Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 wrote:Nie ma dziś wieści od Yoselyn
Sun czemu nie śpicie o tej porze co ?Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dziewczyny - Iwcia, Sun, Karolcia, Joafer... czy Wam podali coś na poronienie dopiero jak beta zaczęła spadać lub poddali zabiegowi dopiero jak zaczęło się krwawienie? HELPNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Aniu ale nie pękł po Ovitrelle? A ta torbiel duża?
-
Hope, Yoese, Trzymajcie się. Bardzo mi przykro, że spotkało Was takie nieszczęścieProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
83HOPE wrote:Sun czemu nie śpicie o tej porze co ?
Jestem wykończona...
Wczoraj bolała mnie głowa i żeby nie brać tabletki poszłam spać na na jakieś 3 godz. w ciągu dnia. Wieczorem sąsiedzi zaprosili nas na ognisko, wróciliśmy przed północą, ale mi się nie chciało spać. Posiedziałam do 1 00 przed kompem, nie chciało mi się spać, potem trochę poczytałam, potem próbowałam zasnąć, gonitwa myśli do 4 00, potem bardzo słabym przerywanym snem pomęczyłam się ze 3 godzinki...
Czasem tak mam, ale czuję się teraz słabo... -
83HOPE wrote:Dziewczyny - Iwcia, Sun, Karolcia, Joafer... czy Wam podali coś na poronienie dopiero jak beta zaczęła spadać lub poddali zabiegowi dopiero jak zaczęło się krwawienie? HELP
Mi nic nie podali, sama się oczyściłam
Dr GK kazała odstawić progesteron jak beta stała parę dni lub zaczęła spadać, nie pamiętam dokładnie, ale mi sama spadała, aż zeszła do zera prawie.
A jaki mają plan? Chcą czekać, aż beta zacznie spadać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 12:37
-
Justine wrote:Hope, Yoese, Trzymajcie się. Bardzo mi przykro, że spotkało Was takie nieszczęście
Justine a co Ty tu robisz ? Gratuluję Kogucika lub Kurki - widziałam fotkęNiepłodność idiopatyczna,
Sunshine_111 wrote:
Jestem wykończona...
Wczoraj bolała mnie głowa i żeby nie brać tabletki poszłam spać na na jakieś 3 godz. w ciągu dnia. Wieczorem sąsiedzi zaprosili nas na ognisko, wróciliśmy przed północą, ale mi się nie chciało spać. Posiedziałam do 1 00 przed kompem, nie chciało mi się spać, potem trochę poczytałam, potem próbowałam zasnąć, gonitwa myśli do 4 00, potem bardzo słabym przerywanym snem pomęczyłam się ze 3 godzinki...
Czasem tak mam, ale czuję się teraz słabo...
O rany - Biedactwo, ja śpię jak kamień - nawet w szpitalu.Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
Sunshine_111 wrote:Mi nic nie podali, sama się oczyściłam
Dr GK kazała odstawić progesteron jak beta stała parę dni lub zaczęła spadać, nie pamiętam dokładnie, ale mi sama spadała, aż zeszła do zera prawie.
A jaki mają plan? Chcą czekać, aż beta zacznie spadać?
Plan taki, ze czekamy do spadku bety lub krwawienia. Ostatecznie dalej nic nie wykluczają - nawet pozamacicznej, bo lekarz powiedział dzisiaj , ze to dziwne przy pustym jaju żeby beta caly czas rosła. Ja odstawiłam progesteron 12 dni temu i dalej nic.... Nie wiem tylko czy tu lekarze tacy ostrożni czy w innych szpitalach też.Niepłodność idiopatyczna,
Mam majówkowe SPA i nabawilam się już inspekcji - niestety z tym nic nie robią a clotrimasolum które miałam sobie kupić nie pomagaNiepłodność idiopatyczna,
Sunshine_111 wrote:
Jestem wykończona...
Czasem tak mam, ale czuję się teraz słabo...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
83HOPE wrote:Plan taki, ze czekamy do spadku bety lub krwawienia. Ostatecznie dalej nic nie wykluczają - nawet pozamacicznej, bo lekarz powiedział dzisiaj , ze to dziwne przy pustym jaju żeby beta caly czas rosła. Ja odstawiłam progesteron 12 dni temu i dalej nic.... Nie wiem tylko czy tu lekarze tacy ostrożni czy w innych szpitalach też.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:W jakim ty szpitalu leżysz Hope?
U siebie w Dąbrowie Górniczej.
Kala zapomniałam, ze Ty tez przez to przeszlas. Byłaś wtedy w DG ?Niepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:U siebie w Dąbrowie Górniczej.
Kala zapomniałam, ze Ty tez przez to przeszlas. Byłaś wtedy w DG ?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora