Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu trzymaj się! Bądź dobrej myśli! Jest przyrost 66% !
-
Powinien być minimum 66% W ciągu 48h, a wykonywalas w tym samym laboratorium? O której godzinie robiłaś bete w środę i o której dzisiaj może nie minęło 48h?
-
Nie zamartwiaj się! Jest przyrost 66% jaki jest wymagany na tym etapie, bądź dobrej myśli!!!
-
kurcze zapomniałam zapytać z tego wszystkiego o ten mój progesteron 14,67 on jest za niski tak?jaki powinien być bo nie rozumiem tych norm co tam pisze:/ co moge zrobić na własną ręke aby poprawić ten progesteron? musze mojemu maluszkowi pomóc przetrwać ..doradźcie proszę coś
-
Fay nie załamuj się, pamiętaj ze wystarczy ten jeden jedyny zarodeczek! Trzymam bardzo kciuki!
Ania trzymam kciuki tez za Ciebie, musi byc dobrze, bądz dobrej mysli. Przyrost jest w normie a to najwazniejsze! :*24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
linkaa28 wrote:Fay nie załamuj się, pamiętaj ze wystarczy ten jeden jedyny zarodeczek! Trzymam bardzo kciuki!
Ania trzymam kciuki tez za Ciebie, musi byc dobrze, bądz dobrej mysli. Przyrost jest w normie a to najwazniejsze! :* -
Ania ja mialam z tego co pamiętam przez dluzszy czas nizszy progesteron ok 9-10 i nie chcial sie podwyzszyc, a tabletek masz duzo zleconych. Musisz cierpliwie poczekac do wizyty, dr kazal jeszcze badac bete?
Mam dzieciaczki caly czas w inkubatorach jeszcze ich nie mialam na rękach:( jest to bardzo cięzkie:( a dodatkowo Oliwcia ma od dzis antybiotyk bo ma obnizone nie duzo plytki krwi. Mam dzis kryzys i rycze od rana. Mleko dzis się pojawilo i odciagam jak narazie laktatorem.24.11 criotransfer 2 blastocyst
nie martw sie kochana domyślam sie że jest ci ciężko jak nie możesz wziąść dziewczynek na ręce ale ważne jest, że jesteś blisko nich one to czują ze mama jest przy nich A wiadomo z czego Oliwcia ma obniżone płytki krwi?na pewno to nic groźnego ..nie martw się na zapas już dość się wycierpiałaś, teraz będzie tylko lepiej
dziękuję Linka za odpowiedz mam nadzieję że u mnie też się podniesie :* -
Aniu, co do progesteronu to ja gdy ostatnim razem sie udało, co prawda nie badałam go bo lekarz powiedział że nie muszę bo jestem "zabezpieczona" na maxa tz. 3x2 tabl. utrogestanu plus 2x1 tabl. duphastonu z tym że u mnie koniec końców historia skończyła się smutno bo beta stanęła a później zaczęła spadać, ale to na pewno nie przez progesteron. Tak mi powiedział doktor.
U Ciebie jest dobry przyrost więc głowa do góry i nie denerwuj się bo to najbardziej kropkowi może zaszkodzićWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Ania nie wiem dokladnie, jakis wirus czy infekcja, jeszcze kilka dni temu byl ok.
No nie jest łatwo od początku ivf, przez bete, jej przyrosty, ciąze.. A później trach o to bezbronne maleñstwo..
Ania mam nadzieję ze wszystko dobrze bedzie i za niedlugo bedziesz plakac sluchajac piekne serducho na usg. Zycze tego kazdej bo wszystkie na to zaslugujemy na bycie mamą:*24.11 criotransfer 2 blastocyst
Aguuula;2525 wrote:Aniu, co do progesteronu to ja gdy ostatnim razem sie udało, co prawda nie badałam go bo lekarz powiedział że nie muszę bo jestem "zabezpieczona" na maxa tz. 3x2 tabl. utrogestanu plus 2x1 tabl. duphastonu z tym że u mnie koniec końców historia skończyła się smutno bo beta stanęła a później zaczęła spadać, ale to na pewno nie przez progesteron. Tak mi powiedział doktor.
U Ciebie jest dobry przyrost więc głowa do góry i nie denerwuj się bo to najbardziej kropkowi może zaszkodzić -
linkaa28 wrote:Ania nie wiem dokladnie, jakis wirus czy infekcja, jeszcze kilka dni temu byl ok.
No nie jest łatwo od początku ivf, przez bete, jej przyrosty, ciąze.. A później trach o to bezbronne maleñstwo..
Ania mam nadzieję ze wszystko dobrze bedzie i za niedlugo bedziesz plakac sluchajac piekne serducho na usg. Zycze tego kazdej bo wszystkie na to zaslugujemy na bycie mamą:* -
ania609 wrote:dziękuję Aguś :* mam nadzieję że będzie wszystko dobrze u Ciebie również zobaczysz :*
Dziękuję :-* ja wcinam wspomagacze póki co no i żyję z cyklu na cykl ale bez napięcia. Mam nadzieję że ten nie będzie znów tak długi jak 2 ostatnie.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio