Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka bardzo się cieszę że udało ci się urodzić dwie piękne córeczki :* a co teraz z tymi miesniakami?będą ci je usuwać?
Hope kochana tak chciałabym aby się tobie też udało zajść w ciążę, wiem jak jest ciężko ale wierzę że ci się uda i zostaniesz mamą bo na to zaslugujesz :*83HOPE lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję!
Mam do Was wszystkich prośbę: jeśli natknęły byście się może teraz, może za miesiąc bądź 3... na kogoś na innym forum lub w necie, albo któraś z Waszych znajomych, kto miałby do sprzedania menopur ważny co najmniej do początku przyszłego roku (styczeń/luty bądź dłużej) , byłabym wdzięczna za informację. Byłoby super gdyby był z refundacją. Nie jest to skąpstwo ale same wiecie...
Zaczynam zbierać kasę na kolejną i ostatnią już próbę którą chciałabym zrobić może jeszcze pod koniec roku.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
linkaa28 wrote:To ja się w koncu odzywam:)
Pierwsza Oliwia 2600g i 57cm, druga Iga 2630g i 52 cm. Obie dostaly po 10 pktow:) są w inkubatorach ale nic sie nie dzieje, tak zapobiegawczo lezą.
Urodzily się w 37t1d więc ciąza donoszona:)
Ja się w nd juz bardzo źle czulam i pojechalam do szpitala. Mialam miec ciece we wtorek ale jak mi w pon dr wyjął krążek to do godz juz bylam na porodówce z mega skurczami i rozwarciem. Strach pomyslec gdyby mi go wyjął w gabinecie.
Az trudno uwierzyc ze to juz:) Maleństwa są przekochane i takie podobne do siebie jestem juz przeszczęsliwa ze mam to za sobą, no i kto by pomyslal jeszcze rok temu ze bede miala bliźniaki? więc dziewczyny ile tylko macie sił walczcie bo warto! Nigdy nie wiemy co nam zycie szykuje za niespodzianki:) nie rezygnujcie ze staran..
Pozdrawia wszystkie szczęśliwa (w koncu) MAMA
Weszłam zobaczyć, czy juz Linka urodziła i jest!!!! Gratulacje kochana! Duże córeczki donosiłas. Duzo zdrówka, radości z każdego dnia i wytrwałości życzę.linkaa28 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
linkaa28 wrote:Hope wlasnie się zastanawiam czy jednak nie są jednojajowe roznią się doslownie tym ze jedna ma ciut większe papelki od drugiej:)
He he a co to są papelki?
masakra z tymi mięśniakami rzeczywiście to cudWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 10:31
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Allessa wrote:Chcialabym także aby szczęście uśmiechnęło się w końcu do MalejMi Hope i Kasiurka- już tak dlugo walczą nech się stanie taki cud jak u Anies, Sunshine, Mandy i Kamisi.
I ja jeszcze, i Aguuula (i kogoś ja też pewnie pominęłam) jesteśmy w tej grupie weteranek, co długo walczą, za długo... I Dredzik - też własnie ostatnio myślałam, co u niej słychać... Ale wiecie co, dziewczyny, ostatnio pomyślałam, że ta grupa "długo walczących" zmniejsza się mimo wszystko i to nastraja pozytywnie.Aguuula;2525, Sunshine_111, mandy11, pippi, Krakowianka, Allessa lubią tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Byliśmy w Katowicach, zapłodnienie wczoraj. Jeszcze zarodki na dobre nie powstały a już się o nie martwię. Po 18-20 godzinach 2 zarodki podjęły podział, na pozostałe czekamy. Wg stadiów rozwoju zarodka dzielą się one dopiero po ok. 24 godzinach, wtedy wiadomo, że zapłodnienie się udało. Chyba nie jest na razie bardzo źle????Fay
-
Sunshine_111 wrote:A ja ze Śląska i też nie wiedziałam
No wiesz co Sun - Ty jesteś pół na pół bo przecież mieszkasz w DG a to zobowiązujeSunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Hehhe wiecie że ja też nie zrozumiałam na początku, a jestem rodowita Ślazaczka. U nas się mówi paple. Wersji zdrobnialej nigdy nie słyszałam Człowiek się uczy całe życie, a i tak głupi umrze hehe
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualnyDziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z refundacją np na Lametta. Za pierwszym razem dr Czerwinska wypisala mi refundacje i zaplacilam jakies 6,90 a teraz zdziwilam sie w aptece, na recepcie pisze rzeczywiscie 100%... od czego to zalezy? od jej humoru?
-
83HOPE wrote:a ... teraz już jasne co to papelki he he ja też z Zagłębia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 14:48
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:no ale to chyba tez na sląsku nie? nie ma wojewodztwa zaglebiańskiego tylko jest śląskie hehe:)
Województwo jest jedno, ale tu chodzi o gwarę - gwara śląska jest w "śląskich" miastach, nie w "zagłębiowskich".madwitka lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Fay wrote:Byliśmy w Katowicach, zapłodnienie wczoraj. Jeszcze zarodki na dobre nie powstały a już się o nie martwię. Po 18-20 godzinach 2 zarodki podjęły podział, na pozostałe czekamy. Wg stadiów rozwoju zarodka dzielą się one dopiero po ok. 24 godzinach, wtedy wiadomo, że zapłodnienie się udało. Chyba nie jest na razie bardzo źle????
Nie wiem, nie znam się na tym. Ale mocno trzymam kciuki, żeby wszystkie się ładnie zapłodniły.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
zawsze 0 zarodków do mrożenia