Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine. ..Kochana! Ale to już pewne że coś złego się dzieje może okaże się że to nic poważnego, że będzie ciaza i szczęśliwe zakończenie!
Nie nakręcaj się tak negatywnieSunshine_111 lubi tę wiadomość
-
Ciężko się nie nakręcać, ale zaczynam się starać
Pewne będzie dopiero po wynikach badań histopatologicznych, ale kolejne badania (usg, MRI, usg inne, Mammografia 3D) podwyższały mi ryzyko. Do 100% procent jednak nie doszło. Wygląda to niedobrze, ale słyszałam o przypadkach, że dziewczynom dawali prawie 100%, a było ok... Tylko wycinek prawdę powie.
Staram się jakoś zrelaksować -
Sunshine_111 wrote:Ciężko się nie nakręcać, ale zaczynam się starać
Pewne będzie dopiero po wynikach badań histopatologicznych, ale kolejne badania (usg, MRI, usg inne, Mammografia 3D) podwyższały mi ryzyko. Do 100% procent jednak nie doszło. Wygląda to niedobrze, ale słyszałam o przypadkach, że dziewczynom dawali prawie 100%, a było ok... Tylko wycinek prawdę powie.
Staram się jakoś zrelaksowaćSunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Czesc dziewczyny
Mam pytanko, obecnie jestem 1dpt. U mnie w klinice robi sie weryfikacje. W sobote bez problemu zrobie na miejscu, ale od razu wyjezdzam do domu. Lekarz stwierdzil ze najlpeiej jakbym pozostale weryfikacje robila wlasnie w tego typu klinice. Zatem czy w gyn moge z "ulicy" zrobic badania? Jesli tak to po jakim czasie sa wyniki?
Chyba ze ktoras z Was wie gdzie tez w Krk mozna i najlpeiej aby w sobote tez sie dalo szybko i sprawnie bo 10dpt wypada mi w prima aprilis
Z gory dziekuje
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Trzymaj sie Sunshine, musi byc dobrze
Jak wszystko bedzie ok to w kwietniu podchodzimy do kolejnego crio:) tym razem juz z estrofenem, plus wlewy z intralipidu.
Robiłyscie moze wlewy poza Gync, np w domu?czy zawsze w klinice?Sunshine_111 lubi tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Alrauna1987 wrote:Czesc dziewczyny
Mam pytanko, obecnie jestem 1dpt. U mnie w klinice robi sie weryfikacje. W sobote bez problemu zrobie na miejscu, ale od razu wyjezdzam do domu. Lekarz stwierdzil ze najlpeiej jakbym pozostale weryfikacje robila wlasnie w tego typu klinice. Zatem czy w gyn moge z "ulicy" zrobic badania? Jesli tak to po jakim czasie sa wyniki?
Chyba ze ktoras z Was wie gdzie tez w Krk mozna i najlpeiej aby w sobote tez sie dalo szybko i sprawnie bo 10dpt wypada mi w prima aprilis
Z gory dziekuje
w gyncentrum na slasku mozesz zrobic w sobote bete i za ok 2h bedziesz miala wynikMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
eveliin wrote:Trzymaj sie Sunshine, musi byc dobrze
Jak wszystko bedzie ok to w kwietniu podchodzimy do kolejnego crio:) tym razem juz z estrofenem, plus wlewy z intralipidu.
Robiłyscie moze wlewy poza Gync, np w domu?czy zawsze w klinice?
w domu i w klinice mialam intralipid bo dr Pasnik mi wypisal zlecenie na zakup intralipidu w aptece i podawalam go sobie w domuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lucynka355 wrote:Cześć dziewczyny Czy jest ktoś,kto prowadzi ciążę u dr Gajewskiej-Kucharek?Czy ona odbiera porody i pracuje w szpitalu?Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji,widze tylko,ze w Swietochlowicach ordynatorem jest jej mąż...Jakie są Wasze opinie. Czy zostaliście w Gync do prowadzenia ciazy?
Dr Gajewska nie ma dyżurów w szpitalu ale robi zabiegi swoim pacjentka w Świętochłowicach jej maz jest tam ordynatorem. Pani dr bardzo byla zaangazowana zlecała dużo badań,niczego nie lekcewazyla po wizycie często wysylala na ktg,zawsze odpisywała na smsy lub oddzwaniała. Ma swoj prywatny gabinet w Bytomiu ja pozniej sie tam przenioslam gorąco polecam☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 22:15
lilou lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
Z gory dziekuje
Jesli w Krk- to ul Galla w szpitalu jest laboratorium diagnostyki czynne 24/dobe.gretka -
Yoselyn, a intralipid jest gotowy do podpięcia, czy sie go jeszcze jakos przygotowuje? Wenflon sobie tez sama zakładałas? u mnie to raczej nie przejdzie.. nawet zastrzyku nie dam rady sobie sama zrobic
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Sunshine_111 wrote:Ciężko się nie nakręcać, ale zaczynam się starać
Staram się jakoś zrelaksować
Sunshine ostatnio o Tobie myślałam
Będziesz zdrową mamusia nieb ma innej opcji trzymam kochana za Ciebie kciuki
Teraz musi być dobrze.Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
Gretka , yoselyn82 dzieki sliczne za info
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
eveliin wrote:Yoselyn, a intralipid jest gotowy do podpięcia, czy sie go jeszcze jakos przygotowuje? Wenflon sobie tez sama zakładałas? u mnie to raczej nie przejdzie.. nawet zastrzyku nie dam rady sobie sama zrobic
intralipid jest juz gotowy do podania.. mozna po nim podlaczyc sobie jezcze dodatkowo sól albo PWE. odnosnie wenflonu to zakladala mi kolezanka w pracy a w domu maz mi podlaczylMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Z gory dziekuje
W Katowicach w szpitalu Bonifratów możesz 7 dni w tygodniu, wyniki również po 2 godzinach są.
W Krakowie masz Arvimed, Parents - tam na pewno również możesz zrobić od pn do sb badanie i mieć dość szybko wynik. I na pewno można przyjść z ulicy...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:W GynC od pn do sb mozesz, wyniki po 2 godzinach.
W Katowicach w szpitalu Bonifratów możesz 7 dni w tygodniu, wyniki również po 2 godzinach są.
W Krakowie masz Arvimed, Parents - tam na pewno również możesz zrobić od pn do sb badanie i mieć dość szybko wynik. I na pewno można przyjść z ulicy...
To uderze na Krk mam o wiele blizej. Bede miala dobry pretekst do pochodzenia po moich ukochanych Sukiennicach
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Alrauna1987 wrote:To uderze na Krk mam o wiele blizej. Bede miala dobry pretekst do pochodzenia po moich ukochanych Sukiennicach
Tylko zadzwoń sobie wcześniej- w Artvimedzie nie robią badań na miejscu. Najlepsza jest Diagnostyka w pkt czynnych cała dobę np przy szpitalu, tym bardziej ze w przypadku pozytywnej bety warto ją powtarzać co 2 dni o tej samej porze i w tym samym lobolatorium .Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha