Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiurek tez rodzilam w Bytomiu tam pracuje moja pani doktor i ona robila mi cc oddzial patologii ciazy nie do konca ciekawy natomiast oddzial noworodkowy pieknie wyremontowany. Porodowka tez ladna, bo lezalam chwile tam
Agulla wielkie gratulacje!! w ktorym tyg urodzilas, ile ma maluszek?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Kasiurek tez rodzilam w Bytomiu tam pracuje moja pani doktor i ona robila mi cc oddzial patologii ciazy nie do konca ciekawy natomiast oddzial noworodkowy pieknie wyremontowany. Porodowka tez ladna, bo lezalam chwile tam
Agulla wielkie gratulacje!! w ktorym tyg urodzilas, ile ma maluszek?
Urodziłam przez cc w 39+3.
Mały miał 3750 o 54 cmYoselyn82, Sil lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Cześć dziewczyny, zostały mi jeszcze 2 tygodnie do terminu mała się ma dobrze w brzuszku bo nie chce jeszcze wychodzić co do szpitali to wybrałam 2- jak będzie czas to jadę do Ujastek do Krakowa, a jak będzie pilnie to rodzę w BB
Mam nadzieję ze szybko się zacznie bo zaczynają mi już doskwierać ostatnie dni nie mogę spać w nocy, bolą mnie plecy itp. I chyba dalej do mnie nie dochodzi ze będę miała dziecko 🤔Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Witajcie! Co prawda nie leczę się w Gyncentrum, ale ciekawi mnie możliwość akupunktury przed i po transferze oferowana właśnie w Gyncentrum. Czy któraś z Was korzystała- będę wdzięczna za opinie i Wasze uwagi - tu albo na priv dziękuje!początek starań 2015
październik 2016 - wyśniony aniołek w sercu na zawsze
maj 2019 - hbIMSI - Angelius - badania kliniczne
ona: niedoczynność tarczycy, lekka io,
AlloMLR - 0%
KIR bx, brak większości kirów implantacyjnych
on: test MAR 100%, HBA 68% -
Grous87 wrote:Witajcie! Co prawda nie leczę się w Gyncentrum, ale ciekawi mnie możliwość akupunktury przed i po transferze oferowana właśnie w Gyncentrum. Czy któraś z Was korzystała- będę wdzięczna za opinie i Wasze uwagi - tu albo na priv dziękuje!
Nie korzystałam nigdy z Aku w GC, nawet nie wiedziałam ze oferują taką usługę. Czego to jeszcze nie wymyślą 😂
Ogólnie co do aku, to byłam u siebie w mieście na kilkunastu sesjach, trochę mnie zrelaksowały i wyciszyły, ogólnie aku jest skuteczna, ale nie sądzę żeby 2 zabiegi coś dały.... tutaj ważna jest cała seria aku...4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Kasiurek86 wrote:Cześć dziewczyny, zostały mi jeszcze 2 tygodnie do terminu mała się ma dobrze w brzuszku bo nie chce jeszcze wychodzić co do szpitali to wybrałam 2- jak będzie czas to jadę do Ujastek do Krakowa, a jak będzie pilnie to rodzę w BB
Mam nadzieję ze szybko się zacznie bo zaczynają mi już doskwierać ostatnie dni nie mogę spać w nocy, bolą mnie plecy itp. I chyba dalej do mnie nie dochodzi ze będę miała dziecko 🤔
Ciesz sie ostatnimi dniami z brzuszkuem bo później świat jest obrocony do gory nogamiWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
No i mała Eliza jest już na świecie urodziła się 19.11 o 2:45. Ważyła 3360 i 55cm. Jest kochaniutka i grzeczna.
Yoselyn82, Aguuula;2525, Sunshine_111, Sil lubią tę wiadomość
Kasiurek86 wrote:No i mała Eliza jest już na świecie urodziła się 19.11 o 2:45. Ważyła 3360 i 55cm. Jest kochaniutka i grzeczna.
wielkie GratulacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wielkie Gratulacje
Dziękujemy 😘😘
nick nieaktualny
-
Cześć Widzę, że dużo tu szczęśliwych mam, gratulacje Czy któraś z Was ma endometriozę i podchodziła do procedury w Katowicach? Ja mam zaawansowaną endometriozę i jestem po jednej nieudanej procedurze w invikcie we Wrocławiu Miałam 5 komórek, z tego 3 zarodki. Dwa się kiepsko dzieliły i a trzeci padł po trzeciej dobie. Chcielibyśmy zmienić klinikę i jeśli trzeba będzie moglibyśmy dojeżdżać do Katowic.
Starania od grudnia 2016 roku
Marzec 2018 - podejrzenie zapalenia wyrostka- diagnoza endometrioza IV stopnia
Lipiec 2018 - laparoskopia - usunięcie zrostów, torbieli jajnika, resekcja części jelita
Wrzesień 2019 - laparoskopia - usunięcie 9 cm torbieli
Listopad 2019 pierwsza procedura- Invicta Wrocław - żaden zarodek nie dotrwał do 5 doby
Sierpień 2020 - druga procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół ultra dlugi z hw
Pobrano 6 komórek
5 było dojrzałych
5 się zaplodnilo
5 dotrwalo do 3 doby
29.08.20 transfer zarodka 8a
7.04.21 transfer ❄ 8a
Brak mrożaków
Wrzesień 2021 - trzecia procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół dlugi
27.09.21 Pobrano 7 komórek
2 były dojrzałe
2 się zaplodnily 🙏
❄
Mutacja mthfr homo, pai homo, vr2 hetero -
Ania...co tam kochana u Was? Opowiadaj. U nas ok. Dzieci super, mają już 3 lata, chodzą do przedszkola, ciągle gadają, śpiewają, kłócą się a za chwilę kochają
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Ania...co tam kochana u Was? Opowiadaj. U nas ok. Dzieci super, mają już 3 lata, chodzą do przedszkola, ciągle gadają, śpiewają, kłócą się a za chwilę kochają
Sil lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Kiedy widać serduszko na USG? Przy jakiej becie? Miałam transfer dwóch blatocyst, wewtorek mam wizytę to będzie mój 22dpt
Wow, super, że się udało czekam na wiadomość po wizycie. Nie pamiętam kiedy dokładnie widać serduszko a nie chce Cię wprowadzać w błąd na wizycie lekarz pewnie wszytskie powie (ja byłam zaraz po becie na USG i na drugim z kolei były serduszka). My dalej bujamy się rehabilitacja, logopeda itd. ale nie ma co narzekać mówią dużo, córka ładnie, syn trochę niewyraźnie ale to też przez obniżone napięcie które mieli po porodzie.Pat12 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
ania609 wrote:Źle się czuję na forum o angelusie (tam się obecnie lecze) bardzo bym chciała tutaj pisać z wami, ale wiem, że wiekszosc z was ma już swoje pociechy i tu niezaglada.. .. Dziękuję Aniu że ty jesteś :*. Pracujesz kochana?..
To zaglądaj tutaj, też trochę tu nie zaglądałam a tu takie zmiany kolejne dzieciaczki i Aniu Twoja ciąża .
Pracuję odkąd skończyłam macierzyński, dzieci śpią różnie czasami jest super noc a czasem horror. A jak z rodzinką? Coś lepiej?Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Poród 35tc 3dzień syn i córcia