Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo spróbuję bez uśmiechów bez emotikonek bo faktycznie dawalam. Moje bliźniaki kończą w niedzielę 3 miesiące już niestety nie śpią tak długo jak wcześniej tylko wymagają zainteresowania w ogóle takie z nich bliźniaki jak żadne hahaha Synuś waży 7 kg a córeczka 4500 są zupełnie inne zarówno z wyglądu jak o z charakteru. Córcia ma w sobie charakterek natomiast synuś spokojny grzeczny. Nie jest łatwo ale jakoś dajemy radę. Nie mam nikogo do pomocy A męża nie ma po całych dniach A my sobie jakoś radzimy starszą córcia 2,5 letnia mi bardzo pomaga musiała szybciej dorosnąć jesteśmy już po szczepieniach obyło się bez żadnych powikłań dzieci zdrowe. Ja dalej mecze sie z ta nogą A oprócz tego poleciały mi po ciąży bardzo zęby musiałam wyrwać ostatnio cztery bo były w fatalnym stanie.
lilou lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAla76 to aż nie wiarygodne ze Was do urologa na konsultacje nie wysłano. Powinni to zrobic, choc uwierz ze z tymi żylakami jest rożnie, jednym pomaga innym nie. Mój maz ma te żylaki, niestety 3go stopnia których juz nie da sie operować. Ma bardzo kiepskie nasienie a udało nam sie za pierwszym podejściem. A ja mam tez spore problemy. Maz mojej koleżanki tez robił operacje, poprawa była niewielka i tez podchodzili trzy razy po zabiegu bezskutecznie. Tak wiec myśle ze nie ma reguły. Choc rzeczywiście powinniście pójść do urologa, to jest zawsze nadzieja ze bedzie lepiej. Moze jest inny problem i leczenie pomoże. Trzymam kciuki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartirybka - oczywiście. Wojtuś prowadził zarówno moja pierwsza ciążę jak i druga blizniacza i to za nim poszłam rodzic na Ligote za pierwszym razem on był przy mnie przy porodzie robił mi CC natomiast za drugim niestety był na urlopie. Bo byliśmy umowieni na CC po jego urlopie no ale dzieciaczki się pospieszyły....Doktor jest świetnym lekarzem.
-
Vicky, cieszę sie, ze dzieciaczki zdrowo rosną i super, ze dajesz rade ogarnąć 3 dzieci. Musisz byc bardzo zorganizowana, ale jak nie ma innego wyjście, to zawsze człowiek daje rade. To wyglada na to, ze ta mała wszystkich poustawia Jak sie nazywają twoje dzieciaczki? Karmisz piersią?
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwka Maja i Bartuś. Nie karmię od samego początku ponieważ przeszłam sepse i nie mogłam wtedy karmić A potem pokarm już zabijał. Na początku odcisgalam i wylewalam do zlewu ale potem nie miało to już najmniejszego sensu. Teraz już wiem ze ciężko nawet by mi było karmić piersią
-
Mandy ja też nie jem, dlatego się pytam To daj znać jak po wizycie:-)
Vicky walczcie ze szpitalem bo nie można tak tego zostawić Świetnie sobie radzicie, na prawdę podziwiam :-*29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWesołek strasznie dużo tego idzie ....Nie liczyłam dokładnie ale dużo. Pieluszki mamy najtańsze z Dady bo na Pampersy są uczulone natomiast na początku mleko dla wcześniaków Bebilon było 60 zl na dwa dni to była masakra A teraz przeszliśmy na Bebiko więc mamy 30 zł na 2 dni.
-
Vicky co do szpitala, jak wydobrzejesz i bedziecie mieli siłę - walczcie z tymi dziadami. Faktycznie czas szybko leci, już trzy miesiące. Super że dochodzisz do siebie, dużo zdrówka życzę aaa i podziwiam że dajesz radę w opiece nad trojką dzieci.
Martirybka, a gdzie ten lekarz przyjmuje ten dr Szanecki?Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualny
-
Czy dołączyła do nas Ania609? Teraz zauważyłam, ze zadałaś mi pytanie na Kafe. Nie wiem czy hodować, w poniedziałek bedą do mnie dzwonic zeby umówić transfer wiec zapytam czy jest sens hodowac czy podawać jak zawsze. Pani doktor raczej sie nie wypowiadała zobaczymy. W każdym razie we wtorek mam planowany transfer.4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540