Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Napiszę, wizytę mam wieczorkiem dopiero.
Nie wiem, czy progesteron mi zrobią do tej pory, wzięłam na cito, ale oni go wysyłają niestety do byłej Frydy do Kato.
TSH 2,18 - troszkę wyższe niż ostatnio miewałam, ale u mnie to różnie bywa
Beta 3126 - ehh, żeby tak się człowiek mógł tym cieszyć normalnie...Krakowianka lubi tę wiadomość
-
Sunshine_111 wrote:Napiszę, wizytę mam wieczorkiem dopiero.
Nie wiem, czy progesteron mi zrobią do tej pory, wzięłam na cito, ale oni go wysyłają niestety do byłej Frydy do Kato.
Beta 3126 - ehh, żeby tak się człowiek mógł tym cieszyć normalnie...
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Beta 3126 - ehh, żeby tak się człowiek mógł tym cieszyć normalnie...
Sunshine, bedzie dobrze! Wasze dziecko, to prawdziwy cud!!! Nie może byc inaczej trzymam mocno kciuki i gratuluje z całego serca.
Jednak cuda sie zdarzająSunshine_111 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Sunshine ja też moccccno trzymam za Was kciuki! Ten Cud jest silny i nic mu się na pewno nie stało- moja Kornelka przetrwała scratching, więc Twoje Dzieciątko wyjdzie bez szwanku z tego promieniowania, beta cudowna Trzymaj się dzielnie i koniecznie daj znać po wizycie. Cały czas o Was myślę :-*
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Beta 3126 - ehh, żeby tak się człowiek mógł tym cieszyć normalnie...Sunshine_111 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Just Krk Spodziewałam się, że mój lekarz też powie, że nic nie powinno się stać, bo to luzak generalnie (Ślęczka - jak ktoś go zna, to wie o czym mówię) i bałam się, że mi powie, że "nigdy nie wiadomo, ryzyko jest.." itd., bo jakby on tak powiedział, to bym się bardzo martwiła, ale powtórzył wielokrotnie, że nie miało to absolutnie żadnego wpływu. Tak do końca mu nie wierzę, no ale bardzo mnie podniósł na duchu, i po to tam w sumie dziś pojechałam, bo diagnostycznie jeszcze trochę za wcześnie.
Wesołek :-), zizia_a, mandy11, Klee lubią tę wiadomość
-
Na usg - ciąża jest, wewnątrzmaciczna, na razie widać tylko pole płodowe (mój partner usłyszał, że śliczne, ja tego nie słyszałam), ale zdjęcie mamy
Ja za to słyszałam, że jest piękne ciałko żółte na prawym jajniku.
Mamy zrobić betę w pn i śr i dzwonić do niego. Jak nadal będzie tak ładnie przyrastać, to zarodkowi nie przeszkadzamy, a jak przyrost nie będzie dobry, to wtedy usg w piątek.
Powiedział, że ze względu na guza piersi na razie nie może mi nic dać ew. na podtrzymanie ciąży, wymienił jakieś nieznane mi leki i progesteron, bo mogłoby to zaszkodzić guzowi i pobudzić go. Stwierdził, że zresztą nie ma potrzeby nic mi dawać w tej chwili, bo wszystko na razie wygląda ok (progesteron 25 - powiedział, że ok). Musimy poczekać na wyniki biopsji. Powiedział też, że w razie czego, w tej chwili można przeprowadzać w ciąży pełne leczenie bez szkody dla dziecka.
linkaa28, Sil, zizia_a, mandy11, lilou, Klee lubią tę wiadomość
-
Także trochę jestem uspokojona.
Tzn obaw mam milion. Tu ta zmiana w piersi, tu to naświetlenie, do tego jeszcze nasze niby nie rozwijające się zarodki - może przecież jeszcze 80 razy stanąć do końca 1 trymestru... Ale staram się nie nakręcać. Może akurat na przekór wszystkiemu będzie dobrze... Jakoś tym razem czuję (po początkowej załamce), że powinno być dobrze...mandy11, sandzu lubią tę wiadomość
-
Sunshine_111 wrote:Także trochę jestem uspokojona.
Tzn obaw mam milion. Tu ta zmiana w piersi, tu to naświetlenie, do tego jeszcze nasze niby nie rozwijające się zarodki - może przecież jeszcze 80 razy stanąć do końca 1 trymestru... Ale staram się nie nakręcać. Może akurat na przekór wszystkiemu będzie dobrze... Jakoś tym razem czuję (po początkowej załamce), że powinno być dobrze...
I tak 3mac Sunshine super wieści- no niesamowite to wszystko
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sunshine to same dobre wiadomości dzisiaj myśl pozytywnie, dużo odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze! Jesteś w dobrych rękach
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Sunshine po cichutku gratuluję i nie przestaje za Was trzymać kciuków Będzie dobrze kochana
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Sunshine_111 wrote:Także trochę jestem uspokojona.
Tzn obaw mam milion. Tu ta zmiana w piersi, tu to naświetlenie, do tego jeszcze nasze niby nie rozwijające się zarodki - może przecież jeszcze 80 razy stanąć do końca 1 trymestru... Ale staram się nie nakręcać. Może akurat na przekór wszystkiemu będzie dobrze... Jakoś tym razem czuję (po początkowej załamce), że powinno być dobrze...Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Karolcia885