1000-1500 zł..słyszałyście cos o tym? Do dzisiaj musze sie zdecydować czy płacic za punkcje i jeszcze raz podchodzić do III cyklu..czy sobie odpuścić ta klinike..dr G bardzo namawiał i mówił ze powinno sie udać..ale sama nie wiem co robić..mówił tak zachęcająco ze sama uwierzyłam w to wszytko..
pozdrawiam -
catarina99 wrote:Allessa teraz mam 36t 3d jestem po wizycie, dr P mnie uspokoiła ze wynik holtera jest idealny i to nim trzeba sie kierować, leki podtrzymane w przyszłym tygodniu mam przyjść na ostatnia wizytę, wypisze mi skierowanie na patologię ciąży i ewentualne CC, przepływy u małej są idealne, wynik badań z krwi i moczu dobre. nie martwic sie nie denerwować, odpoczywać. Sprawdzić swój ciśnieniomierz czy dobrze mierzy.
Catarina to dobrze, 3majcie się Dziewczyny jak najdłużejNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Joafer wrote:Stymulowana byłam fembionem tym co ostatnio. A pobrano 16 jajeczek
Wow JOAFER super wynik.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualnyJoafer super wynik;))3mam kciuki oby jak najwiecej zamrozilo:))
Linka ja spokojnie leniuchuje...jeszcze jutro i od czwartku powoli wroce do rzeczywistosci...bo co ma byc to bedzie juz i tak na nic nie mam wplywu...
Allesa mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok:**
Allessa lubi tę wiadomość