Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA dlaczego tak chcecie by dr.G transferował ?
Linko, wzielam apap, po nim mi troche lepiej, gotuje rosolek zaraz umyje lazienke popilam herbatke z malinami, moze na noc wezme sobie coldrex max grip na wygrzanie Faktycznie moze teraz jeszcze mozna łykac leki zeby sobie pomoc, potem bedzie miod czosnek i kocyk Byleby do transferu objawy ustapilylinkaa28 lubi tę wiadomość
-
mika32 wrote:Otóż wczoraj przez cały dzień i dzisiaj rano było to brązowe plamienie,natomiast teraz można powiedzieć bardziej czerwona krew przy czym bardzo mało .Z tym, że odkąd kilka miesięcy temu przeszłam zabieg łyżeczkowania bardzo zmieniły mi się miesiączki - po tym zbiegu są raczej skąpe i krótkie obawiam się czy czegoś nie uszkodzili w macicy:(3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
opu wrote:A dlaczego tak chcecie by dr.G transferował ?
Linko, wzielam apap, po nim mi troche lepiej, gotuje rosolek zaraz umyje lazienke popilam herbatke z malinami, moze na noc wezme sobie coldrex max grip na wygrzanie Faktycznie moze teraz jeszcze mozna łykac leki zeby sobie pomoc, potem bedzie miod czosnek i kocyk Byleby do transferu objawy ustapily3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Baska...u nas niby lepiej ale ciągle coś. Miki dalej w inkubatorze a do tego jakaś bakterie załapał i bierze antybiotyki a Natka dużo śpi ale nie jest chętna do jedzenia (żadna butelka jej nie pasuje). Powoli rozkrecam laktacje ale nie wiem co z tego będzie.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
nick nieaktualnySil wrote:Nim nie będzie transferu to ty możesz brać wszystko. i powinnaś teraz użyć mocniejszych środków bo potem ci już nie będzie wolno. Jeśli więc zwykle np. działa na ciebie gripex - zażyj itp. Takich środków w organizmie nie ma już po 12 godzinach więc teraz możesz je brać, ja w trakcie stymulacji przyjmowałam bardzo silne antybiotyki i silne środki przeciwbólowe, bo miałam problem z zębem, groziło mi leczenie kanałowe a wyjeżdżałam do BS, lekarz powiedział że nic nie zaszkodzi to w stymulacji i do czasu transferu mogę brać leki. Potem już nie, zawsze lepiej porządnie się kurować.
tak tez myslalam, ale nie byam pewna. Dzięki Sil -
nick nieaktualnyTo nie fajnie że jakaś bakteria się przyplatala. Mam nadzieje że szybko sie tego pozbedziecie i mały bedzie z toba. Nie przejmuj się na poczatku po cc jest ciezko z laktacja. Tez tak mialam dlugo malej nie umialam sama wykarmic. Może sproboj butelke z aventu ta nataul ona ma ksztalt przypominajaca kobieca piers. a najlepiej jak najczesciej ja dostawiaj do piersi. Ja mialam tak poranione sutki ze plakalam przy karmieniu. Ale czego sie nie zrobi dla dziecka. Wesolku a tym że mala dużo śpi to sie nie przejmuj to taki poczatek. Pozniej bedziesz chciala zeby pospalo dluzej. Mam nadzieje że juz przybiera na wadze. Caluski dla dzieciaczkow :*
-
Sil wrote:Oni uważają, że całą immunologia jest szemrana, że nawet jak coś wychodzi to nie za bardzo są sprawdzone metody na pozbycie się "tego" a te co są są przez nich niezalecane i nie chcą by ich pacjentki to stosowały.
-
zocha17.1983 wrote:Hej dziewczyny Czy Gyncentrum robi puncje W soboty i niedzielę?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
zocha17.1983 wrote:Hej dziewczyny Czy Gyncentrum robi puncje W soboty i niedzielę?
Tak rozpisuja zeby nie bylo niedziele.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Małami trzymam kciuki!
Dredzik trzymam kciuki żeby sie Wam ułożyło dobrze:)
a ja byłam na wizycie w piatek u dr G, powiedział ze nie wie czemu sie tak stało (tzn tak słabe komórki i brak transferu) ale najprawdopodobniej za krótko byłam stymulowana..bardzo namawiał na kolejna stymulację...mowił cos o "lower stimulation" ( tansza stymulacja) która powinna mnie wyniesc 1000-1500 zł..słyszałyście cos o tym? Do dzisiaj musze sie zdecydować czy płacic za punkcje i jeszcze raz podchodzić do III cyklu..czy sobie odpuścić ta klinike..dr G bardzo namawiał i mówił ze powinno sie udać..ale sama nie wiem co robić..mówił tak zachęcająco ze sama uwierzyłam w to wszytko..
pozdrawiam